• BELGISK GULD OG SØLV TIL MOO SA

  Skanderborg Taekwondo Klubs teknikhold stillede til start ved det belgiske storstævne Challenge Cup i Tongeren med bare tre deltagere. Men de det lille hold var fuld af kvalitet og kunne inden hjemrejsen til Danmark havde de sikret sig ikke færre end tre guldmedaljer og to sølvmedaljer og var således en medvirkende årsag til at Danmark blev bedste hold/nation ved Challenge Cup 2019. Stævnet var også sidste mulighed for at gøre indtryk på den danske landsholdsledelse, som snart udtager landsholdet til Europamesterskaberne i april i Tyrkiet.

  Læs mere >
 • 17 x metal til Esbjerg Cup

  Taekwondo klubbens teknik- og kamphold deltog i sidste weekend i det store vestdanske stævne Esbjerg Cup. Det blev en forrygende tur for den lokale klub og Moo Sa’s udøvere kunne drage retur til Skanderborg godt pakket med medaljer. Det blev til ikke færre end 17 medaljer fordelt på 8 guld, 2 sølv og 7 bronzemedaljer samt pokal for tredje mest vindende hold ved stævnet.

  Læs mere >
 • Fire teknikmedaljer ved Munkebo Teknik Cup

  Efter en succesfuld start på det nye år ved den Nordiske Mesterskaber på Island havde det lokale teknikhold fra Skanderborg Taekwondo Klub sendt et lille hold udøvere til Munkebo Teknik Cup. Det kastede fire medaljer af sig fordelt på en guld, to sølv og en bronze.

  Læs mere >
 • To NM titler til Moo Sa

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub hentede 6 NM medaljer ved det netop afsluttede Nordiske Mesterskaber i Taekwondo på Island. NM endte med flotte to NM guld, 2 NM sølv og 2 NM bronzemedaljer til de lokale profiler fra Moo Sa i Keflavik på Island.

  Læs mere >
 • Moo Sa indtager Island før NM

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub har i år et rekordstort teknikhold med til årets Nordiske Mesterskaber, som afholdes i Keflavik på Island. Udover de 5 aktive deltagere er klubbens tekniktræner og landsholdscoach Thomas Purup med som holdleder. Klubbens deltagere er netop landet på meget meget koldt og sneklædt Island og ser frem til de næste dages konkurrence.

  Læs mere >
 • Skade ødelægger VM debut for Silja og Andreas

  Skanderborg Taekwondo Klub var som bekendt repræsenteret ved årets VM i teknik i Taiwan. Silja Kjølbo og Andreas Sørensen deltog i juniorklassen i freestyle par har havde lagt utrolig mange kræfter i deres VM kampagne. Parret havde i den grad knoklet med daglige træninger, weekendsamlinger og specialtræning fra en springtræner og havde udviklet sig fantastisk op til VM i november. Desværre blev parret ramt af en skade hos Silja i starten af deres freestylefigur.

  Læs mere >
 • Stor DM succes for Moo Sa – 6 DM titler med hjem fra Solrød

  VM i Taiwan havde bragt usikkerhed ind i DM forventningerne, da tre af Skanderborg Taekwondo Klubs profiler således ikke kunne deltage i årets mesterskab.
  Men det var et supertilfreds kamp- og teknikhold som rejse hjem fra DM i Solrød med ikke færre end seks DM guld, tre DM sølv og tre DM bronze efter en succesfuld dag i det sjællandske.

  Læs mere >
 • Tre kammerater nye sortbælter

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub havde tre af klubbens trænere til weekendens sortbæltegraduering i Skanderborg under ledelse af klubbens stormester Kyoung-An Choi, 9. Dan – den højest graduerede taekwondomester i Danmark.

  Læs mere >
 • Flotte resultater i Rødovre og fin VM forberedelse af Silja og Andreas

  Rødovre Cup blev en god oplevelse for det lille Moo Sa hold i kamp og teknik.
  Teknikholdet blev 4. mest vindende klub kun 2 point efter Islev (selvom vi var et lille hold).
  Rødovre Cup var det sidste prøve for Silja og Andreas inden VM, og de viste de kæmpe udvikling de har været igennem siden deres udtagelse. Resultaterne for Rødovre var:
   

  Læs mere >
 • Vild succes med 25 medaljer i Fælledhallen - TEKNIK

  Skanderborg Taekwondo Klub var i forrige weekend vært for Budo Nord Cup i både kamp og teknikdisciplinerne i Fælledhallen i Skanderborg. Selve stævnet, som den lokale klub var vært for sammen med Risskov Taekwondo Klub blev en stor succes såvel på det sportslige men også på det organisatoriske plan. Klubberne fik stor ros for eventet og rammerne på Skanderborg Fælled. På det sportslige plan var forventningerne helt åbenlyst sat alt for konservativt, da klubben udøvere mere end doblede op på forventningerne og tog ikke færre end 25 medaljer samt pokalen for næstmest vindende hold med retur til klublokalerne på Søtoften.

  Læs mere >
 • Vild succes med 25 medaljer i Fælledhallen - KAMP

  Skanderborg Taekwondo Klub var i forrige weekend vært for Budo Nord Cup i både kamp og teknikdisciplinerne i Fælledhallen i Skanderborg. Selve stævnet, som den lokale klub var vært for sammen med Risskov Taekwondo Klub blev en stor succes såvel på det sportslige men også på det organisatoriske plan. Klubberne fik stor ros for eventet og rammerne på Skanderborg Fælled. På det sportslige plan var forventningerne helt åbenlyst sat alt for konservativt, da klubben udøvere mere end doblede op på forventningerne og tog ikke færre end 25 medaljer samt pokalen for næstmest vindende hold med retur til klublokalerne på Søtoften.


  Læs mere >
 • Kampaction i Fælledhallen

  Lørdag, den 22/9 fyldes Fælledhallen af over 300 taekwondofolk, som skal deltage både kamp pg teknik ved årets Budo Nord Cup. Stævnet har blandt deltagerne på et utal af Europa og Verdensmestre i taekwondo teknik til start. På kampsiden er Danmarks bedste kæmpere til start og får selskab af udenlandske kæmpere fra Norge, Sverige og Færøerne. Dansk Taekwondo Forbund promoter Budo Nord Cup i samarbejde med Skanderborg og Risskov Taekwondo Klubber som praktiske arrangører.

  Læs mere >
 • Silja og Andreas udtaget til VM i Taiwan

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub er igen præsenteret når VM i de tekniske discipliner afvikles til november i Taiwan. I år er klubben repræsenteret ved Silja Kjølbo og Andreas Sørensen, som siden 2017 har været på Dansk Taekwondo Forbunds bruttolandshold.

  Læs mere >
 • Åbent hus/Opvisning - nye medlemmer optages fra 3/9 2018 !

  Moo Sa byder alle nye medlemmer og forældre til Åbent Hus mandag, den 3/9 2018 kl. 19.00 til opvisning og opskrivning på nye begynderhold. Se træningstiderne for de nye begynderhold på fotoet !
  Velkommen til jer alle ;-)

  Læs mere >
 • 4 x guld ved British Open

  Skanderborg Taekwondo Klubs landsholdsudøvere viste klassen ved det nyligt afholdte British Open i London. Klubben stillede med Thomas Purup, Amalie Benfeldt, Silja Kjølbo og Andreas Sørensen. De fire udøvere fik næsten overvægt på vej hjem i flyveren, da det blev til ikke færre end 8 British Open medaljer 4 guld, 1 sølv og 3 bronze.

  Læs mere >
 • Nye Moo Sa Sortbælter

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub havde fem af klubbens instruktører og hjælpetrænere til sortbæltegraduering ved sommerens dangraduering i Islev under ledelse af klubbens stormester Kyoung-An Choi, som er 9.dan og den højest graduerede taekwondomester i Danmark.

  Læs mere >
 • 6 Dragon Kids blev sortbælter

  Skanderborg Taekwondo Klub har igen afholdt sortbælte graduering for klubbens mindste udøvere. Inden sommerferien startede kunne 6 seje Moo Sa Dragon Kids således fejre deres sortbælter i Skanderborg Taekwondo Klubs specielle bæltesystem for 5-8 årige. De 6 startede på et hold med omkring 40 børn og er således de eneste der har klaret den helt til sort bæltegraden.

