• DANISH OPEN HAR KRAFTIGT VOKSEVÆRK I ÅR

  Lørdag den 3/6 fyldes Fælledhallen igen med de bedste udøvere i Europa og Verden, når Danish Open i taekwondo teknikdisciplinen afvikles af Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub. Stævnet har blandt deltagerne et utal af Europa- og Verdensmestre i taekwondo teknik til start. Siden Covid-19 har Moo Sa arbejdet hårdt på at få opbygget et stort internationalt stævne med masser deltagere. I år er Danish Open eksploderet med deltagere, så værtsklubben kan præsentere færre end 350 deltagere fra 10 lande, heriblandt flere landshold. Det er mere end en fordobling af deltagere i forhold til 2022.

  Læs mere >
 • CV MÆRKER ER NU KLAR TIL DIN DOBOG !!!

  Kære alle Så har vi fået CV mærker på lager igen. Vi bærer mærket for at vise vores tilhørsforhold til Choi's Venner, og for at støtte vores Stormester Kyoung-An Choi. Mærket skal placeres på venstre overarm. Du kan købe mærket for kr. 20 på kontoret eller via din instruktør. God fornøjelse ;-) Dbh Moo Sa

  Læs mere >
 • 10 TEKNIKMEDALJER TIL MOO SA

  Skanderborg Taekwondo Klubs teknikholdstalenter har været til to stævner i Danmark som optakt til forårssæsonen. Med hele 10 medaljer ved Munkebo Cup og Esbjerg Cup tegner det rigtigt godt for fremtiden for Moo Sas teknikhold. Medaljehøsten blev 3 guld, 3 sølv og 4 bronzemedaljer.

  Læs mere >
 • FLOTTE KAMPRESULTATER VED ESBJERG CUP

  Skanderborg Taekwondo Klubs kamphold stillede til start med 6 kæmpere ved årets første kampstævne på dansk grund Esbjerg Cup. Man kunne mærke at det var længe siden seneste stævne for holdet, men trods det blev det til 1 guld, 3 sølv og 2 bronzemedaljer.

  Læs mere >
 • INVITA AARHUS ER NY HOVEDSPONSOR I MOO SA !!!

  Vi er bare superstolte over, at INVITA Aarhus og Mads Kristensen har tegnet klubbens største hovedsponsorat til dato. Mads ejer i dag afdelingerne af INVITA i både Aarhus og Odense. Vi byder INVITA Aarhus hjerteligt velkommen. I kan glæde jer, da der i aftalen er planlagt en række initiativer, som også kommer medlemmer, forældre og køkkenkøbere til gode. Vi glæder os til et spændende samarbejde med Mads og hans medarbejdere. På foto ses fra venstre Simon Steenholt, Mads Kristensen og Torben Sachmann Hansen i forbindelse med underskrivelsen af de nye aftale. De bedste Moo Sa hilsner Simon og Torben

  Læs mere >
 • MONSTER NM-SUCCES FOR MOO SA

  De Nordiske Mesterskaber i taekwondo blev i år afholdt i Helsinki, Finland og Skanderborg Moo Sa stillede med et stort hold på 7 udøvere, som del af det danske landshold. Og de lokale profiler med flere regerende Europamestre fik alle tiders monstersucces ved stævnet. Ikke færre end tre af udøverne blev dobbelte Nordiske Mestre. I alt blev det til 4 guld, 1 sølv og 1 bronze, og Moo Sa’s landsholdsudøvere var med til at sikre en hold andenplads ved NM, som holdet kun blev overgået at Finland, som stillede med dobbelt så mange deltagere.

  Læs mere >
 • ÅRETS FØRSTE SELVFORSVARSKURSUS FOR KVINDER

  Heine og Thomas afviklede det første selvforsvarskursus for kvinder i klubben lørdag. Og det var en gruppe glade og aktive kvinder fra Ladies Circle Skanderborg, der blev udfordret og fik en øjeåbner ift. selvforsvar. Er du interesseret i et kursus i selvforsvar for kvinder, så kontakt Torben, så finder vi en dato sammen. Tak til Ladies Circle Skanderborg samt Heine og Thomas for et fint arrangement.

  Læs mere >
 • DM 2023 ARRANGERES AF MOO SA DEN 18/11 2023 !

  DTaF har netop meddelt os, at man ikke deltager i DM-ugen i Aalborg igen i juni 2023. Det betyder også, at Moo Sa igen er vært for DM den 18/11 2023. Vi glæder os over beslutningen, og til at løfte opgaven igen. Mere info følger hen i foråret 2023 :-) Dbh Torben

  Læs mere >
 • THE ARMY PAINTER ER NY GULDSPONSOR I MOO SA

  The Army Painter er ny guldsponsor i Moo Sa. Vi er bare glade og stolte over, at en af vores gamle medlemmer og kæmpere Bo Penstoft, har valgt at blive ny guldsponsor. Selvom det er en menneskealder siden Bo var aktiv, så er begge hans sønner Sigurd og Thor aktive i klubben. Sanne modtog sponsoratet på vegne af klubben fra Kenneth Mortensen og Line Penstoft fra The Army Painter. Bedste Moo Sa hilsner Torben

  Læs mere >
 • 5 x GULD VED RØDOVRE CUP

  Årets sidste stævne Rødovre Cup havde deltagelse af det mindste Moo Sa teknikhold længe. Stævnet havde deltagelse af 147 deltagere fra 7 lande heriblandt 10 Moo Sa teknikudøvere. Trods det lille Moo Sa hold blev det til utroligt flotte resultater af de lokale profiler. Slutresultatet blev 5 guld, 1 sølv og 4 bronzemedaljer og en samlet 4 plads i holdkonkurrencen.

  Læs mere >