• 11 Dragon Kids blev sortbælter - REKORD !

  Skanderborg Taekwondo Klub har igen afholdt sortbælte graduering for klubbens mindste udøvere. I weekenden kunne et rekord stort antal dvs. 11 seje Moo Sa Dragon Kids således fejre deres sortbælter i Skanderborg Taekwondo Klubs specielle bæltesystem for 5-8 årige. De 11 startede på et hold med over 30 børn for tre år siden og er således de eneste der tilbage til den sortbæltegraden.

  Læs mere >
 • Ny sæson - nye træningstider, sommertræning og ny adresse fra uge 29 !

  Kære Taekwondo udøver og forældre. Så starter sommertræningen efter en lang og aktiv sæson på holdene. I sæsonens forløb har vi prøvet at give vores medlemmer nogle gode oplevelse gennem den daglige træning, fællestræninger og klubmesterskaber m.m. Vi siger tak for jeres opbakning til disse arrangementer. Efter sommerferien starter vi op igen i uge 33 (i de nye lokaler på Christiansmindevej 12 i Skb.) dvs. mandag d. 12., tirsdag d. 13. og onsdag d. 14. august starter den almindelige træning igen. Men husk at se hvornår der er sommertræning uge 29-32 nedenfor!! Her vil der være nogle justeringer i forhold til de træningstider og instruktører I har været vant til. Disse justeringer skyldes, at vi skal have plads til et nyt Mon-, børne- og voksenhold, dette vil blive redegjort for i det efterfølgende.

  Læs mere >
 • NY KLUBDRAGT OG KLUBJAKKE LIGGER KLAR I S+H'S WEBSHOP !

  Vi er nu klar med nye træningdragter og jakker fra Craft i en fantastisk lækker kvalitet. Som noget nyt kan du f.eks. nøjes med kun at købe overdelen til træningsdragten med vores flotte rygbroderi. Så det kan blive en meget billig løsning. Vi kan nu også tilbyde en klubjakke fra Craft, som både medlemmer og specielt vores aktive forældre har efterlyst. Det hele ligger i S+H webshoppen, som du kan trykke ind på via S+H ikonet på moosa.dk. Her står også det login/kode du skal bruge øverst th. på sitet. Når du er logget ind, så tryk på SPORT & FRITID øverst, så kommer du ind på vores produktside. Kontakt os hvis du har brig for hjælp ! Mandag og tirsdag i næste uge kan du/i prøve størrelser/modeller i klubben.

  Læs mere >
 • 5. Plads til Andreas ved EM

  Andreas B. Sørensen fra Skanderborg Taekwondo Klub leverende en flot præstation ved hans første individuelle Europamesterskab i Antalya - Tyrkiet, hvor over 700 deltager kæmpede om EM titlerne . Det blev til at absolut godkendt 5. plads i freestyle gruppen for juniorer, men det kunne være blevet til mere.

  Læs mere >
 • Signe med over 200 træninger 2018/19

  I forbindelse med årets generalforsamling i Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub blev årets bedste præstationer præmieret med pokaler. Endvidere var der godt nyt vedr. Moo Sa’s planer om byggeri af nyt træningscenter på Skanderborg Fælled.

  Læs mere >
 • Andreas udtaget til EM i Antalya

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub har gået og ventet på landsholdets udtagelse til årets EM i den tyrkiske ferieby Antalya. Og endelig kom udtagelsen af EM holdet og helt fortjent blev Moo Sa’s landsholdsudøver Andreas Bregnballe Sørensen udtaget.

  Læs mere >
 • BELGISK GULD OG SØLV TIL MOO SA

  Skanderborg Taekwondo Klubs teknikhold stillede til start ved det belgiske storstævne Challenge Cup i Tongeren med bare tre deltagere. Men de det lille hold var fuld af kvalitet og kunne inden hjemrejsen til Danmark havde de sikret sig ikke færre end tre guldmedaljer og to sølvmedaljer og var således en medvirkende årsag til at Danmark blev bedste hold/nation ved Challenge Cup 2019. Stævnet var også sidste mulighed for at gøre indtryk på den danske landsholdsledelse, som snart udtager landsholdet til Europamesterskaberne i april i Tyrkiet.

  Læs mere >
 • 17 x metal til Esbjerg Cup

  Taekwondo klubbens teknik- og kamphold deltog i sidste weekend i det store vestdanske stævne Esbjerg Cup. Det blev en forrygende tur for den lokale klub og Moo Sa’s udøvere kunne drage retur til Skanderborg godt pakket med medaljer. Det blev til ikke færre end 17 medaljer fordelt på 8 guld, 2 sølv og 7 bronzemedaljer samt pokal for tredje mest vindende hold ved stævnet.

  Læs mere >
 • Fire teknikmedaljer ved Munkebo Teknik Cup

  Efter en succesfuld start på det nye år ved den Nordiske Mesterskaber på Island havde det lokale teknikhold fra Skanderborg Taekwondo Klub sendt et lille hold udøvere til Munkebo Teknik Cup. Det kastede fire medaljer af sig fordelt på en guld, to sølv og en bronze.

  Læs mere >
 • To NM titler til Moo Sa

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub hentede 6 NM medaljer ved det netop afsluttede Nordiske Mesterskaber i Taekwondo på Island. NM endte med flotte to NM guld, 2 NM sølv og 2 NM bronzemedaljer til de lokale profiler fra Moo Sa i Keflavik på Island.

  Læs mere >