  Læs mere >
 • Laura med bedste træningsindsats

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub’s generalforsamling var der tid til at hylde årets flotteste præstationer, få evalueret et rekord aktivitets år og se tilbage på det første år i rammerne på Søtoften.

  Læs mere >
 • Danish Open succes til Moo Sa

  Selvom Skanderborg Taekwondo Klub selv var arrangør af Danish Open lørdag i fælledhallen blev der ikke give ved dørene når medaljerne skulle uddeles. Men Moo Sa teknikhold leverede en flot sæsonafslutning på dansk grund da de doblede op på det antal medaljer klubbens havde forventning om. Det blev til ikke mindre end 10 medaljer i de 17 klasser klubbens deltog i.

  Læs mere >
 • Moo Sa har fået ny privatlivspolitik

  Klubbens generalforsamling vedtog i sidste uge ny privatlivspolitik for klubben og alle medlemmer. Det betyder bl.a. at vi både i brugen af Mentoclub – mit.moosa.dk – database og beskedservice samt Mailmonkey gør opmærksom på ændringerne.

  Politikken skal hjælpe med beskyttelsen af din persondata og er en del af vores bestræbelser på at leve op til den nye Persondataforordning fra EU (GDPR).

  Læs mere >
 • Taekwondo indtager Fælleden med DANISH OPEN

  Lørdag den 26/5 er det muligt at se det ypperste i taekwondo teknikdisciplinen har at byde på, når Fælledhallen ligger gulv til Danish Open. Stævnet har blandt deltagerne på et utal af Europa og Verdensmestre i taekwondo teknik til start. Dansk Taekwondo Forbund promoter Danish Open i samarbejde med Skanderborg og Risskov Taekwondo Klubber som praktiske arrangører.

  Læs mere >
 • Generalforsamling Moo Sa 2018: Endelig dagsorden

  Til alle medlemmer

  Hermed følger den endelige dagsorden til årets generalforsamling i Moo Sa. 

  Læs mere nedenfor......

  Læs mere >
 • DM vinderne 2017 blev hædret

  Torsdag den 26/4 2018 blev Moo Sa's DM vindere fra 2017 hædret af Borgmester Jørgen Gaarde i Kulturhuset i Skanderborg.

  På billedet ses fra venstre: Borgmester Jørgen Gaarde, Andreas Sørensen, Amalie Benfeldt, Silja Kjølbo og Thomas Purup.

  Vi er super stolte af jer - bliv bare ved med at hente metal hjem til Moo Sa ;-)

  Læs mere >
 • Klubmestre kåret i rekordmesterskab for Moo Sa

  Årets klubmesterskab i både kamp og teknik er netop afholdt i Skanderborg Taekwondo Klub. Klubben der stadig er blandt Danmarks største kunne samle ikke færre end 70 opstillinger i 23 klasser til årets klubmesterskab, som dermed satte rekord. Årets klubmesterskab dækkede både 2017 og 2018, da klubben pga. flytningen fra Regnbuevænget i 2017 ikke fik afholdt klubmesterskab
  Årets klubmesterskab skulle vise sig at være utroligt godt matchet idet flere klasser i både teknik og kamp endte helt lige og småting afgjorde hvem der tog titlerne. Specielt i kamp måtte ikke færre end 4 kampe afgøres på golden point, da de ordinære kampe var endt helt lige. Der blev leveret en flot indsats af alle udøvere og mesterskabet bragte også nye overraskende resultater og der er allerede i bedste konkurrenceånd aftalt flere revance opgør i 2019.

  Læs mere >
 • 15 x metal ved Esbjerg Cup 2018

  Taekwondo klubbens talenter på både teknik og kampsiden deltog i sidste weekend i det store vestdanske stævne Esbjerg Cup, som i år nåede et rekord deltagerantal med over 250 kæmpere og 120 teknikudøvere. Moo Sa’s udøvere kunne igen drage retur til klubben godt pakket med medaljer. Det blev til ikke færre end 15 medaljer fordelt på 5 guld, 5 sølv og 5 bronzemedaljer til de 14 deltagere i Esbjerg Cup

  Læs mere >
 • Klubmesterskaber 2018 - orientering og deltagerliste

  Kære alle
  Tak for den store opbakning bag vores klubmesterskaber og klubfællestræning i morgen i Niels Ebbesen Hallen. I vedh. kan i se grupperne i hhv. teknik og kamp. Det bliver en stram tidsplan, så skal vi have nå sluttidspunktet skal vi hjælpe hinanden med at være klar på banen til gruppestart.
  Held og lykke til jer alle i morgen.
  Lena Rafn Gellert og forældregruppen har opsat en lille kiosk i hallen hvor i kan købe toast, drikkevarer, lidt sødt, bøger, pensum mv.
  På gensyn
  Med sportslig hilsen
  Moo Sa - Sanne, Thomas og Torben

  Læs mere >
 • Fire guld ved German Open i Hamborg

  Skanderborg Taekwondo Klubs landsholds- og talentudøvere var på årets anden internationale opgave denne gang i weekendens German Open i Hamborg. Stævnet er blandt de største og stærkest besatte i Europa og det lykkedes igen de lokjale profiler at tage metal med hjem til Skanderborg.

  Læs mere >
 • Medaljeregn over Moo Sa

  Efter en succesfuld start på det nye år ved Europa ranglistestævnet Lille Open i Frankrig var hele det lokale teknikhold fra Skanderborg Taekwondo Klub igen på medaljejagt denne gang ved Munkebo Teknik Cup. Det skulle blive et fantastisk stævne for de lokale profiler, som tog sig af stævnets andenplads for hold kun overgået af Furesø. Det blev til ikke færre end seks guld, tre sølv og to bronzemedaljer til Moo Sa.

  Læs mere >
 • Støt vores Realdania-Underværker ansøgning med dit "Like"

  Du har lige nu en enestående mulighed for at støtte vores projekt, uden at det koster dig en krone.

  Visionen er at skabe et nyt træningscenter og klubfacilitet, der skal være et fyrtårn for taekwondo i Skanderborg og hele regionen med rødder i det lokalområde, det er en del af. Et udviklingscenter og foreningshus med fokus på et sundt og aktivt fritidsliv med børn og unge i centrum.

  Vi skal bruge mindst 200 likes for at komme i betragtning hos Realdania Underværker.


  Så hvis du er fan af taekwondo og glade børn, så følg nedenstående link til Underværkers hjemmeside - hvor du også kan læse mere om projektet - og klik på den grønne knap "Støt projektet" i højre side.

  https://www.undervaerker.dk/projekter/2018/udviklingmedsparki

  Hvis du samtidigt smider en positiv kommentar, så øger du vores chancer ?


  På forhånd tak.

  Moo Sa

  Læs mere >
 • Fem internationale medaljer til Moo Sa

  A-class stævnet Lille Open i Frankrig var årets første Europa ranglistestævne for Skanderborg Taekwondo Klubs landshold- og talentudøvere. Klubben havde fire deltagere til start i Lille, hvor deltagerne fik en flot start på 2018 med to sølv og tre bronzemedaljer.

  Læs mere >
 • Landsholdsudtagelser til Moo Sa

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub har i starten af det nye år fået fire udtaget til det danske landshold og talenthold. Landsholdets nye træner Ky Tu Dang, som selv er tidligere Verdens- og Europamester udtog holdet i forlængelse af de nyligt afholdte Danske Mesterskaber i Odense og altså blev der plads til fire Skanderborg profiler.

  Læs mere >
 • Fem flotte DM titler til Moo Sa

  Skanderborg Taekwondo Klub var usikker på årets DM deltagelse i Arena Fyn den forgangne weekend. Usikkerheden havde baggrund i at taekwondo forbundet til årets DM havde slettet en række DM grupper primært for grøn til blåbælter. Dog kunne klubben åbne lettet op efter et DM hvor holdet kom hjem med ikke færre end fem DM titler, en sølv og to bronzemedaljer. Og oveni det blev det til en flot placering som nummer 4 i holdkonkurrencen, hvor klubben kun blev overgået af klubber med betydelig flere deltagere.

