• Moo Sa 3. bedst ved Danish Open

  Skanderborg Taekwondo Klub var selv i samarbejde med Risskov vært ved weekendens Danish Open i teknik, som i år blev afholdt i Forum Horsens, da klubbens normale hjemmehal Fælledhallen var optaget af andre aktiviteter. Og den arrangerende klub tog flot af sig af både medaljer og tog pokalen for 3. bedste hold på dagen.

  Læs mere >
 • Internationalt sølv til Bille

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub stillede kun med en enkelt deltager ved det internationale stævne Wonderful Copenhagen Taekwondo Tournament, som blev afviklet i weekenden i Valby Hallen. Til gengæld var der store medaljeforhåbninger til Sebastian Bille i 59 kg. Klassen for juniorer. Sebastian Bille er et af klubbens største kamptalenter i flere år.

  Læs mere >
 • Nye medlemmer optages fra 2/9 og frem !!!

  Skanderborg Taekwondo Klub - Moo Sa åbner igen for nye medlemmer til vores tre begynderhold, som opstartes fra den 2/9 2019, hvor vi byder på åbent hus og en fantastisk opsvining. Klubbens adresse er Christiansmindevej 12, Skanderborg og du/i er velkomne den 2/9 2019 kl. 19 (kom gerne lidt før) til vores opvisning/åbent hus arrangement. Du/i kan læse mere om træningstider for nye hold HER. På gensyn i Moo Sa snart ;-)

  Læs mere >
 • FØRSTE SPADESTIK TIL DANMARKS NYE TAEKWONDO CENTER

  Fredag blev første spadestik taget til det nye taekwondo center på Skanderborg Fælled og det var en stor dag for Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub, som i 7 år har arbejdet frem mod denne dag. Byggeriet, som bliver placeret på den nye vej Fælledlunden 1, forventes at være afsluttet i starten af januar måned og bliver et kæmpe aktiv for Fælleden, kommunen og taekwondo i Danmark.

  Læs mere >
 • Nye sortbælter i Moo Sa

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub stillede med 5 kandidater til sommerens sortbæltegraduering i regi af trænersammenslutningen Choi’s Venner. Gradueringen blev afholdt på ”hjemmebane” i Ry Hallerne. Klubben tangerede ved denne lejlighed en tidligere rekord ved at have ikke færre end fire op til den specielle poom grad, som er betegnelsen for sortbælter under 15 år.

  Læs mere >
 • 11 Dragon Kids blev sortbælter - REKORD !

  Skanderborg Taekwondo Klub har igen afholdt sortbælte graduering for klubbens mindste udøvere. I weekenden kunne et rekord stort antal dvs. 11 seje Moo Sa Dragon Kids således fejre deres sortbælter i Skanderborg Taekwondo Klubs specielle bæltesystem for 5-8 årige. De 11 startede på et hold med over 30 børn for tre år siden og er således de eneste der tilbage til den sortbæltegraden.

  Læs mere >
 • Ny sæson - nye træningstider, sommertræning og ny adresse fra uge 29 !

  Kære Taekwondo udøver og forældre. Så starter sommertræningen efter en lang og aktiv sæson på holdene. I sæsonens forløb har vi prøvet at give vores medlemmer nogle gode oplevelse gennem den daglige træning, fællestræninger og klubmesterskaber m.m. Vi siger tak for jeres opbakning til disse arrangementer. Efter sommerferien starter vi op igen i uge 33 (i de nye lokaler på Christiansmindevej 12 i Skb.) dvs. mandag d. 12., tirsdag d. 13. og onsdag d. 14. august starter den almindelige træning igen. Men husk at se hvornår der er sommertræning uge 29-32 nedenfor!! Her vil der være nogle justeringer i forhold til de træningstider og instruktører I har været vant til. Disse justeringer skyldes, at vi skal have plads til et nyt Mon-, børne- og voksenhold, dette vil blive redegjort for i det efterfølgende.

  Læs mere >
 • NY KLUBDRAGT OG KLUBJAKKE LIGGER KLAR I S+H'S WEBSHOP !

  Vi er nu klar med nye træningdragter og jakker fra Craft i en fantastisk lækker kvalitet. Som noget nyt kan du f.eks. nøjes med kun at købe overdelen til træningsdragten med vores flotte rygbroderi. Så det kan blive en meget billig løsning. Vi kan nu også tilbyde en klubjakke fra Craft, som både medlemmer og specielt vores aktive forældre har efterlyst. Det hele ligger i S+H webshoppen, som du kan trykke ind på via S+H ikonet på moosa.dk. Her står også det login/kode du skal bruge øverst th. på sitet. Når du er logget ind, så tryk på SPORT & FRITID øverst, så kommer du ind på vores produktside. Kontakt os hvis du har brig for hjælp ! Mandag og tirsdag i næste uge kan du/i prøve størrelser/modeller i klubben.

  Læs mere >
 • 5. Plads til Andreas ved EM

  Andreas B. Sørensen fra Skanderborg Taekwondo Klub leverende en flot præstation ved hans første individuelle Europamesterskab i Antalya - Tyrkiet, hvor over 700 deltager kæmpede om EM titlerne . Det blev til at absolut godkendt 5. plads i freestyle gruppen for juniorer, men det kunne være blevet til mere.

  Læs mere >
 • Signe med over 200 træninger 2018/19

  I forbindelse med årets generalforsamling i Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub blev årets bedste præstationer præmieret med pokaler. Endvidere var der godt nyt vedr. Moo Sa’s planer om byggeri af nyt træningscenter på Skanderborg Fælled.

  Læs mere >