• Bedste præstationer i Moo Sa 2019-21 hædret

  Efter flere nedlukninger og tæt på en kommende fuld åbning af Danmarks Taekwondo Center, har Skanderborg Taekwondo Klub endelig fået hædret de bedste præstationer på både kamp og tekniksiden. Klubbens trænere på kamp- og tekniksiden hhv. Sanne Jensen samt Thomas Purup og Amalie Benfeldt skulle i den grad have bakspejlet i brug ved udpegelsen af de bedste præstationer. Grunden: perioden for præstationerne dækkede perioden helt fra foråret 2019 til juni i år. Og der har været mange resultater der skulle gennemgås – mange fra perioden frem til den første nedlukning i marts 2020.

  Læs mere >
 • 2 x Taekwondo bronze i Australien

  Skanderborg Taekwondo Klub havde to udøvere med landsholdet til stævne på den anden side af Jorden – i hvert fald virtuelt. Således deltog Silja Kjølbo og Andreas B. Sørensen med stor succes i sæsonen sidste online stævne G2 Oceanian Open organiseret fra Australien, hvor begge hentede bronzemedaljer. I alt hentede det danske landshold 7 medaljer i Australien, så det var stort, at 2 af dem endte i Skanderborg.

  Læs mere >
 • MOO SA NYHEDSBREV JUNI 2021: Åbningsevent for alle den 4/9, Genåbning, Moo Sa Support, Generalforsamling, Fondsstøtte mv

  Kære Moo Sa medlemmer og forældre Åbningsevent for ALLE i vores træningscenter lørdag, den 4/9 2021: Selvom vi åbnede for aktiviteter i Danmarks Taekwondo Center i foråret 2020, så har vi stadig et åbningsarrangement til gode. Det råder vi bod på lørdag, den 4. September hvor alle nuværende og tidligere medlemmer, forældre/bedsteforældre, sponsorer, byrødder, idrætsråd, støtter, gode taekwondo venner fra vores naboklubber og mange flere indbydes til en dag med masser af hygge, konkurrencer, opvisninger, hoppeborg, pølsevogn, popcorn, børneaktiviteter, rundvisning i DTC og meget mere. SÆT KRYDS I KALENDEREN og hold øje med din mail samt klubbens website og facebookside Mere genåbning på vej:

  Læs mere >
 • Masser af Moo Sa metal ved virtuelle Tommerup Cup

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klubs teknikhold deltog i det virtuelle Tommerup Cup med rigtigt flotte resultater i form af 4 guld, 3 sølv og 3 bronzemedaljer. Holdet har deltaget i flere virtuelle stævner i løbet af covid-19 nedlukningerne. Og selvom det absolut ikke er det samme som fysiske stævner, så er det super forberedelse til de stævner der kommer efter sommerferien, hvor bl.a. klubbens eget Danish Open afholdes i Fælledhallen den 21. August.

  Læs mere >
 • VIGTIGT - OPDATEREDE RETNINGSLINJER: Vi åbner for indendørs træning på jun/sen holdene fra i morgen 10/5 2021 - LÆS NYE RETNINGSLINJER FOR HELE KLUBBEN !!!!

  Kære alle medlemmer, forældre, instruktører og trænere Nu er det endelig meddelt fra Kulturministeriet, at vi også kan åbne indendørs for 18 årige og op. Så vi åbner for de sidste hold - jun/sen holdene fra mandag, den 10/5 2021. Men der er flere justeringer i vores retningslinjer ift. bl.a. coronapas krav, selve træningen, træningstider mv. Læs mere nedenfor… Vi glæder os alle til at se jer i klubben igen. Har du/i spørgsmål så kontakt undertegnede. På hele Moo Sa’s vegne Torben, 21730333/[email protected]

  Læs mere >
 • VIGTIGT ! Moo Sa og DTC åbner igen fra torsdag, den 22/4 2021 - Læs mere om nye træningstider og restriktioner her:

  Kære alle medlemmer, forældre, instruktører og trænere Endelig kan vi hejse flagene og fejre vi kan åbne klubben for træning indendørs igen. I denne omgang af åbningen kan vi få vores børnehold og de hold med medlemmer op til 17 år i gang. Vi håber alle er topmotiverede og vil hjælpe os med at holde tæt øje med overholdelse af nedenstående restriktioner, så vi også kan få åbnet for jun/sen holdene og på sigt helt kan slippe af med restriktionerne hen over foråret/sommeren. Vi glæder os alle til at se jer i klubben igen. Har du/i spørgsmål så kontakt undertegnede.