  Læs mere >
 • JULEGAVER MED SPARK I

  Den søde juletid nærmer sig. Har du tænkt på julegaver med spark i, så kontakt os i god tid. Specialdobogs, udstyr mv. skal vi bestille hjem - se på budoxperten.dk.
  Derimod har vi lager af alm. dobogs og selvfølgelig den ting, som alle seriøse taekwondo udøvere skal have i deres bibliotek - Grandmaster Choi's bog 1 og bog 2. 
  Så bare kontakt os på kontoret eller via din instruktør, så får vi julegaverne på plads sammen.

  OBS: Klubben har fået nyt Mobile Pay nummer - se opslag i klublokalerne !

  Julehilsner

  Moo Sa

  Læs mere >
 • Andreas og Martin er nu Poom sortbælter - stort tillykke !

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub havde 2 sortbæltekandidater til graduering ved Chois Venners vintergraduering i klubbens egne lokaler på Søtoften. Begge kandidaterne var til den sjældne grad Poom, som er sortbælte under 15 år. Begge kandidater bestod deres kursus og graduering.

  Læs mere >
 • Skanderborg Kommune hædrer Amalie og Thomas for NM 2017

  Ved Skanderborg Kommunes hædrings reception i starten af måneden blev Amalie Benfeldt og Thomas Purup hædret for deres medaljer ved de Nordiske Mesterskaber i Trelleborg først på året. Thomas blev ved den lejlighed dobbelt NM vinder i hhv. freestyle individuel og sammen med Amalie i par. Amalie tog endvidere sølv i dame freestyle.

  På billedet ses vores lokale profiler sammen med Tage Kristensen, som i borgmesterens fravær forestod overrækkelserne.

  Læs mere >
 • Massiv Moo Sa succes i Rødovre

  Både Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klubs kamp og teknikhold producerede masser af topresultater ved det europæiske ranglistestævne Rødovre Cup som blev afviklet i lørdags i Rødovere Hallen. På kampsiden blev det til en guld og en bronze mens klubbens teknikhold blev stævnets næstbedste i holdkonkurrencen med fire guld, tre sølv og en bronzemedalje. En helt overvældende succes for den lokale taekwondo klub, som fik den bedst mulige generalprøve før næste måneds Danske Mesterskaber i Arena Fyn i Odense.

  Læs mere >
 • Stor Budo Nord Cup succes i Fælledhallen

  Skanderborg Taekwondo Klub var i forrige weekend vært for det første taekwondo stævne i Fælledhallen, da man afholdt Budo Nord Cup for anden gang. Klubbens stævne indeholdt denne gang alene teknikdisciplinen, men der er forhåbninger om at der til 2018 udgaven også kommer kampdisciplinen med på programmet. Moo Sa tog sig i øvrigt flot af medaljerne ved Budo Nord Cup, hvor det med fire guld, to sølv og to bronzemedaljer blev til en samlet andenplads i holdkonkurrencen.

  Læs mere >
 • Torsdag, den 28/9 træner hold 4, 2 og 1 + jun i Sct. Georgsgårdens hal

  TRÆNINGERNE PÅ HOLD 4, HOLD 2, OG HOLD 1 + JUN + HOLD 3 
  TORSDAG,DEN 28/9

  ER PGA. ARR. I SØTOFTEN 3 FLYTTET TIL:

  Sct. Georgsgårdens Idrætshal, Plantagevej 7, Skb.

  MASTER BJARNE SØRENSEN UNDERVISER HOLD 1, JUN OG HOLD 3 VED FÆLLESTRÆNING FRA KL. 19.00-20.30.

  Læs mere >
 • Moo Sa afholder teknikstævne i Fælledhallen lørdag - Kom og støt vore teknikudøvere !!

  Hej alle Moo Sa medlemmer

  Klubben afholder Budo Nord Cup i teknik på Skanderborg Rådhus i fælledhallen på lørdag fra kl. 09.00 til kl. ca. 17.00.

  Der er GRATIS entre !!!

  Så bare kom forbi med hele familien og støt vores teknikhold, som stiller til start med hele 16 individuelle/par/teams til stævnet. I kan finde opstillingslister og tidsplan på forbundets hjemmeside: taekwondo.dk under kalenderen.

  God fornøjelse og pøj pøj til alle vore teknikudøvere !

  Med sportslig hilsen
  Steen & Torben


  Læs mere >
 • Kæmpe opvisnings- og aktivitetsdag i NE Hallen 1. oktober - TILMELD DIG OG DIN FAMILIE !

  Vi gentager succes’en fra sidste år og har gjort plads til endnu flere aktive timer til de mange oppustelige aktiviteter!

  • Fælles opvisning for alle børneholdene – Kom og se hvad dit barn har lært !
  • Opvisning fra klubbens højest graduerede hold!
  • Massere sjove aktiviteter, underholdning og konkurrencer!
  • SPECIELT i år – Præsentation af vores KLUBHUSPROJEKT
   NYT ! Kagekonkurrence - Moo Sas Store Bagedyst 

   Læs mere under kalenderen eller på mit.moosa.dk

   Link til indbydelsen er HER

   På gensyn i Niels Ebbensen Hallen

   

  Læs mere >
 • Mads og Rasmus blev 2.danner

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub havde to af klubbens instruktører til sortbæltegraduering ved sommerens dangraduering i Esbjerg under ledelse af klubbens stormester Kyoung-An Choi, som er 9.dan og den højest graduerede i taekwondo i Danmark.
  Både Mads Amdisen og Rasmus Gellert skulle op til deres anden sortbælteprøve.

  Læs mere >
 • Moo Sa optager nye medlemmer - se dine muligheder her (nyt om familietræning)

  I september åbner Skanderborg Taekwondo Klub for nye medlemmer - både begyndere og dem som har trænet før. Se træningstider mv. HER

  OBS: Familietræning (barn fra 5 år og forælder) for begyndere får træningstiden søndage kl. 12.30-13.30. Første træning er den 10/9 - gratis prøvetræning i september !

  Husk at komme til ÅBENT HUS med OPVISNING og INFO og bliv skrevet op på vores hold:
  MANDAG, DEN 4/9 2017 KL. 19.00-20.00 - På Søtoften 3-5 i Skanderborg.

  Vi glæder os til at se dig !


  Læs mere >
 • Fem medaljer til Moo Sas kamphold

  Skanderborg Taekwondo Klubs kamphold sluttede sæsonen til Kampcup i Risskov og selvom resultaterne var tilfredsstillende havde holdet håbet på lidt mere. Sæsonafslutningen endte med to sølvmedaljer og tre bronzemedaljer.

  Læs mere >
 • Fem Dragon Kids blev sortbælter

  Skanderborg Taekwondo Klub har afviklet sortbælte graduering for klubbens mindste udøvere. I weekenden kunne 5 seje Moo Sa Dragon Kids således fejre deres nye sortbælter i Skanderborg Taekwondo Klubs specielle bæltesystem for 5-8 årige. De fem startede på et hold med knap 40 børn for 3 år siden og er altså pt. de eneste der nåede sortbælteprøven.

  Læs mere >
 • INFO OM NY SÆSON !

  Kære Taekwondo udøver og forældre.

  Så starter sommertræningen efter en lang og aktiv sæson på holdene.

  I sæsonens forløb har vi prøvet at give vores medlemmer nogle gode oplevelse gennem den daglige træning, fællestræninger og klubmesterskaber m.m. Vi siger tak for jeres opbakning til disse arrangementer.

  Efter sommerferien starter vi op igen i uge 33, dvs. mandag d. 14., tirsdag d. 15. og onsdag d. 16. august starter den almindelige træning igen. Husk sommertræning i uge 26-32 (ekskl. uge 28, hvor vi holder lukket), som du har fået separat besked om.

  Her vil der være nogle justeringer i forhold til de træningstider og instruktører I har været vant til. Disse justeringer skyldes, at vi skal have plads til et nyt Mon-, børne- og voksenhold, dette vil blive redegjort for i det efterfølgende.

