• REKORD I SORTBÆLTER

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub havde indstillet ikke færre end 7 sortbæltekandidater til sommerens sortbæltegraduering under Stormester Choi, Kyoung-An. Det er men afstand den største gruppe sortbælter klubben nogensinde har sendt til den store sortbælteprøve. Kandidaterne er eller har alle været instruktører og trænere i den lokale taekwondo klub, så det er bærende kræfter i klubben der skulle til prøve.

  Læs mere >
 • 7 NYE DRAGON KIDS SORTBÆLTER

  Skanderborg Taekwondo Klub har som traditionen siger afholdt sortbæltegraduering for klubbens mindste som sæsonafslutning. Således kunne 7 seje Moo Sa Dragon Kids således fejre deres sortbælter i Skanderborg Taekwondo Klubs specielle bæltesystem for 5-8 årige. De 7 startede på et hold med små 30 børn for tre år siden, og står som de eneste tilbage med sortbælter. De 7, og andre på børneholdene i klubben, har selvsagt været igennem en hård treårig periode med pga. covid-19 udfordringerne.

  Læs mere >
 • MALTHE TRÆNER BARE MEST I MOO SA

  Skanderborg Taekwondo Klub hædrede på klubben ordinære generalforsamling sæsonens bedste præstationer på både træning, kamp og tekniksiden. Klubbens trænere på kamp- og tekniksiden hhv. Sanne Jensen og Simon Lyngbak samt Thomas Purup og Amalie Benfeldt havde før generalforsamlingen vurderet sæsonens bedste resultater, som blev baggrund for klubben hædring.

  Læs mere >
 • 6 DANISH OPEN MEDALJER TIL MOO SA

  Danish Open på hjemmebane i Fælledhallen blev en stor succes for Skanderborg Taekwondo Klub. Både målt på medaljer og specielt målt på en velafviklet internationalt stævne med 350 deltagere fra 10 nationer. I alt besøgte mere end 1000 udøvere, officials og tilskuere Skanderborg under det dagslange stævne. Moo Sa’s teknikhold endte med seks medaljer – tre af guld, to af sølv og en bronze, og overgik forhånds forventningerne til Danish Open.

  Læs mere >
 • DANISH OPEN HAR KRAFTIGT VOKSEVÆRK I ÅR

  Lørdag den 3/6 fyldes Fælledhallen igen med de bedste udøvere i Europa og Verden, når Danish Open i taekwondo teknikdisciplinen afvikles af Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub. Stævnet har blandt deltagerne et utal af Europa- og Verdensmestre i taekwondo teknik til start. Siden Covid-19 har Moo Sa arbejdet hårdt på at få opbygget et stort internationalt stævne med masser deltagere. I år er Danish Open eksploderet med deltagere, så værtsklubben kan præsentere færre end 350 deltagere fra 10 lande, heriblandt flere landshold. Det er mere end en fordobling af deltagere i forhold til 2022.

  Læs mere >
 • CV MÆRKER ER NU KLAR TIL DIN DOBOG !!!

  Kære alle Så har vi fået CV mærker på lager igen. Vi bærer mærket for at vise vores tilhørsforhold til Choi's Venner, og for at støtte vores Stormester Kyoung-An Choi. Mærket skal placeres på venstre overarm. Du kan købe mærket for kr. 20 på kontoret eller via din instruktør. God fornøjelse ;-) Dbh Moo Sa

  Læs mere >
 • 10 TEKNIKMEDALJER TIL MOO SA

  Skanderborg Taekwondo Klubs teknikholdstalenter har været til to stævner i Danmark som optakt til forårssæsonen. Med hele 10 medaljer ved Munkebo Cup og Esbjerg Cup tegner det rigtigt godt for fremtiden for Moo Sas teknikhold. Medaljehøsten blev 3 guld, 3 sølv og 4 bronzemedaljer.

  Læs mere >
 • FLOTTE KAMPRESULTATER VED ESBJERG CUP

  Skanderborg Taekwondo Klubs kamphold stillede til start med 6 kæmpere ved årets første kampstævne på dansk grund Esbjerg Cup. Man kunne mærke at det var længe siden seneste stævne for holdet, men trods det blev det til 1 guld, 3 sølv og 2 bronzemedaljer.

  Læs mere >
 • INVITA AARHUS ER NY HOVEDSPONSOR I MOO SA !!!

  Vi er bare superstolte over, at INVITA Aarhus og Mads Kristensen har tegnet klubbens største hovedsponsorat til dato. Mads ejer i dag afdelingerne af INVITA i både Aarhus og Odense. Vi byder INVITA Aarhus hjerteligt velkommen. I kan glæde jer, da der i aftalen er planlagt en række initiativer, som også kommer medlemmer, forældre og køkkenkøbere til gode. Vi glæder os til et spændende samarbejde med Mads og hans medarbejdere. På foto ses fra venstre Simon Steenholt, Mads Kristensen og Torben Sachmann Hansen i forbindelse med underskrivelsen af de nye aftale. De bedste Moo Sa hilsner Simon og Torben

  Læs mere >
 • MONSTER NM-SUCCES FOR MOO SA

  De Nordiske Mesterskaber i taekwondo blev i år afholdt i Helsinki, Finland og Skanderborg Moo Sa stillede med et stort hold på 7 udøvere, som del af det danske landshold. Og de lokale profiler med flere regerende Europamestre fik alle tiders monstersucces ved stævnet. Ikke færre end tre af udøverne blev dobbelte Nordiske Mestre. I alt blev det til 4 guld, 1 sølv og 1 bronze, og Moo Sa’s landsholdsudøvere var med til at sikre en hold andenplads ved NM, som holdet kun blev overgået at Finland, som stillede med dobbelt så mange deltagere.

  Læs mere >