• KLUBBEN HOLDER LUKKET I UGE 3 - FRA DEN 17/1 - 23/1 2022 PGA. COVID-19

  Kære medlemmer, forældre, instruktører/trænere Vi har i de forgangne dage været hårdt ramt af coronasmitte på klubbens hold. Vi har foreløbig fået indrapporteret over 10 smittede elever/instruktører/trænere på fire hold, og der er sikkert flere vi ikke har hørt fra endnu. Med baggrund i det smittetryk fra skoler, gymnasier og i vores eget regi har bestyrelsen valgt at vi holder lukket i den kommende uge. Så bliv hjemme fra i morgen mandag, den 17/1 og til og med søndag, den 23/1. Så ses vi igen til træning fra mandag, den 24/1 2022. God miniferie. Bedste Moo Sa hilsner

  Læs mere >
 • KLUBBEN STARTER TRÆNING IGEN FRA ONSDAG, DEN 5/1 2022:

  Kære alle medlemmer og forældre GODT NYTÅR ! Vi starter træning igen på onsdag, den 5/1 2022 med træning på vores dragon kids hold og efterfølgende hold 3 og hold 5. Vi kører med samme smittebegrændende tiltag som før jul - det vil sge: - Bliv hjemme hvis du er syg eller har symptomer - Forældre kan ikke opholde sig i klubben under træning. Aflevering/afhentning af børn skal ske udenfor klubbens indgang. - Husk god håndhygiegne - vask eller sprit hænderne af ! Vi glæder os til at se jer alle i klubben igen. De bedste Moo Sa hilsner Torben & Moo Sa

  Læs mere >
 • VIGTIGT: KLUBBEN HOLDER JULELUKKET FRA SØNDAG, D. 19/12 2021 TIL OG MED TIRSDAG, D. 4/1 2022 !!!

  Kære alle medlemmer og forældre Kulturministeriet har i går anbefalet at alle idrætsforeninger holder lukket frem til januar. Det sker for at bryde den omfattende smitte. Klubbens bakker fuldt ud op om lukningen og vi kan dermed sikre at alle familier i vores forening ikke ender i smitteproblemer lige op til jul. Vi ønsker jer alle en rigtig god jul og et godt nytår. Og så ses vi igen onsdag, den 5/1 til træning igen ! PS: Vi havde en håndfuld medlemmer på hold 5, hold 6 og mon beg., som ikke nåede deres graduering i denne uge. I må gerne kontakte undertegnede, så finder vi sammen en nye dato i starten af det nye år. De bedste Moo Sa hilsner Torben 21730333

  Læs mere >
 • MOO SA BEDSTE TEKNIKKLUB I DANMARK

  Skanderborg Taekwondo Klub var selv vært for årets DM, som pga. andre aktiviteter i Fælledhallen måtte flyttes til Arena Midt i Kjellerup. Årets DM have 270 deltagere i både kamp og teknik. Et deltagertal som kunne have være betragteligt større, da teknik landsholdet var rejst til DM i Portugal med knap 30 udøvere. DM arrangementet blev en stor arrangementsmæssig succes for Moo Sa, men det skulle også vise sig at blive en stor sportslig succes, da klubben i al ubeskedenhed tog pokalen som Danmarks bedste klub på tekniksiden. Med 56 point i holdkonkurrencen vandt Moo Sa foran Islev på andenpladsen med 51 point og med Herlev på tredjepladsen med 44 point.

  Læs mere >
 • TO EUROPAMESTERSKABER TIL MOO SA !!!