  HER ER ÆNDRINGERNE FOR DIT HOLD:


  Læs mere >
 • Fem Danish Open guld

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klubs teknikhold fik en fantastisk sæsonafslutning på dansk grund ved Danish Open i Rødovre. Holdet hjemtog ikke færre end fem guldmedaljer, en sølv og tre bronzemedaljer ved Danish Open.

  Læs mere >
 • EM og Beach VM: Lige udenfor medaljerne

  Europamesterskaberne og Beach Verdensmesterskaberne på Rhodos blev lige ved og næsten for de tre lokale taekwondo teknikkere Amalie Benfeldt, Sanne Jensen og Thomas Purup. Efter at Skanderborg Taekwondo Klub de seneste 2 år har kunnet fejre hhv. EM og VM bronzemedaljer måtte klubben ”nøjes med” to placeringer lige udenfor medaljepodiet. Det var super ærgerligt for profilerne, men det beviste også at de stadig væk ligger i toppen i Europa og Verden.

  Læs mere >
 • Opvisnings- og aktivitetsdag AFLYST !

  Kære alle

  Vi har pga. for få tilmeldinger aflyst søndagens Opvisnings- og aktivitetsdag. Vi har ikke droppet arrangementet, men finder en ny dato til det i efteråret i stedet. Datoen slås op så snart vi har efterårets aktiviteter på plads.

  Med venlig hilsen

  Morten Purup og Torben Hansen

  Læs mere >
 • Hjælp til "fodarbejde" - Donation fra Nordea-fonden

  En af Danmarks største taekwondo klubber lokale Skanderborg Moo Sa fik tiltrængt hjælp til at kunne træne i ordentlige rammer. Således fik klubben tidligere støtte fra Skanderborg Kommune og senest også Nordea-fonden så klubben kunne anskaffe nyt gulv til klubbens sal eller dojang, som det hedder i taekwondo terminologi.

  Læs mere >
 • Klubben flytter til Søtoften 5, Skanderborg - praktiske oplysninger

  Kære alle

  I den kommende weekend flytter vi hele klubben til Søtoften 5 og som lovet kommer der her lidt praktiske oplysninger om ankomst, parkering, checkin til træning og vores faciliteter i hhv. Søtoften 5 og i Søtoften 3, hvor træningerne foregår.


  Læs mere >
 • Indkaldelse til ordinær generalforsamling den 29/5 2017

  Til alle medlemmer

  Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Skanderborg Taekwondo Klub mandag, den 29/5 2017 i klubbens lokaler på Søtoften 5.

  Læs mere >
 • Amalie, Sanne og Thomas udtaget til EM

  Efter ugers spænding kom EM udtagelsen endelig. Amalie Benfeldt, Sanne Jensen og Thomas Purup fra Skanderborg Taekwondo Klub er udtaget til årets EM i teknik, som afholdes på Rhodos, Grækenland i starten af maj måned.

  Læs mere >
 • HISTORISK: Moo Sa flytter klublokaler til Søtoften 5 pr. 30/4 2017!

  Efter over 33 år på vores nuværende adresse på Regnbuevænget 5 flytter vi nu til vores midlertidige klubfaciliteter på Søtoften 5 (og nr. 3). Det bliver en hel speciel oplevelse at skulle finde sig til rette i nye lokaler efter så lang tid samme sted, men vi glæder os og det håber vi også du/i gør. Vi er netop nu ved at lægge sidste hånd på lokalerne på Søtoften og ser frem til at vise dem frem.
  Vi har indrettet klublokaler, fitness og en lille dojang 2 på Søtoften 5, mens den store dojang 1, omklædning mv. ligger på Søtoften 3, som vi deler med STU.
  Første træningsdag i de nye lokaler er mandag, den 1/5 2017. I næste uge udsender vi en lille praktisk orientering om opstarten på Søtoften.

  Læs mere >
 • Moo Sa har fået udtaget 3 deltagere til EM 2017 på Rhodos

   EM 2017: Hjælp os med at sende Amalie Benfeldt, Sanne Jensen og Thomas Purup til EM på Rhodos. Du kan læse mere om og støtte vores EM projekt via Sponsor.me

   

  Læs mere >
 • 5 x Belgisk guld til Moo Sa

  Skanderborg Taekwondo Klubs teknikhold stillede til start ved det belgiske storstævne Challenge Cup med 6 deltagere. Stævnet var et af de kvalificerende stævner til det kommende EM i Grækenland i maj måned, så der var stor fokus på deltagernes præstationer i Belgien. De 6 lokale deltagere skuffede ikke og leverede virkeligt toppræstationer sluttende med ikke færre end 5 guldmedaljer, 1 sølvmedalje og 3 bronzemedaljer.

  Læs mere >
 • Mentoclub: Opret Login, tilknytning af betalingskort og betaling af kontingent for 2. kvt. 2017

  Kære alle

  Nu har vi fået godkendt mailadresser på stort det alle vore over 200+ medlemmer. Vores system i Mentoclub skulle have udsendt meddelelse om kontingentopkrævning. Og tag det bare helt roligt vi udelukker ikke nogen fra træning og vi skal nok hjælpe jer med at få denne nye betalings-/tilmeldingsvej gennemført i god ro og orden.

  I forbindelse med at du/i nu har fået bekræftelse på at jeres mail er godkendt i Mentoclub skal du/i nu

  OPRETTE LOGIN og tilføje betalingskort. Der kan gøres på følgende måde:

  1. Gå ind på mit.moosa.dk og tryk login øverst til højre på siden.
  2. Herefter skriver du din/jeres mailadresse og trykker nederst på "Glemt pasword". Så modtager du/i mail med mulighed for at oprette nyt pasword til profilen.
  3. Opret dit/jeres login med nyt pasword.
  4. Så skal i tilknytte det betalingskort, som vi skal trække kontingent for 2. kvartal 2017 på den 1/4 2017.

  Læs mere >
 • Moo Sa på medaljejagt i Esbjerg

  Ved indgangen til marts måned havde Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub sendt godt 20 deltagere til kombineret kamp og teknikstævne i EFI hallerne i Esbjerg. Og de lokale profiler og nye talenter leverende rigtigt flotte resultater og kunne rejse retur til Skanderborg med ikke færre end 15 medaljer hvoraf 2 var af højeste karat.

  Læs mere >
 • Moo Sa konverterer medlemsdatabase til Mentoclub - Du/I skal hjælpe os på vej ;-)

  Som tidligere annonceret har klubben nu konverteret hele vores medlems-database til Mentoclub, hvorfra vi allerede i nogle måneder har kørt vores arr. tilmeldinger, shop og nu også afkrydsningslister.

  Nu skal vi også køre vores kontingentopkrævninger fra Mentoclub og her har vi brug for Din/Jeres hjælp.
  I dag udsendes en bekræftelsesmail fra vores system, som vi beder Dig/Jer om at reagere på snarest muligt !


  Herefter går vi igang med at dobbeltchecke oplysningerne i vores database og at alle medlemmer er placeret korrekt inden vi kører 2. kvartals kontingent, som skal betales via Mentoclub.
  Har i spørgsmål, så kontakt undertegnede på [email protected] eller [email protected]
  På forhånd tak for jeres hjælp.
  Med venlig hilsen
  Brian & Torben

  Læs mere >
 • Thomas og Amalie - Årets idrætsudøvere i Skanderborg Kommune

  Thomas og Amalie er helt fortjent blevet årets idrætsudøvere i Skanderborg Kommune. Her bringer vi uddrag fra den officielle pressemeddelelse fra Skanderborg Kommune. Fotokilde: Skanderborg Kommune.
  Årets Idrætsudøver
  Prisen som Årets Idrætsudøver tilfalder i år ikke bare én person, men to personer. Thomas Purup og Amalie Benfeldt Poulsen, begge fra Skanderborg Taekwondo Klub, har i 2016 skrevet intet mindre end "verdenshistorie” for Skanderborg Taekwondo Klub og dermed for Skanderborg Kommune.
  I efteråret 2016 fik de tilkæmpet sig en bronzemedalje til VM i Teknik disciplinen freestyle for hold.


