• Søren Nøhr Rasmussen er død 53 år gammel

  Søren Nøhr Rasmussen er død 53 år gammel. Det er et kæmpe chok for os, at klubbens mangeårige sponsor og støtte er gået bort i en al for tidlig alder. Søren var en kæmpe støtte i forbindelse med indsamling af midler til DTC, som sparringspartner ifm. byggeriet men også i forbindelse med klubaktiviteter osv. Vi kommer til at savne Søren og kondolerer til hans familie - Anette, Mads og Magnus med tabet. Søren bliver bisat i Skanderup Kirke torsdag, den 22/2 kl. 13.00. Æret være hans minde. Pbv. Torben

  Læs mere >
 • TO NM TITLER TIL MOO SA PÅ ISLAND - JOHAN MVP !

  Skanderborg Taekwondo Klub stillede til start ved de Nordiske Mesterskaber på Island med et mindre hold end normalt. Men det betød heldigvis ikke ,at der ikke kom metal med hjem fra vulkanøen i Atlanterhavet. Klubbens teknikhold med 5 deltagere hentede da også gennem nogle flotte præstationer hele to NM titler og to NM bronzemedaljer. Der var også lidt skuffelser under stævnet, som skulle bearbejdes under hjemrejsen til Danmark.

  Læs mere >
 • SE INDLÆG FRA TV2 ØSTJYLLAND - VORES EM VINDERE I ACTION

  Her kan du se vores Europamestre i TV2 Østjylland fra i gårs ;-) https://www.tv2ostjylland.dk/nyheder/20-12-2023/1930/onsdag-den-20-december-2023-1930 God jul og godt nytår. Dbh Moo Sa

  Læs mere >
 • HEINE 7. DAN SORTBÆLTE !

  Det var en meget speciel og sjælden sortbæltegraduering, Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub havde indstillet Heine Pedersen til under klubbens stormester Kyoung-An Choi, 9.dan. Heine Pedersen var indstillet til 7.dan, som kun den fjerde i klubbens historie.

  Læs mere >
 • EUROPAMESTERSKAB OG 2 EM BRONZE TIL MOO SA

  Skanderborg Taekwondo Klub satte nye rekord i udtagne landsholdsudøvere til årets Europamesterskaber i teknik i Innsbruck, Østrig. Udover de regerende Europamestre Andreas Sørensen, Silja Kjølbo og Johan Fredmar var Laura Nancke udtaget som del af Team Dame holdet. Aldrig har flere Moo Sa folk været udtaget til samme mesterskab. Moo Sa kunne, som ved seneste EM i 2021, juble over resultaterne, da man igen kan fejre et Europamesterskab og i tillæg dertil to EM bronzemedaljer.

  Læs mere >
 • KLUBREKORD MED HELE 8 DM TITLER

  Skanderborg Taekwondo Klub var selv arrangør for årets Danske Mesterskaber, som blev afviklet i Arena Midt, da Fælledhallen ikke var ledig. Og klubben tog ubeskedent for sig af medaljerne ved DM og hentede et rekordstort antal Danske Mesterskaber. Mens klubben er godt vandt til DM guld i teknik disciplinerne, så er det rigtigt mange år siden klubben har kæmpet sig til DM guld i kamp. Det blev der lavet om på i år, da Julius Rosendahl vandt en klar sejr i juniorfinalen og sikrede sig DM guldet. Moo Sa kunne i alt tage hjem til Skanderborg med 8 guld, 3 sølv og 3 bronzemedaljer fra det største DM event i mange år. Den lokale klub kunne også glæde sig over 3. plads pokalen for teknikhold, hvor man kun blev overgået af hhv. Kolding og Risskov, som stillede med væsentligt flere udøvere. DM havde ikke færre end 360 deltagere og det tegner rigtigt godt for sporten, som har været meget hårdt ramt efter coronaårene.

  Læs mere >
 • 4 x Guld og EM udtagelse efter Croatia Open

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub deltog med 4 landsholdsudøvere ved sidste weekends Croatia Open 2023, som del af danske landshold. Stævnet var sidste mulighed for landsholdskandidaterne til at overbevise landsholdstrænerne som deres berettigelse til EM holdet senere i november i Innsbruck, Østrig. Så det var fire spændte udøvere fra Moo Sa, som skulle i ilden i Zagreb. Heldigvis levede alle op til forventningerne og slog til med hele fire guldmedaljer, Det danske landshold blev mest vindende hold ved Croatia Open godt hjulpet på vej af Moo Sa udøvernes resultater.

  Læs mere >
 • MOO SA KLUBMESTRE KÅRET

  For første gang siden Covid-19 kunne Skanderborg Taekwondo Klub afholde og kåre klubmestre i teknik. Pga. stævneaktiviteter blandt klubbens sortbælter og landsholdsudøvere havde klubben kun små 20 i aktion ved mesterskaberne. Så der er plads til forbedring til klubmesterskaberne i 2024.

  Læs mere >
 • MOO SA I TOPPEN VED FIGHTX OPEN

  Skanderborg Taekwondo Klub var selv vært ved Fightx Open i Fælledhallen, og klubben var også tilbage i topkampen om stævnets pokaler for mest vindende teams. Det blev til hele 12 medaljer til den lokale taekwondo klub og pokalen for 3. mest vindende team. Fightx Open havde stor betydning for udtagelsen til årets helt stor mål EM i Innsbruck, Østrig. Så det var med stor spænding klubbens landsholdsudøvere gik ind til Fightx Open, som var det sidste stævne inden udtagelsen.

  Læs mere >
 • GULD OG SØLV VED SCOTTISH OPEN

  Skanderborg Taekwondo Klub havde to deltagere med et udvalgt dansk ved stævnet Scottish Open i Wishaw, Skotland. Det blev til både guld og sølv til søstrene Laura og Naja Nancke.

  Læs mere >