Kan jeg dyrke TKD? / Ny i Moo Sa

Her er samlet lidt generel information for dig som er ny i klubben.

Kan jeg dyrke TKD?

Alle kan dyrke taekwondo uanset alder og forudsætninger. Der trænes aldersinddelt på børne- og voksenhold, således at træningen tilpasses den enkeltes fysiologiske udvikling. På børneholdene er der specielt fokus på leg og motorik. Vi har medlemmer i alderen 5-70 år.

Hvordan bliver jeg medlem og hvad koster det?

Første mandag i september optages der nye medlemmer i klubben. Det foregår ved en opvisning med efterfølgende indskrivning. Pga. den store tilstrømning af nye medlemmer, vil indmeldelserne ske efter først-til-mølle princippet.
Mandag d. 4. september 2023 kl. 18, hvor vi indbyder til ÅBENT HUS/OPVISNING åbner klubbens for nye medlemmer. Her bliver der givet information om hvad Taekwondo er for noget og hvornår man skal træne mm. Desuden vil der være en opvisning med nogle af klubbens dygtigste instruktører og udøvere. Så kom forbi klubben og bliv skrevet på det rigtige hold, så du er klar til træning i Danmarks bedste Taekwondo Klub!

Klubkontingentet er pt. kr. 500 pr. kvartal, dog kr. 380 pr. kvartal for medlemmer på Moo Sa Dragon Kids/mon-holdet. Hertil kommer årskontingent til DTaF og trænersammenslutningen Choi's Venner pt. kr. 350,00 årligt. Opkrævning sker kvartalsvis. Ved indmeldelse betales endvidere et indmeldelsesgebyr på 100 kr.

Information ved opstart i Moo Sa - Læs mere her

Klik på nedenstående link for generel information om at træne i Skanderborg Taekwondo Klub:
HER KOMMER ET LINK!