  Læs mere >
 • 2 Nordiske titler til Moo Sa

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub havde i vinterferien 4 deltagere i action ved de Nordiske Mesterskaber i svenske Trelleborg. Klubben stillede med VM medaljevinder Thomas Purup og Amalie Benfeldt samt Helena Therkelsen og hendes datter Sarah Therkelsen, som havde sin NM debut ved stævnet i Sverige. Samtidig med NM i Sverige deltog Sanne Jensen ved US Open i Las Vegas.

  Læs mere >
 • Flotte teknikresultater fra Munkebo

  Vi bringer her en resultatliste fra stævnet i Munkebo i februar måned:

  Læs mere >
 • Amalie, Sanne og Thomas udtaget til landsholdet 2017

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub har i starten af det nye år fået tre udtaget til det danske landshold. Landsholdets nye træner Ky Tu Dang, som selv er tidligere Verdens- og Europamester udtog holdet i den forgangne weekend og her blev der altså plads til tre Skanderborg profiler.

  Læs mere >
 • Internationalt sølv og bronze til Moo Sa

  A-class stævet Lille Open i Frankrig blev årets første Europa ranglistestævne for Skanderborg Taekwondo Klubs bedste teknikudøvere. Klubben stillede stil start med VM bronzevinderne Thomas Purup og Amalie Benfeldt samt med den mangeårige profil Sanne Jensen, som for første gang skulle konkurrere i -40 år klassen ved stævnet i Frankrig. Stævnet i Frankrig havde omkring 600 deltagere.

  Læs mere >
 • Aftale om grund til nyt klubhus på plads

  Som bekendt solgte den selvejende institution (DSI), som ejer Regnbuevænget 5 klubbens lokaler tidligere i år. En forudsætning for dette salg var indgåelse af en lejekontrakt med Skanderborg Kommune på en grund, hvor et fremtidigt klubhusprojekt kunne opføres.
  Det er derfor med stor glæde vi kan oplyse at vi netop har indgået denne lejekontrakt på en grund på fælleden, som vi fra godkendelse af byggetilladelse får stillet til rådighed af Skanderborg Kommune i 30 år.
  Vi har i forbindelse med DSIs salg af Regnbuevænget 5 også sikret os at klubben har fået midlertidige træningsfaciliteter og klublokaler stillet til rådighed af DSI. Disse lokaler bliver på Søtoften 3 og 5. Her følger en lille oversigt over hvad tidsplanen bliver for de næste par år.

  Hvad sker hvornår ? læs mere......

  Læs mere >
 • 13 DM medaljer til Moo Sa

  Moo Sa’s teknikhold deltog med et rekord stort hold ved det netop afholdte DM i Odense – Arena Fyn. Holdet bestod at de erfarne kræfter ført an af VM medaljevinderne Thomas Purup og Amalie Benfeldt og den mangeårige DM profil Sanne Jensen, men der var plads til debutanter på DM holdet. Forventningerne var således blandede i forhold til resultaterne, da flere udøvere også havde flyttet klasse til årets DM. Samlet blev medaljehøsten dog godkendt med en guld, tre sølv og ni bronzemedaljer, men holdet blev på dagen også ramt skade og sygdom blandt deltagerne.

  Læs mere >
 • Moo Sa's DM, NM og EM/VM medaljevindere 2015 og 2016 hædret

  Tirsdag aften blev vore DM, NM vindere og EM/VM medaljevindere endelig hædret for deres flotte præstationer helt tilbage fra starten af 2015 og til og med DM 2016. Det blev således til en meget lang liste af præstationer vores borgmester Jørgen Gaarde måtte kæmpe sig igennem ved det velbesøgte hædringsevent i den nye byrådssal på Fælleden.
  Stort tillykke til alle vore medaljetagere og til Lisa Kjær Gjessing, som er bosiddende i Ry, men stiller op for Risskov.

  Foto: fv. Borgmester Jørgen Gaarde, Thomas Purup, Sanne Jensen, Amalie Benfeldt, Lisa Kjær Gjessing og Louise Lundhøj.


  Læs mere >
 • Klubmestre kåret i Moo Sa

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub har netop afholdt klubbens mesterskab i både teknik og kamp. Samlet var 50 deltagere i aktion i de i alt 17 klasser mesterskaberne var opdelt i. Udøverne leverede en utrolig god indsats og i flere grupper var der overraskelser og dermed flere nye klubmestre i både kamp og teknik.

  Læs mere >
 • Moo Sa's opvisningshold MTDT varmer op til Wafande

  MTDT - Moo Sa Taekwondo Demonstration Team optræder igen i år ved kommunens Ung Aften i Kulturhuset i Skanderborg. Arrangementet er for hele kommunens 6.-8. klasser og plejer at være en stor succes blandt de unge.

  Held og lykke til MTDT. Vi håber det går bedre end opstilling til fotoet før opvisningen ;-)


  Læs mere >
 • Verdensmesteren Lisa Kjær Gjessing underviser ved klubmesterskabet i kamp

  Vi er så heldige at den flerfoldige Verdens- og Europamester Lisa Kjær Gjessing har sagt ja til at komme og undervise før klubmesterskabet den 30. oktober i gymnasiets idrætshal.

  VM reception for Thomas og Amalie:
  Ved samme lejlighed holder vi en lille VM reception for vores nyligt hjemvendte medaljevindere fra Peru.

  Så husk at få tilmeldt dig eller dit barn. Indbydelsen finder du under KALENDEREN.

  Læs mere >
 • ​VM BRONZE TIL THOMAS I FREE STYLE TEAM !!!!!!

  Historisk VM bronze til Moo Sa
  Efter en knaldhård udtagelsesproces og sen udtagelse til VM i Lima, Peru var forventningerne til de lokale taekwondo udøvere ikke helt til VM medaljer inden afrejsen. Men allerede på VMs anden konkurrencedag kunne et par ekstatiske udøvere sende den overraskende besked hjem til Skanderborg Taekwondo Klub om klubben første VM medalje. Thomas Purup var med på gulvet i VM finalen og Amalie Benfeldt var reserve på holdet, da det hentede den flotte tredjeplads i freestyle team gruppen.....

  Læs mere >
 • Børnefest i Moo Sa!

  Lørdag d. 5. november 2016 holder vi årets fest for alle børnehold i Moo Sa og i år står der HALLOWEEN på programmet!
  Så meld dig til hos din instruktør og kom med til et brag af en fest med (u)hygge, sjov, konkurrencer og ballade!
  KLIK HER FOR AT DOWNLOADE INVITATIONEN.

  Læs mere >
 • Perfekt optakt til taekwondo VM

  September måneds Ambassadors Cup var udset til generalprøve for de danske VM udøvere inden afrejsen til Lima, Peru. Skanderborg Taekwondo Klub havde 8 deltagere med ved stævnet i Rødovre Stadionhal og heriblandt klubben to VM udøvere Amalie Benfeldt og Thomas Purup. Og det blev en flot generalprøve for VM deltagerne og klubbens øvrige udøvere som samlet kom hjem med 4 guld, 2 sølv og 2 bronzemdaljer.

  Læs mere >
 • Ny medlemmer kan indmeldes fra mandag, den 26/9 2016

  Så åbner vi for indmeldelse af nye medlemmer. Vi håber du/i alle har haft nogle gode og afklarende prøvetræninger her i september måned og nu er klar til at indmelde jer i klubben.
  Vi tager mod indmeldelser på følgende dage/tider:
  Mandag, d. 26/9 kl. kl. 17.00-18.30
  Onsdag, d. 28/9 kl. 16.00-18.30 & 19.45-20.15
  Mandag, d. 3/10 kl. kl. 17.00-18.30
  Onsdag, d. 5/10 kl. 16.00-18.30 & 19.45-20.15
  Download info og indmeldelsesseddel HER.
  OBS: Husk at måle hvor høj du/dit barn er inden du kommer med indmeldelsen, så finder vi lidt lettere en dragt i den rigtige størrelse.