  Med rekordudtagelse til årets Europamesterskab i taekwondo teknik var det en særdeles spændt og motiveret Moo Sa trup, som rejste med landsholdet til EM i Seixel, Portugal. Det EM, som skulle vise sig, at blive en hel unik oplevelse for hele det danske hold og i særdeleshed for de tre lokale profiler Andreas Bregnballe Sørensen, Silje Kjølbo og Johan Fredmar. EM programmet havde maget det således at Moo Sa havde deltagere i konkurrence på alle de tre EM konkurrencedage. Johan Fredmar skulle i konkurrence fredag i junior freestyle gruppen. Andreas B. Sørensen skulle i aktion lørdag i freestyle gruppen for seniorer samt EM’s sidstedag søndag, hvor Andreas, Johan og Silje Kjølbo sammen med to landsholdskammerater Silje Ekelund og Johan Hollederer skulle afslutte EM konkurrencerne i mixed team freestyle. De fik alle kompetent coaching af klubbens egen Thomas Purup, som er landsholdets ass. landsholdstræner med ansvar for bl.a. freestyle.

  Læs mere >
 • Uffe blev 2.dan sortbælte

  Typisk står høsten af nye sortbælter i Skanderborg Taekwondo Klub på mellem 3-6 årligt, men covid-19 og en række prioriteringer omkring Europamesterskaberne i teknik har i år gjort, at Uffe Smedsgård var eneste kandidat klubben kunne sende til graduering forgangne lørdag i Risskov Taekwondo Klub.

  Læs mere >
 • Rekordudtagelse til EM for Moo Sa

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub har gået og ventet på landsholdets endelige udtagelse til årets EM i Seixel, Portugal, som afholdes fra den 19-21/11 2021. Og klubben sætter rekord med deltagelse af ikke færre end 3 udøvere, som det seneste år midt i benspænd som corona mv., har arbejdet hen mod udtagelsen. Moo Sa’s EM hold kunne endda være endnu større, men mere herom senere.

  Læs mere >
 • Moo Sa bedste klub ved Budo Nord Cup

  Skanderborg Taekwondo Klub var selv vært ved Budo Nord Cup den forgangne weekend i Fælledhallen. Der var med 24 deltagere store forventninger til en pokal til Moo Sas teknikhold, men karat var usikker. Og værtsrollen holdt ikke klubbens udøvere tilbage fra, i al ubeskedenhed, at vinde førstepladsen i holdkonkurrencen med stor margin foran Herlev og Islev taekwondo klubber. Holdkonkurrencen endte således: Skanderborg Moo Sa med 92 point, Herlev med 71 point og Islev med 39 point. Teknikholdet tog ikke færre end 11 guld, 4 sølv og 5 bronzemedaljer på vej til holdsejren.

  Læs mere >
 • 6 nye Dragon Kids sortbælter

  Skanderborg Taekwondo Klub har igen i år med nogle måneders coronaforsinkelse afholdt sortbælte graduering for klubbens mindste udøvere. I weekenden kunne hele 6 seje Moo Sa Dragon Kids således fejre deres nye sortbælter i Skanderborg Taekwondo Klubs specielle bæltesystem for 5-8 årige. De 6 startede for over 3 år siden på et hold med omkring 30 børn og er pt. de eneste der har nået ”i mål” med sortbælte.

  Læs mere >
 • Danish Open næstbedste hold og 5 landsholdudtagelser !!!

  Skanderborg Taekwondo Klub var vært ved Danish Open teknik i Fælledhallen den 21. august. Danish Open var det første taekwondostævne i Danmark siden marts 2020, så der var stor spænding omkring deltagerantal, restriktioner og frem for alt hvordan klubberne og deres aktive var kommet gennem nedlukningerne. De lokale udøvere viste at de havde arbejdet hårdt under nedlukningerne og fremstod rigtigt skarpe ved stævnet. Stævnet havde besøg af udøvere fra Sverige, Tyskland, Frankrig og Grækenland og med i alt 150 deltagere var det absolut godkendt som genopstartsstævne. Moo Sa tog efter en fantastisk indsats pokalen som næstbedste klub med 6 guld, 7 sølv og 3 bronzemedaljer, kun overgået af Herlev, som endte a point med Moo Sa. Efter Danish Open blev ikke færre end 5 Moo Sa udøvere udtaget til landsholdet.

  Læs mere >