• 5. Plads til Andreas ved EM

  Andreas B. Sørensen fra Skanderborg Taekwondo Klub leverende en flot præstation ved hans første individuelle Europamesterskab i Antalya - Tyrkiet, hvor over 700 deltager kæmpede om EM titlerne . Det blev til at absolut godkendt 5. plads i freestyle gruppen for juniorer, men det kunne være blevet til mere.

  Læs mere >
 • Signe med over 200 træninger 2018/19

  I forbindelse med årets generalforsamling i Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub blev årets bedste præstationer præmieret med pokaler. Endvidere var der godt nyt vedr. Moo Sa’s planer om byggeri af nyt træningscenter på Skanderborg Fælled.

  Læs mere >
 • Andreas udtaget til EM i Antalya

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub har gået og ventet på landsholdets udtagelse til årets EM i den tyrkiske ferieby Antalya. Og endelig kom udtagelsen af EM holdet og helt fortjent blev Moo Sa’s landsholdsudøver Andreas Bregnballe Sørensen udtaget.

  Læs mere >
 • BELGISK GULD OG SØLV TIL MOO SA

  Skanderborg Taekwondo Klubs teknikhold stillede til start ved det belgiske storstævne Challenge Cup i Tongeren med bare tre deltagere. Men de det lille hold var fuld af kvalitet og kunne inden hjemrejsen til Danmark havde de sikret sig ikke færre end tre guldmedaljer og to sølvmedaljer og var således en medvirkende årsag til at Danmark blev bedste hold/nation ved Challenge Cup 2019. Stævnet var også sidste mulighed for at gøre indtryk på den danske landsholdsledelse, som snart udtager landsholdet til Europamesterskaberne i april i Tyrkiet.

  Læs mere >
 • 17 x metal til Esbjerg Cup

  Taekwondo klubbens teknik- og kamphold deltog i sidste weekend i det store vestdanske stævne Esbjerg Cup. Det blev en forrygende tur for den lokale klub og Moo Sa’s udøvere kunne drage retur til Skanderborg godt pakket med medaljer. Det blev til ikke færre end 17 medaljer fordelt på 8 guld, 2 sølv og 7 bronzemedaljer samt pokal for tredje mest vindende hold ved stævnet.

  Læs mere >
 • Fire teknikmedaljer ved Munkebo Teknik Cup

  Efter en succesfuld start på det nye år ved den Nordiske Mesterskaber på Island havde det lokale teknikhold fra Skanderborg Taekwondo Klub sendt et lille hold udøvere til Munkebo Teknik Cup. Det kastede fire medaljer af sig fordelt på en guld, to sølv og en bronze.

  Læs mere >
 • To NM titler til Moo Sa

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub hentede 6 NM medaljer ved det netop afsluttede Nordiske Mesterskaber i Taekwondo på Island. NM endte med flotte to NM guld, 2 NM sølv og 2 NM bronzemedaljer til de lokale profiler fra Moo Sa i Keflavik på Island.

  Læs mere >
 • Moo Sa indtager Island før NM

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub har i år et rekordstort teknikhold med til årets Nordiske Mesterskaber, som afholdes i Keflavik på Island. Udover de 5 aktive deltagere er klubbens tekniktræner og landsholdscoach Thomas Purup med som holdleder. Klubbens deltagere er netop landet på meget meget koldt og sneklædt Island og ser frem til de næste dages konkurrence.

  Læs mere >
 • Skade ødelægger VM debut for Silja og Andreas

  Skanderborg Taekwondo Klub var som bekendt repræsenteret ved årets VM i teknik i Taiwan. Silja Kjølbo og Andreas Sørensen deltog i juniorklassen i freestyle par har havde lagt utrolig mange kræfter i deres VM kampagne. Parret havde i den grad knoklet med daglige træninger, weekendsamlinger og specialtræning fra en springtræner og havde udviklet sig fantastisk op til VM i november. Desværre blev parret ramt af en skade hos Silja i starten af deres freestylefigur.

  Læs mere >
 • Stor DM succes for Moo Sa – 6 DM titler med hjem fra Solrød

  VM i Taiwan havde bragt usikkerhed ind i DM forventningerne, da tre af Skanderborg Taekwondo Klubs profiler således ikke kunne deltage i årets mesterskab.
  Men det var et supertilfreds kamp- og teknikhold som rejse hjem fra DM i Solrød med ikke færre end seks DM guld, tre DM sølv og tre DM bronze efter en succesfuld dag i det sjællandske.

  Læs mere >