  Læs mere >
 • Amalie og Thomas udtaget til VM i Peru

  Udtagelsen af årets VM hold har i den grad trukket ud for Dansk Taekwondo Forbund, som først et par måneder før årets højdepunkt udtog det endelige VM hold. EM Bronzevinderne fra 2015 Amalie Benfeldt og Thomas Purup fra Skanderborg Taekwondo Klub er glædeligvis udtaget til årets VM i teknik, som afholdes den 29. september til 2. oktober i Lima, Peru. Den sene udtagelse har dog stor betydning for økonomien i turen, som de aktive og deres klubber selv skal betale for.

  Læs mere >
 • Sjældent sortbælte til Heine

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub satte klubrekord med ikke færre end seks sortbæltekandidater blandt klubbens instruktører og hjælpetrænere til graduering ved Chois Venners graduering på årets Sommerlejr i Dansk Taekwondo Forbund. Klubben havde indstillet kandidater helt fra første dan og op til den meget sjældne grad 6.dan, som Heine Pedersen skulle på jagt efter.

  Læs mere >
 • Moo Sa optager nye medlemmer fra september !

  Skanderborg Taekwondo Klub Moo Sa optager nye medlemmer fra september måned.
  Er du, din familie eller venner interesserede i at starte på et af vore begynderhold så HUSK at komme til Åbent Hus arrangementet den 5/9 2016 kl. 19.00, hvor alle bliver skrevet på hold. Vores nye hold for junior/senior, fra 13 år og op, begyndere er indslusningshold dvs. vi løbende tager ind på dette hold over sæsonen.
  Mere info: Link til vores hvervefolder 2016 m/træningstider mv. er HER

  På gensyn i Moo Sa

  Læs mere >
 • Onsdag starter OL Taekwondo i Rio

  Så er det endelig blevet tid til at se Taekwondo fra Rio. 
  Du kan se DR's sendeplan HER. Vær opmærksom på ændringer i programmet løbende.
  WTF og IOC har lavet lodtrækningen til de 8 vægtklasser, som OL består af. Du kan se den fulde lodtrækning HER. RIO 2016 den officielle app kan anbefales til af følge resultaterne løbende.
  God fornøjelse ;-) 
  Mvh
  Torben


  Læs mere >
 • Sæson 2016/17 - Hvornår skal jeg/mit barn træne efter sommerferien ?

  Kære Taekwondo udøver og forældre.

  Så er vi snart klar med sommertræningen efter en lang og aktiv sæson på holdene.

  I sæsonens forløb har vi prøvet at give vores medlemmer nogle gode oplevelser gennem den daglige træning, fællestræninger, klubmesterskaber, børnefest og opvisnings- og aktivitetsdag og meget mere. Vi siger tak for jeres opbakning til disse arrangementer.

  Sommertræning:
  I sommerferien fra og med uge 26 til og med uge 31 træner alle hold sammen -
  mandage og torsdage kl. 18.30-20.00.

  Opstart efter ferien:
  Efter sommerferien starter vi op igen i uge 32, dvs. mandag d. 8., tirsdag d. 9. og onsdag d. 10. august.

  Her vil der være nogle justeringer i forhold til de træningstider og instruktører I har været vant til.

  Disse justeringer skyldes, at vi skal have plads til et nyt Mon-, børne- og voksenhold, dette vil blive redegjort for i det efterfølgende.

  Se infomation om holdene nedenfor:

  Læs mere >
 • Tre Danish Open guld og Austrian Open sølvmedalje til Moo Sa

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klubs teknikhold fik en flot sæsonafslutning på dansk grund ved Danish Open og sidste weekend også ved Austrian Open. Holdet tog ikke færre end tre guldmedaljer, tre sølv og to bronzemedaljer ved Danish Open. Og ved sæsonens sidste stævne, et rangliste stævne i Østrig, hentede landsholdsdeltagerne Amalie Benfeldt og Thomas Purup en flot sølvmedaljer.

  Læs mere >
 • 7 Dragon Kids blev sortbælter

  Skanderborg Taekwondo Klub har igen afholdt sortbælte graduering for klubbens mindste udøvere. I weekenden kunne 7 seje Moo Sa Dragon Kids således fejre deres sortbælter i Skanderborg Taekwondo Klubs specielle bæltesystem for 5-8 årige. De 7 startede på et hold med over 40 børn og er således de eneste der har klaret den helt til sort bæltegraden.

  Læs mere >
 • "Guld Andreas" slog til igen

  Skanderborg Taekwondo Klubs kamphold sluttede sæsonen i sidste weekends forbundsstævne i Brande ved Sportmaster Cup. Kampholde stillede til start med 4 kæmpere og kunne efter en blandet dag tage hjem med tremedaljer fordelt op 1 guld og 2 bronze. Igen stod klubbens 12 årige stortalent Andreas Sørensen for toppræstationen og hjemtog endnu en guldmedalje i en sæson hvor han har domineret alle de klasser han har stillet op i.

  Læs mere >
 • Andreas med bedste træningsindsats 2015/16

  Ved Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub’s nyligt afholdte generalforsamling blev årets bedste præstationer belønnet med pokaler. Taekwondoklubben har stadig et solidt tag i Skanderborg og det østjyske område, men kunne det seneste år konstatere en nedgang på 10% af medlemstallet primært som konsekvens af skolereformens implementering.

  Læs mere >
 • Ordinær generalforsamling - endelig dagsorden

  Til alle medlemmer

  Endelig dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag, den 28/4 2016.

  Hermed endelig dagsorden til generalforsamling i næste uge. Bestyrelsen har ikke modtaget punkter til forslag eller tillidspersoner end dem der fremgår af dagsordenen nedenfor.

  HUSK at møde op og hylde årets bedste præstationer for hhv. teknik, kamp samt træningsindsats og deltag i lodtrækningen om en sportstaske.
   

  Læs mere >
 • 5-dobbelt EM udtagelse

  Skanderborg Taekwondo Klub havde ved april måneds WTF Presidents Cup i Bonn, Tyskland fået en unik mulighed for at kvalificere sig til næste års Europamesterskaber. Presidents Cup blev som det første stævne nogensinde på tekniksiden tildelt den specielle status af Verdensforbundets WTF og det europæiske forbund ETU. Kriterierne var rimeligt klare, man skulle blot vinde klassen ved stævnet, så var man kvalificeret til næste års EM.

  Læs mere >
 • Optagelsestræning til Moo Sa Taekwondo Demonstration Team

  Kunne du tænke dig at være med på opvisningsholdet i Moo Sa?
  Så mød op til optagelsestræning d. 8/4 kl. 17.

  Læs mere >
 • Indkaldelse til Moo Sa ordinær generalforsamling 2016

  Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Skanderborg Taekwondo Klub:

  TORSDAG, DEN 28. APRIL 2016 KL. 19.00

  Dagsorden i henhold til vedtægterne.


  Læs mere >
 • Moo Sa medaljer ved British Open

  Taekwondo klubbens bedste teknikudøvere viste igen klassen ved British Open i London den forgangne weekend. Klubben stillede med klubbens egne landsholdsudøvere Thomas Purup og Amalie Benfeldt. Herudover deltog også landsholdsudøverne Lærke Kamp Pedersen (Lyseng) og Emil Nørby (Risskov), som begge er del af klubbens elitesatsning men stadig stiller op for deres egne klubber. De fire udøvere fik næsten overvægt på vej hjem i flyveren, da det blev til ikke færre end 7 British Open medaljer en guld, 2 sølv og 4 bronze.

  Læs mere >
 • Massiv guldsucces til Moo Sa i Esbjerg

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub havde i weekenden sendt ikke færre end 21 deltagere til kombineret kamp og teknikstævne i EFI hallerne i Esbjerg. Og de lokale profiler og nye talenter leverende rigtigt flotte resultater og kunne rejse retur til Skanderborg med ikke færre end 17 medaljer hvoraf 8 var af højeste karat.

