• AKSEL MED BEDSTE INDSATS 2023/24

  Under årets nyligt afholdte ordinære generalforsamling hyldede Skanderborg Taekwondo Klub bl.a. det forgangne års bedste præstationer. Klubbens trænere på kamp- og tekniksiden hhv. Sanne Jensen og Simon Lyngbak samt Silja Kjølbo m.fl. havde før generalforsamlingen vurderet sæsonens bedste resultater op mod hinanden, og de dannede grundlag for, hvor årets pokaler for bedste præstationer endte. På tekniksiden var der hentet masser af DM, NM titler og flere udenlandske medaljer og vigtigst af alt flere EM medaljer samt et Europamesterskab i Østrig.

  Læs mere >
 • DAGSORDEN TIL GENERALFORSAMLING DEN 27/5 KL 19.00

  Her følger den endelige dagsorden til ordinær generalforsamling på mandag, den 27/5 2024 kl 19.00 Husk at møde op og vær med til at hyde årets bedste præstationer mv. Dbh Bestyrelsen

  Læs mere >
 • INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I MOO SA

  Til alle medlemmer 2022-05-05 INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I MOO SA 2024 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Skanderborg Taekwondo Klub: MANDAG, DEN 27. MAJ 2022 KL. 19.00 Dagsorden i henhold til vedtægterne. Kom op og hyld årets bedste Moo Sa præstationer, hør om årets flotte resultater og deltag i lodtrækning om en sportstaske. Forslag til generalforsamlingen og tillidspersoner skal være undertegnede i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen. Endelig dagsorden opsættes i klubben ca. 7 dage før mødet.

  Læs mere >
 • 2 GULD VED TOMMERUP CUP

  April måneds sidste VM kvalifikationsstævne foregik i Tommerup på Fyn, hvor Skanderborg Taekwondo Klub var repræsenteret af seks deltagere, som skulle kæmpe om ranglistepoint og metal. Klubbens deltagere leverede som altid en flot indsats, og kunne returnere til Skanderborg med seks medaljer.

  Læs mere >
 • TRE MEDALJER OG POKAL VED SPANISH OPEN

  Skanderborg Taekwondo Klubs landsholdudøvere i teknik var i weekenden til årets første VM udtagelsesstævne i spanske Alicante. Og det blev til en rigtig indbringende rejse til Spanien for Moo Sa folkene, som hjembragte to sølvmedaljer, en bronzemedalje samt stævnepokalen for tredje mest vindende klub i freestyle.

  Læs mere >
 • MASSIV MEDALJEJAGT VED ESBJERG CUP

  Skanderborg Taekwondo Klubs kamp- og teknikhold levede mere end op til forventningerne ved årets Esbjerg Cup. Det blev til ikke færre end 15 medaljer til Moo Sa og dertil også pokalen for næstbedste teknikhold og for bedste teknikker team. I alt blev det til 8 guldmedaljer, 3 sølv og 4 bronze medaljer til de succesfulde teams.

  Læs mere >
 • Moo Sa's DM vindere og NM/EM medaljevindere hædret på rådhuset

  Stort tillykke til alle vore DM vindere, NM og EM medaljevindere i 2023/24, som blev hædret på behørig vis på hædringsaftenen i torsdags i byrådssalen. Her er vore dygtige udøvere flankeret af borgmester Frands Fischer og vores teknikcoach Signe Damgaard. Til hædringen manglede vi Johan Fredmar, Laura Nancke og Annesofie Fredberg, som var på jagt efter mere metal ved Spanish Open i Alicante 😉 Dbh Moo Sa

  Læs mere >
 • Anna vandt guldet

  Skanderborg Taekwondo Klub havde sendt et mindre teknikhold til det nyligt afholdte Munkebo Cup, da alle sortbælter og landsholdsfolk var optaget til anden side. Klubbens syv deltagere gjorde dog en fin figur og kom hjem med en guld, en sølv og en bronzemedalje.

  Læs mere >
 • Søren Nøhr Rasmussen er død 53 år gammel

  Søren Nøhr Rasmussen er død 53 år gammel. Det er et kæmpe chok for os, at klubbens mangeårige sponsor og støtte er gået bort i en al for tidlig alder. Søren var en kæmpe støtte i forbindelse med indsamling af midler til DTC, som sparringspartner ifm. byggeriet men også i forbindelse med klubaktiviteter osv. Vi kommer til at savne Søren og kondolerer til hans familie - Anette, Mads og Magnus med tabet. Søren bliver bisat i Skanderup Kirke torsdag, den 22/2 kl. 13.00. Æret være hans minde. Pbv. Torben

  Læs mere >
 • TO NM TITLER TIL MOO SA PÅ ISLAND - JOHAN MVP !

  Skanderborg Taekwondo Klub stillede til start ved de Nordiske Mesterskaber på Island med et mindre hold end normalt. Men det betød heldigvis ikke ,at der ikke kom metal med hjem fra vulkanøen i Atlanterhavet. Klubbens teknikhold med 5 deltagere hentede da også gennem nogle flotte præstationer hele to NM titler og to NM bronzemedaljer. Der var også lidt skuffelser under stævnet, som skulle bearbejdes under hjemrejsen til Danmark.

  Læs mere >