  Læs mere >
 • KLUBBEN ÅBNER FOR INDENDØRS TRÆNING FRA TORSDAG, DEN 22/4 2021 - LÆS MERE HER:

  Kære alle Det bliver bare så dejligt at åbne vores lækre klubhus igen på torsdag ;-) For kort tid siden har vi (endelig) modtaget retningslinjer vedr. åbning af indendørs træning fra DTaF. Vi har møde om vores lokale retningslinjer i klubben i bestyrelse og efterfølgende blandt de holdansvarlige instruktører i morgen aften. Det betyder at træning indendørs starter på børneholdene og kamp/teknik hold starter fra: TORSDAG, DEN 22/4 2021 ! Du/I modtager i morgen en mail med opdaterede træningstider og retningslinjer.

  Læs mere >
 • VIGTIGT: Vi har et medlem med positiv Covid-19 test

  Kære alle medlemmer, forældre og instruktører/hjælpetrænere Vi har desværre dd. fået oplyst, at et af vore medlemmer er testet positiv fredag, den 16/4. Medlemmer, forældre, instruktører og hjælpetrænere på hold 1 og hold 2, der er berørt som mulig nære kontakter, har fået besked direkte fra os tidligere i dag. Da der er tale om udendørs træning med 2 m afstand er der IKKE krav fra smittesporingsenheden om selvisolering, men de anbefaler derimod test for en sikkerheds skyld. Har du/i spørgsmål, så kontakt undertegnede på tlf. 21730333. Pas nu på hinanden - den uvenlige "gæst" er stadig blandt os ! De bedste Moo Sa hilsner Pva. bestyrelsen - Torben

  Læs mere >
 • SELVFØLGELIG ER DER TRÆNING I PÅSKEUGEN - SE MERE HER: (JUSTERET TRÆNINGSTID/STED PÅ ENKELTE HOLD)

  Kære alle medlemmer og forældre Vores superinstruktører er klar med undervisning i dage op til påske. Dit hold skal møde om til sædvanlige tider/steder, hvis der ikke er ændret iht. nedenstående ! På mandag, den 29/3: Hold 3's træningstid er flyttet til kl. 18.15-19.15, hvor der trænes sammen med hold 1 i udendørs dojang 2 (ved klubben) På onsdag, den 31/3: Dragon Kids/Mon øv. og Mon beg træner sammen kl. 17.00-17.45 i udendørs dojang 2 (ved klubben) & Hold 3 og hold 5 træner sammen kl. 18.00-19.00 også i udendørs dojang 2 (ved klubben). Vi ønsker jer alle en god træning og en rigtig god påske :-) Bedste Hilsner Moo Sa Taekwondo

  Læs mere >
 • UDENDØRS TRÆNING: JUSTERING AF TRÆNINGSTID FOR KAMP-/TEKNIKHOLD SAMT VEJLEDNING - MAX 50 DELT. TIL TRÆNING

  Kære alle medlemmer og forældre Vi har haft rigtigt succes med den første uges udendørs træning. Vi har kun nogle små justeringer til hhv. træningstider og til vejledningen: - Tirsdage starter vi nu træning på kamp- og teknikhold 5 min. tidligere, så træningstiderne er kl. 18.10-19.10. - Vi må nu træne max. 50 deltagere inkl. instruktører. Se opdaterede træningstider og minivejledning nedenfor !

  Læs mere >