  Læs mere >
 • Bettina Kjeldsen med 2. guld i træk

  Efter den succesfulde start på 2016 ved NM skulle Skanderborg Taekwondo Klubs talentudøvere i teknik forsøge af følge trop ved Teknik Cup i Munkebo. Det gjorde de ganske godt og sikrede klubben finalepladser i alle klasser og stævnet kastede 4 medaljer af sig fordelt på en guld to sølv og en bronzemedaljer.

  Læs mere >
 • 2 NM titler og i alt 5 NM medaljer til Moo Sa

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub havde lørdag 4 deltagere i action ved de Nordiske Mesterskaber i Fredericia. Klubben har siden sidste NM i Norge primo 2015 introduceret et elitekoncept bl.a. støttet af Skanderborg Kommune og klubben sponsorer. Dette koncept er begyndt at kaste flot med medaljer af sig, hvilket resultaterne ved årets NM var bevis for. Udover de to NM guldmedaljer blev det til en sølvmedalje og to broncemedaljer.

  Læs mere >
 • Vild juleafslutning med over 200 deltagere

  Efterårs sæsonen blev afsluttet med maner, da over 200 medlemmer, søskende og forældre havde en hyggelig eftermiddag i Realskolens Idrætshal. Tak til Bjarne for super træning.
  Traditionen tro fik ungerne skovlen under Julemanden, som stadig døjer med rygskader efter oplevelsen i Moo Sa regi ?
  Tak for en helt fantastisk sæson 2015 og på gensyn i 2016.
  PS:Det er Julemanden som ligger nederst på fotoet ;-)

  Med julehilsen
  Bestyrelsen, Instruktørerne og aktivitetsudvalget

  Læs mere >
 • Fin sæsonafslutning ved teknikstævne i Aarhus

  Moo Sas teknikhold fik en fin sæsonafslutning på efteråret, da de deltog i Risskovs teknikstævne, som blev afholdt i Hasselager.

  Nedenfor kan du se resultaterne fra stævnet.

  Første stævne i 2016 bliver Nordiske Mesterskaber i Fredericia.


  Læs mere >
 • Intern ”kamp” i Moo Sa

  Gymnasiets Idrætshal dannede rammen om Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klubs klubmesterskaber i kamp. Klubmesterskabet blev afviklet med rekord deltagerantal og med elektronisk scoringsudstyr – kampvest og fodbeskyttere, som benyttes blandt andet ved OL. Rammerne omkring mesterskabet var derfor i absolut i top og de 25 aktive kæmpere havde de bedste betingelser for at præstere. Klubmesterskabets 15 kampe blev dømt af klubbens egen internationale dommer Brian Poulsen.

  Læs mere >
 • Tak for underholdningen ! Ninja Warrior kandidater fra Moo Sa

  Så sluttede Danmarks Ninja Warrior desværre ikke med Moo Sa folk med helt i toppen. Rasmus Nygaard gik hele vejen gennem castingen til den TV dækkende indledende runde, semifinale og sluttede med lidt for meget speed på de roterende røde kugler og efterfølgende vandtur i finalen. Sanne gik også videre fra castingen til den TV dækkede indledende runde hvor hun desværre fik et lidt for tæt "forhold" til en gynge og glemte at hun skulle videre hvorefter vandet kaldte på vores lille pige.
  Vi takker dog Rasmus Nygaard - hurtigst af alle deltagere i indledende runde og Sanne Jensen for ubetalelig god underholdning og for igen at bringe fokus på Moo Sa og taekwondo generelt.  Læs mere >
 • 3 DM titler og i alt 12 DM medaljer til Moo Sa

  Moo Sa’s teknikhold deltog med kun et halvt så stort hold ift. det historiske DM i 2014, hvor klubben blev næstbedst i Danmark. Derfor havde trænere og ledere på holdet justeret forventningerne inden dette års DM i Arena Fyn i Odense. Men trods en mindre hold kastede DM ikke færre en 12 medaljer af til de lokale taekwondo profiler heraf 3 af fineste karat. Læs mere ....... 

  Læs mere >
 • Over 40 børn og forældre til Familietræning

  Over 40 børn og specielt deres forældre fik stiftet bekendskab med taekwondo på egen krop, og fik måske lidt mere respekt for hvad deres børn dyrker ;-)

  Tak til Heine og Jeff for træningerne og til Lena for det praktiske arbejde på dagen.

  Vi planlægger flere familietræninger i foråret.

  Med venlig hilsen

  Torben 

  Læs mere >
 • 5 guldmedaljer i DM test

  Et af årets største stævner på taekwondo kalenderen Rødovre Cup blev en stor succes for Skanderborg Taekwondo Klub. Klubben stillede til start med i alt 14 deltagere fra klubbens kamp og teknikhold. I den samlede konkurrence fik klubben en flot tredjeplads plads. I alt blev det til 5 guld, 3 sølv og 3 bronzemedaljer til de lokale profiler og en super test før de Danske Mesterskaber i Arena Fyn den kommende weekend.

  Læs mere >
 • Nu kan du bestille Moo Sas klubtræningsdragt igen !

  Så har vi endelig fået shopløsningen fra vores sponsor Sortberg Hansen. Det er herfor en fornøjelse at kunne sende link og vejledning til bestilling af klubbens Hummel Træningsdragt med broderet ryg tryk.

  Nedenfor kan du se hvordan du bestiller og betaler for træningsdragterne: 

  Læs mere >
 • Klubmestre i teknik kåret

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub har netop afholdt klubbens 21. mesterskab i teknikklasserne. Årets stævne betød 7 nye klubmestre på tekniksiden i Moo Sa. Omkring 20 deltagere skulle kæmpe om metal og nedenfor er resultaterne af de aktives anstrengelser.

  Læs mere >
 • Festuge event - tak for jeres deltagelse

  Festugeåbningen og Korea Day blev et fantastisk event for klubben, som i samarbejde med Risskov, Viby/Aarhus Syd og Aarhus taekwondo klubber deltog med opvisninger mv. i løbet af de to dage.

  Vi vil gerne sige alle deltagere, instruktører og forældre der deltog stor tak for jeres hjælp ifm. forberedelserne og afviklingen af arrangementet ved Musikhuset. 

  Læs mere >
 • 5 Nye sortbælter i Moo Sa

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub havde ikke mindre end 5 sortbæltekandidater til graduering ved Chois Venners graduering på årets Sommerlejr i Brande. Tre af kandidaterne var til den sjældne grad Poom, som er sortbælte under 15 år. Alle kandidater bestod deres kursus og den afsluttende graduering. Samtlige nye sortbælter er og har været store gevinster for Moo Sa gennem deres trænergerning men også med en række flotte resultater ved kamp- og teknikstævner i DK og udlandet.

  Læs mere >
 • Børneopvisninger v/Aarhus Festuge - vil du være med ?

  Risskov, Skanderborg, Viby, Aarhus Syd og Aarhus Taekwondo Klubber skal lave fælles børneopvisninger i forbindelse med åbningen af Aarhus Festuge og ifm. en Koreansk dag lørdagen efter åbningen. Udover vores fælles børneopvisningshold deltager også et koreansk opvisningshold med deres egne opvisninger. Så det bliver fantastisk spændende at deltage i for os alle.

  - Er du mellem pige/drenge mellem 9 og 14 år ?
  - Kan du deltage ved opvisningstræninger på hverdage og udvalgte weekender i august måned og selve opvisningsdagene fredag, den 28/8 og lørdag, den 29/8 ? (Nærmere info om træningsdage, weekendtræninger kommer senere.)
  Kan du svare ja til disse spørgsmål, så er det dig vi leder efter !

  Læs mere >
 • Information om hold for nye medlemmer 2015/16 sæson

  Så nærmer vi os den nye sæson 2015/16 og er klar med træningstilbud til nye medlemmer.
  Har du trænet tidligere og er i tvivl om hvilket hold du evt. kan starte op på igen, så kontakt os på [email protected]
  På gensyn til Opvisnings- og Infoaften den 7/9 kl. 19.00 på Regnbuevænget 5 i Skanderborg, som kun er for nye medlemmer og deres forældre.

