• Moo Sa bedste klub ved Budo Nord Cup

  Skanderborg Taekwondo Klub var selv vært ved Budo Nord Cup den forgangne weekend i Fælledhallen. Der var med 24 deltagere store forventninger til en pokal til Moo Sas teknikhold, men karat var usikker. Og værtsrollen holdt ikke klubbens udøvere tilbage fra, i al ubeskedenhed, at vinde førstepladsen i holdkonkurrencen med stor margin foran Herlev og Islev taekwondo klubber. Holdkonkurrencen endte således: Skanderborg Moo Sa med 92 point, Herlev med 71 point og Islev med 39 point. Teknikholdet tog ikke færre end 11 guld, 4 sølv og 5 bronzemedaljer på vej til holdsejren.

  Læs mere >
 • 6 nye Dragon Kids sortbælter

  Skanderborg Taekwondo Klub har igen i år med nogle måneders coronaforsinkelse afholdt sortbælte graduering for klubbens mindste udøvere. I weekenden kunne hele 6 seje Moo Sa Dragon Kids således fejre deres nye sortbælter i Skanderborg Taekwondo Klubs specielle bæltesystem for 5-8 årige. De 6 startede for over 3 år siden på et hold med omkring 30 børn og er pt. de eneste der har nået ”i mål” med sortbælte.

  Læs mere >
 • Danish Open næstbedste hold og 5 landsholdudtagelser !!!

  Skanderborg Taekwondo Klub var vært ved Danish Open teknik i Fælledhallen den 21. august. Danish Open var det første taekwondostævne i Danmark siden marts 2020, så der var stor spænding omkring deltagerantal, restriktioner og frem for alt hvordan klubberne og deres aktive var kommet gennem nedlukningerne. De lokale udøvere viste at de havde arbejdet hårdt under nedlukningerne og fremstod rigtigt skarpe ved stævnet. Stævnet havde besøg af udøvere fra Sverige, Tyskland, Frankrig og Grækenland og med i alt 150 deltagere var det absolut godkendt som genopstartsstævne. Moo Sa tog efter en fantastisk indsats pokalen som næstbedste klub med 6 guld, 7 sølv og 3 bronzemedaljer, kun overgået af Herlev, som endte a point med Moo Sa. Efter Danish Open blev ikke færre end 5 Moo Sa udøvere udtaget til landsholdet.

  Læs mere >
 • NYE MEDLEMMER BYDES VELKOMMEN TIL MOO SA / DTC MANDAG, DEN 6/9 2021 KL. 18.00

  Glæd jer allerede nu. Nu optager taekwondo klubben igen nye medlemmer. Kom til Åbent Hus og opvisningsaften - Mandag, den 6/9 2021 kl. 18.00 og blev skrevet op på vores begynderhold. Vi glæder os til at se dig og din familie ! Bedste Moo Sa hilsner Bestyrelse og instruktører/trænere

  Læs mere >
 • Nye sponsorer i Moo Sa - Dansk Ingeniør Service/Stuttcars ved Søren Bunk

  Vi er glade og stolte over at en af vores gamle medlemmer og kæmpere Søren Bunk har valgt at støtte Moo Sa. Stort velkommen til vores nye guldsponsor - vi ser frem til samarbejdet. Bedste Moo Sa hilsner Torben

  Læs mere >
 • SLOTH WEAR er ny klubudstyrssponsor for Moo Sa

  Det er en fornøjelse endelig at præsentere vores nye klubudstyrssponsor Sloth Wear. Lars Sloth og hans medarbejdere er fremover klar til at lavere klubben profilbeklædning som klubdragter, klubjakker, t-shirts og andet udstyr. Vi er glade for den nye aftale og at vi har fået en lokal leverandør, som gør tingene meget nemmere fremover. Du finder link til Sloth Wear via forsiden på moosa.dk. Bedste Moo Sa hilsner Sponsorudvalget Simon og Torben PS: Vores dobog-/kampudstyrsleverandør er stadig Budoxperten :-)

  Læs mere >
 • Bedste præstationer i Moo Sa 2019-21 hædret

  Efter flere nedlukninger og tæt på en kommende fuld åbning af Danmarks Taekwondo Center, har Skanderborg Taekwondo Klub endelig fået hædret de bedste præstationer på både kamp og tekniksiden. Klubbens trænere på kamp- og tekniksiden hhv. Sanne Jensen samt Thomas Purup og Amalie Benfeldt skulle i den grad have bakspejlet i brug ved udpegelsen af de bedste præstationer. Grunden: perioden for præstationerne dækkede perioden helt fra foråret 2019 til juni i år. Og der har været mange resultater der skulle gennemgås – mange fra perioden frem til den første nedlukning i marts 2020.

  Læs mere >
 • 2 x Taekwondo bronze i Australien

  Skanderborg Taekwondo Klub havde to udøvere med landsholdet til stævne på den anden side af Jorden – i hvert fald virtuelt. Således deltog Silja Kjølbo og Andreas B. Sørensen med stor succes i sæsonen sidste online stævne G2 Oceanian Open organiseret fra Australien, hvor begge hentede bronzemedaljer. I alt hentede det danske landshold 7 medaljer i Australien, så det var stort, at 2 af dem endte i Skanderborg.

  Læs mere >
 • MOO SA NYHEDSBREV JUNI 2021: Åbningsevent for alle den 4/9, Genåbning, Moo Sa Support, Generalforsamling, Fondsstøtte mv

  Kære Moo Sa medlemmer og forældre Åbningsevent for ALLE i vores træningscenter lørdag, den 4/9 2021: Selvom vi åbnede for aktiviteter i Danmarks Taekwondo Center i foråret 2020, så har vi stadig et åbningsarrangement til gode. Det råder vi bod på lørdag, den 4. September hvor alle nuværende og tidligere medlemmer, forældre/bedsteforældre, sponsorer, byrødder, idrætsråd, støtter, gode taekwondo venner fra vores naboklubber og mange flere indbydes til en dag med masser af hygge, konkurrencer, opvisninger, hoppeborg, pølsevogn, popcorn, børneaktiviteter, rundvisning i DTC og meget mere. SÆT KRYDS I KALENDEREN og hold øje med din mail samt klubbens website og facebookside Mere genåbning på vej:

  Læs mere >
 • Masser af Moo Sa metal ved virtuelle Tommerup Cup

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klubs teknikhold deltog i det virtuelle Tommerup Cup med rigtigt flotte resultater i form af 4 guld, 3 sølv og 3 bronzemedaljer. Holdet har deltaget i flere virtuelle stævner i løbet af covid-19 nedlukningerne. Og selvom det absolut ikke er det samme som fysiske stævner, så er det super forberedelse til de stævner der kommer efter sommerferien, hvor bl.a. klubbens eget Danish Open afholdes i Fælledhallen den 21. August.

  Læs mere >