• Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub får støtte til nye træningsmåtter

  Med støtte fra DIF og DGI's foreningspulje kan Moo Sa Taekwondo nu endelig få udskiftet gamle og udtjente træningsmåtter Skanderborg Taekwondo Klub har fået 20.000 kr. i støtte fra DIF og DGI's foreningspulje til udskiftningen af de gamle måtter i klubben lille træningssal.

  Læs mere >
 • Flotte guld og sølvmedaljer ved Croatia Open

  Skanderborg Taekwondo Klub’s teknikhold deltog med et team kadethold for piger samt Andreas Sørensen i freestyle for juniorer som del af det danske bruttolandshold ved Croatia Open i slutningen af oktober. Stævnet var en del at det danske landsholds kvalifikationsstævner frem mod næste års VM, som Danmark er vært for i Herning i maj måned.

  Læs mere >
 • To guldmedaljer til Bille og Simon i Kaltenkirchen - Tyskland

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub stillede til start ved kampstævnet Slesvig Holstein Cup i weekenden i Kaltenkirchen - Tyskland med klubbens stortalent Sebastian Bille i junior -59 kg klassen samt Simon Lyngbak i senior – 63 kg klassen. Det skulle blive en rigtig succesfuld tur til det nordtyske stævne, da begge Moo Sa kæmpere rejste hjem med guld i lommen.

  Læs mere >
 • Mere sølvtøj til Moo Sa efter vild succes i Fælledhallen

  Skanderborg Taekwondo Klub var i forrige weekend vært for Budo Nord Cup i teknik i Fælledhallen. Stævnet blev i år kun gennemført som et teknikstævne pga. for få deltagere på kampsiden. Det til trods blev stævnet en overvældende succes for Skanderborg Taekwondo Klub og klubbens teknikdeltagere, som igen vandt en pokal med hjem til klublokalerne på Christiansmindevej som stævnets 3. bedste hold. Pokalen kom på baggrund af 8 vundne guldmedaljer, 6 vundne sølvmedaljer og 7 vundne bronzemedaljer.

  Læs mere >
 • Guld til Bille i Tyskland

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub stillede til start ved kampstævnet Pinneberg Cup i Tyskland med klubbens nye stortalent Sebastian Bille i 59 kg klassen.

  Læs mere >
 • Moo Sa 3. bedst ved Danish Open

  Skanderborg Taekwondo Klub var selv i samarbejde med Risskov vært ved weekendens Danish Open i teknik, som i år blev afholdt i Forum Horsens, da klubbens normale hjemmehal Fælledhallen var optaget af andre aktiviteter. Og den arrangerende klub tog flot af sig af både medaljer og tog pokalen for 3. bedste hold på dagen.

  Læs mere >
 • Internationalt sølv til Bille

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub stillede kun med en enkelt deltager ved det internationale stævne Wonderful Copenhagen Taekwondo Tournament, som blev afviklet i weekenden i Valby Hallen. Til gengæld var der store medaljeforhåbninger til Sebastian Bille i 59 kg. Klassen for juniorer. Sebastian Bille er et af klubbens største kamptalenter i flere år.

  Læs mere >
 • Nye medlemmer optages fra 2/9 og frem !!!

  Skanderborg Taekwondo Klub - Moo Sa åbner igen for nye medlemmer til vores tre begynderhold, som opstartes fra den 2/9 2019, hvor vi byder på åbent hus og en fantastisk opsvining. Klubbens adresse er Christiansmindevej 12, Skanderborg og du/i er velkomne den 2/9 2019 kl. 19 (kom gerne lidt før) til vores opvisning/åbent hus arrangement. Du/i kan læse mere om træningstider for nye hold HER. På gensyn i Moo Sa snart ;-)

  Læs mere >
 • FØRSTE SPADESTIK TIL DANMARKS NYE TAEKWONDO CENTER

  Fredag blev første spadestik taget til det nye taekwondo center på Skanderborg Fælled og det var en stor dag for Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub, som i 7 år har arbejdet frem mod denne dag. Byggeriet, som bliver placeret på den nye vej Fælledlunden 1, forventes at være afsluttet i starten af januar måned og bliver et kæmpe aktiv for Fælleden, kommunen og taekwondo i Danmark.

  Læs mere >
 • Nye sortbælter i Moo Sa

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub stillede med 5 kandidater til sommerens sortbæltegraduering i regi af trænersammenslutningen Choi’s Venner. Gradueringen blev afholdt på ”hjemmebane” i Ry Hallerne. Klubben tangerede ved denne lejlighed en tidligere rekord ved at have ikke færre end fire op til den specielle poom grad, som er betegnelsen for sortbælter under 15 år.

  Læs mere >