  Læs hvervefolder 2015/16 HER

  Med venlig hilsen
  Bestyrelsen & instruktørerne

  Læs mere >
 • EM Poomsae 2015: Bronze til Amalie og Thomas & Guld til kadetpigerne

  Efter fraværd fra større mesterskaber i 4 år gjorde Skanderborg Taekwondo Klubs udøvere et fornemt comeback ved sidste weekends Europamesterskaber i teknik i Serbien. Thomas Purup og Amalie Benfeldt deltog i to klasser ved mesterskaberne freestyle par sammen og som del at freestyle team med tre andre landsholdsdeltagere. Endvidere deltog tre kadetpiger Lærke Kamp, Ida Axø og Caroline La Cour fra klubbens teknikelitesatsning i EM – et hold som sidste år hentede medaljer ved VM i Mexico.

  Læs mere >
 • 8 Dragon Kids fik det sorte bælte

  Efter knap 3 års målrettet træning kunne 8 seje Moo Sa Dragon Kids fejre deres sortbælter i Skanderborg Taekwondo Klubs specielle bæltesystem for 5-8 årige. De 8 startede på et hold med over 40 børn og er således de sidste der har kæmpet sig igennem til sort bæltegraden.

  Læs mere >
 • NY SÆSON og SOMMERTRÆNINGINFO

  Kære medlemmer og forældre.

  Vi håber du/i har haft en fantastisk sæson i Moo Sa med gode oplevelser gennem den daglige træning, fællestræninger, klubmesterskaber, aktivitetsdag mm. Vi siger tak for jeres opbakning til disse arrangementer.

  Efter en lang og aktiv sæson går vi nu ind i sommerperioden, hvor træning foregår lidt anderledes i form af sommertræning.

   

  Læs mere >
 • Moo Sa kæmpere i hård sæsonafslutning

  Skanderborg Taekwondo Klubs kamphold var kun repræsenteret med 4 kæmpere ved sæsonens sidste stævne i Taastrup sidste weekend. Det skulle blive en lidt hårdere udfordring end sædvanligt, for selv om det blev til 3 medaljer havde holdet set frem til lidt bedre resultater i kampene.

  Læs mere >
 • German Open sølv og bronze til Moo Sa

  A-class stævet German Open i Dresden var et af de sidste EM forberedelsesstævner for Skanderborg Taekwondo Klubs EM deltagere Amalie Benfeldt og Thomas Purup. Forberedelsen blev en blandet fornøjelse pga udefra kommende begivenheder. Det blev dog til både sølv og bronze ved German Open for de lokale profiler.

  Læs mere >
 • Amalie og Thomas udtaget til EM

  Efter ugers spænding kom EM udtagelsen endelig. Amalie Benfeldt og Thomas Purup fra Skanderborg Taekwondo Klub er udtaget til årets EM i teknik, som afholdes den 26-28/6 i Serbien.

  Læs mere >
 • Danish Open succes for Moo Sa

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klubs teknikhold fik en flot sæsonafslutning på dansk grund, da holdet tog sig af ikke færre end fire guldmedaljer, tre sølv og tre bronzemedaljer ved Danish Open forrige weekend. Danish Open var også sidste mulighed for klubbens landsholdsudøvere til at overbevise landsholdsledelsen om at de skulle i betragtning til en EM udtagelse. 

  Læs mere >
 • Dobbelt guld til Mike

  Mike Therkelsen lyste op ved Dansk Taekwondo Forbunds teknikstævne i Ringsted den forgangne weekend. Skanderborg Taekwondo Klub havde stillede ellers med 8 deltagere ved stævnet, men præstationerne varierede lidt for meget på dagen til et større guldudbytte. I alt blev det dog til 6 medaljer på dagen.


  Læs mere >
 • Generalforsamling 2015 - endelig dagsorden

  Til alle medlemmer            2015-04-19

  Endelig dagsorden til ordinær generalforsamling mandag, den 27/4 2015 kl. 19.00
  Hermed endelig dagsorden til generalforsamling i næste uge.
  HUSK at møde op og hylde årets bedste præstationer for hhv. teknik, kamp samt træningsindsats og deltag i lodtrækningen om en sportstaske.

  Læs mere >
 • 2 x sølv ved Belgian Open

  I påsken drog de bedste udøvere fra Skanderborg Taekwondo Klub til Belgien for at konkurrere ved Belgian Open – et a-class ranglistestævne, som i år var sidste mulighed for at påvirke landsholdsledelsen med henblik på udtagelse til EM i juni måned i Serbien. De 4 lokale udøvere leverede 2 sølvmedaljer og en finaleplads samt en god fornemmelse forud for EM udtagelsen.

  Læs mere >
 • 6 x guld til Moo Sa i Esbjerg

  TAEKWONDO – Ved indgangen til marts måned havde Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub sendt ikke færre end 24 deltagere til kombineret kamp og teknikstævne i EFI hallerne i Esbjerg. Og de lokale profiler og nye talenter leverende rigtigt flotte resultater og kunne rejse retur til Skanderborg med ikke færre end 17 medaljer hvoraf 6 var af højeste karat. Og der var et par familier fra Moo Sa som var ekstra i hopla ved stævnet i Esbjerg.

  Læs mere >
 • Alle vore DM vindere 2014 hædret

  DM Hædring på Kulturhuset:
  Det er med en vis stolthed vi ser tilbage på resultaterne fra 2014 og specielt ved DM i Odense, hvor vi fik ikke færre end 9 DM vindere med hjem. Efter DM hædringen i Kulturhuset rettede vi lige ryggen en ekstra gang, da vi kunne konstatere at Moo Sa stod for knap 25% af den samlede medaljehøst. Flot flot drenge og piger. Vi vil gerne bede om mere til 2015 hædringen ;-)

  Læs mere >
 • Teknikresultater fra Munkebo

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub stillede med et mindre hold ved årets DTaF teknik cup i Munkebo pga. andre aktiviteter blandt de aktive teknikudøvere. I alt deltog klubben med 8 deltagere hvoraf de 4 var debutanter. Til trods for mange nye ansigter på holdet gik alle i finalen ved stævnet og derudover kastede det en guld og to bronzemedaljer af sig.

  Læs mere >
 • Simon og Jonas tog guld i Fredericia

  Den lokale taekwondo klub havde en meget aktiv weekend. For mens klubbens bedste teknikudøvere repræsenterede Moo Sa ved de Nordiske Mesterskaber i Trondheim, Norge havde klubben sendt deres kamphold til DTaF stævne i Fredericia. Kampholdet hentede 7 medaljer i alt, heraf to guld, tre af sølv og to af bronze.

  Læs mere >
 • Nordisk Mesterskab til Moo Sa

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub kunne efter en pause på 2 år fra deltagelse i NM igen fejre NM medaljer. På forhånd var der forventning til 3 NM medaljer, men det blev overgået at de lokale profiler som kom retur fra Trondheim, Norge med ikke færre end 4 medaljer – en guld, en sølv og to bronze. Det var klubbens til lejligheden sammensatte team damehold bestående af Sanne Jensen, Amalie Benfeldt og Louise Lundhøj hentede NM guldet hjem i Skanderborg.


  Læs mere >
 • 4 Semifinaler ved US Open i Orlando

  Verdens største taekwondo stævne US Open var i år henlagt til Orange County Convention Center i Orlando. Skanderborg Taekwondo Klubs 3 landsholdsdeltagere var de eneste der repræsenterede det danske landshold ved US Open efter et par sjællandske afbud til turen. Årets deltagelse skulle vise om landsholdet fremover skal satse mere på US Open, som er det største stævne i Verden.

  Læs mere >
 • Historisk DM-succes for Moo Sa

  Moo Sa’s teknikhold tog forskud på julen og gav klubben en rigtig god indledning på julemåneden da de hentede ikke færre end 5 DM titler og tog pokalen som næstbedste klub i Danmark ved DM i Odense. De 5 DM titler fordelt på ikke færre end 9 personer er rekord i den lokale klub, som i 2014 har skærpet dets elite- og talentarbejde, hvilket åbenlyst begynder at give resultater. Udover de flotte DM titler hastede stævnet også 4 sølvmedaljer og 3 bronzemedaljer af sig.

  Læs mere >