• Nyhedsbrev Maj 2020: Åbning af træningscenter, træning, generalforsamling og online YouTube træning

  Kære alle medlemmer og forældre Vi håber i Moo Sa at du/i holder humøret højt og får benyttet vores YouTube onlinetræninger i jeres daglige coronabegrænsede hverdage ! Danmarks Taekwondo Center: Undertegnede får løbende en række spørgsmål vedr. åbning af vores træningscenter, åbningsfest/-event osv. Vi må jo som bekendt afvente udviklingen med covid-19 før vi kan melde nyt ud. I skrivende stund ser vi ind i en formel åbning med borgmester, kulturudvalgsformand og en mindre kreds her i maj måned. Selve træningsåbning inden i centeret håber vi på vi snart kan komme igang med. Vi er ved at undersøge muligheden for udendørs træning - mere om det snart ! Åbningsfest/-event gemmer vi nok til efter sommerferien af hensyn til forsamlingsregler, afstandskrav, eksamenstid mv.

  Læs mere >
 • Al træning er fortsat aflyst og klubben er nu lukket til og med 10.maj / Virtuel træning / Nyt træningscenter

  Vi er meget kede af at skulle udsætte træning i klubben yderligere, men vi lytter selvfølgelig til de seneste udmeldinger fra myndighederne, så klubbens træning er aflyst indtil efter påske. Klubben vil derfor være helt lukket frem til og med den 10/5 2020 !!!

  Læs mere >
 • Belgisk guld, sølv og bronze til Moo Sa

  Skanderborg Taekwondo Klubs teknikhold stillede til start ved det belgiske storstævne Challenge Cup i Tongeren med 8 deltagere. Holdet fra Moo Sa tog godt for sig af retterne ved det store belgiske stævne og kunne rejse hjem med ikke færre end 6 guld, 3 sølv og 1 bronzemedalje og det endda uden US Open deltagerne, som endnu ikke var kommet hjem fra Florida.

  Læs mere >
 • Andreas tog US Open Guld og Sølv

  Skanderborg Taekwondo Klub havde tre deltagere med ved Verdens største taekwondo stævne med over 2200 atleter, som i år blev afholdt i Orlando, Florida. Alle klubbens deltagere var debutanter ved US Open og var en del af det danske landsholds tur til USA. Dette er 3 år siden Moo Sa sidste deltog ved US Open, så forventningerne var svære at sætte på forhånd til debutanterne Andreas Bregnballe Sørensen, Signe Damgaard og Laura Nancke, som i år blev sekunderet af ass. Landsholdstræner Thomas Purup og UC træner Amalie Benfeldt. Men med både guld og sølv til Andreas blev US Open 2020 en kæmpe succes for Moo Sa

  Læs mere >
 • Al træning aflyses og klubben lukker ned de næste godt 14 dage !

  Det går hurtigt i øjeblikket og set i lyset af den seneste udmelding fra myndighederne, har bestyrelsen i Skanderborg Taekwondo Klub besluttet at bakke op om de nye tiltag, for at minimere smittespredning af Coronavirus i Danmark. Derfor aflyses alt træning og aktiviteter i klubben på alle hold fra og med torsdag, den 12/3 til og med fredag den 27/3 2020. Klubben vil være helt lukket i denne periode !!!

  Læs mere >
 • 20 Moo Sa medaljer ved Esbjerg Cup 2020

  Skanderborg Taekwondo Klubs teknik- og kamphold deltog i sidste weekend i det store vestdanske stævne Esbjerg Cup. Det blev en særdeles indbringende tur for den lokale klub og Moo Sa’s udøvere kunne drage retur til Skanderborg med overvægt af metal. Det blev til ikke færre end 21 medaljer fordelt på 11 guld, 6 sølv og 3 bronzemedaljer samt pokal for tredje mest vindende hold ved stævnet.

  Læs mere >
 • Seks Internationale medaljer til Moo Sa

  Uge 8 var ekstrem travl for Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klubs teknikhold. Først var holdet ved German Open i Hamborg og derefter direkte videre til Presidents Cup i Helsingborg i Sverige. Heldigvis gav begge stævner flotte internationale medaljer til samtlige Moo Sa’s landsholds- og nationale talentholdsudøvere. Uge høst blev en guld, to sølv og tre bronzemedaljer ved ugens ranglistestævner.

  Læs mere >
 • Moo Sa bedste klub ved Munkebo Cup

  Skanderborg Taekwondo Klubs teknikhold var helt suveræne ved det første stævne af flere i februar måned. Moo Sa sluttede med 71 point i holdkonkurrencen. Herlev på andenpladsen fik 46 point i Islev på tredjepladsen 45 point. Så den lokale succesklubs tur til Fyn var en kæmpe succes og tegner godt for de kommende stævner i Tyskland, Sverige og klubbens eget Danish Open senere i foråret.

  Læs mere >
 • Moo Sa blev kunde nr. 10000 ved Skb./Hørning Fjernvarme og blev begavet !

  Vi var så heldige at blive Fjernvarmens kunde nr. 10.000. Sanne og Torben var indbudt til Varmens dag i lørdags, hvor overrækkelsen af den flotte gave til klubben blev overrakt af Erling Weber og Peter Jensen fra Fjernvarmen.

  Læs mere >
 • Seks medaljer til Moo Sa i NM kaosstævne

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub stillede til start med 5 udøvere ved årets Nordiske Mesterskaber i Oslo. Oplevelsen ved NM blev skæmmet af dårlig stævneledelse og ubrugeligt edb sysstem, som de norske arrangører måtte droppe er kun en time af stævnet. Det betød at stævnet blev ca. 4 timer forsinket og at point givning fra dommerne ikke blev kalkuleret korrekt.

  Læs mere >