Projekt "Slip sofaen - udnyt tiden"

Et sundhedsprojekt for forældre til medlemmer i Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub.

Klubben har med støtte fra Tuborgfondet og Skanderborg kommune / Idrætssamvirket og med en stor arbejdsindsats fra aktive medlemmer etableret et fitnessrum, som vi vil forsøge at udnytte til at få aktiveret forældre i klubben.

Målet:

Målet er at få hævet motionsniveauet og dermed også sundheden hos os alle sammen. Derfor er tanken at "lokke" jer forældre til at bruge udstyret i fitnessrummet samtidig med at jeres børn selv træner i salen.

Hvad tilbyder vi?

Fitnessrummet indeholder løbebånd, ergometercykler, romaskine Concept II samt et multigym med 3 stationer. Vi vil fremover opgradere rummet yderligere.
Åbningstiderne i rummet er klubbens åbningstid – altså ca. kl. 16.30-21.30 fra mandag til torsdag. Derudover vil rummet også være åbent under kupgradueringer og visse klubarrangementer i weekenderne.

Hvad koster det?

Det er "gratis". Du binder dig "kun" til at hjælpe i forbindelse med de frivillige opgaver der skal løses i forbindelse med klubarrangementer, gradueringer, stævner mv. Vi skal nok sørge for at give dig en række muligheder for dette og informere om det i god tid. KLIK HER for at læse mere om frivillige i Moo Sa.
OBS! Rummet må kun benyttes når kontingentet for dit barn/dine børn er betalt!

Vi ser frem til at se dig i klubben!