• MONSTER NM-SUCCES FOR MOO SA

  De Nordiske Mesterskaber i taekwondo blev i år afholdt i Helsinki, Finland og Skanderborg Moo Sa stillede med et stort hold på 7 udøvere, som del af det danske landshold. Og de lokale profiler med flere regerende Europamestre fik alle tiders monstersucces ved stævnet. Ikke færre end tre af udøverne blev dobbelte Nordiske Mestre. I alt blev det til 4 guld, 1 sølv og 1 bronze, og Moo Sa’s landsholdsudøvere var med til at sikre en hold andenplads ved NM, som holdet kun blev overgået at Finland, som stillede med dobbelt så mange deltagere.

  Læs mere >
 • ÅRETS FØRSTE SELVFORSVARSKURSUS FOR KVINDER

  Heine og Thomas afviklede det første selvforsvarskursus for kvinder i klubben lørdag. Og det var en gruppe glade og aktive kvinder fra Ladies Circle Skanderborg, der blev udfordret og fik en øjeåbner ift. selvforsvar. Er du interesseret i et kursus i selvforsvar for kvinder, så kontakt Torben, så finder vi en dato sammen. Tak til Ladies Circle Skanderborg samt Heine og Thomas for et fint arrangement.

  Læs mere >
 • DM 2023 ARRANGERES AF MOO SA DEN 18/11 2023 !

  DTaF har netop meddelt os, at man ikke deltager i DM-ugen i Aalborg igen i juni 2023. Det betyder også, at Moo Sa igen er vært for DM den 18/11 2023. Vi glæder os over beslutningen, og til at løfte opgaven igen. Mere info følger hen i foråret 2023 :-) Dbh Torben

  Læs mere >
 • THE ARMY PAINTER ER NY GULDSPONSOR I MOO SA

  The Army Painter er ny guldsponsor i Moo Sa. Vi er bare glade og stolte over, at en af vores gamle medlemmer og kæmpere Bo Penstoft, har valgt at blive ny guldsponsor. Selvom det er en menneskealder siden Bo var aktiv, så er begge hans sønner Sigurd og Thor aktive i klubben. Sanne modtog sponsoratet på vegne af klubben fra Kenneth Mortensen og Line Penstoft fra The Army Painter. Bedste Moo Sa hilsner Torben

  Læs mere >
 • 5 x GULD VED RØDOVRE CUP

  Årets sidste stævne Rødovre Cup havde deltagelse af det mindste Moo Sa teknikhold længe. Stævnet havde deltagelse af 147 deltagere fra 7 lande heriblandt 10 Moo Sa teknikudøvere. Trods det lille Moo Sa hold blev det til utroligt flotte resultater af de lokale profiler. Slutresultatet blev 5 guld, 1 sølv og 4 bronzemedaljer og en samlet 4 plads i holdkonkurrencen.

  Læs mere >
 • JONAS ER BLEVET 1. DAN SORTBÆLTE

  Så kom der endnu en ny sortbælte i Skanderborg Taekwondo Klub, som til efterårets Dangraduering i Choi’s Venner havde indstillet Jonas Wulf-Andersen til 1.dan. Med tilgangen af endnu en sortbælte, råder Moo Sa – en af Danmarks største taekwondo klubber –over knap 25 aktive sortbælter. Imponerende af den lokale klub.

  Læs mere >
 • GULD OG BRONZE VED PORTUGAL OPEN I LISSABON

  Skanderborg Taekwondo Klub havde to deltagere med forbundets talenthold ved stævnet Taekwondosac Poomsae Open i Lissabon, Portugal. Det blev til hele fire medaljer – to guld og to bronze til søstrene Laura og Naja Nancke. Det danske hold vandt flere teampokaler ved stævnet godt hjulpet på vej af Moo Sa medaljerne.

  Læs mere >
 • PHILIP TOG KAMPGULD I TYSKLAND

  Skanderborg Taekwondo Klub kæmper kun ved tyske stævner dette efterår og det går faktisk rigtigt godt for klubbens kamphold. Således kunne klubbens 5 kæmpere ved forrige weekends International Slesvig-Holstein Cup i Kaltenkirchen alle rejse hjem med medaler og en teamplacering på en 10.plads ud af 26 teams fra 4 nationaler, som deltog. Kampholdet kæmpede sig til en guld, tre sølv og en bronze.

  Læs mere >
 • SUPERHELTE BØRNEFEST I MOO SA 2022

  Her kan du se lidt af de fantastiske indtryk fra årets børnefest i Moo Sa: https://www.facebook.com/groups/9163273230. Over 60 børn deltog og dertil havde vi ca. over 20 aktive instruktører/hjælpetrænere samt forældre fra MOO SA SUPPORT som hjalp med arrangementet. Tak til jer alle og Morten Purup for at styre slagets gang 😃 Dbh Moo Sa

  Læs mere >
 • TEAM 2. PLADS TIL MOO SA VED BUDO NORD CUP

  Skanderborg Taekwondo Klub var selv vært ved Budo Nord Cup i Fælledhallen og tog selv ubeskedent en stor del at stævnet medaljer og endnu en team pokal. Ved Danish Open i august var klubbens teknikhold noget afbudsramt, men ved Budo Nord Cup var næste alle med igen og holdet talte ikke færre en 16 teknikudøvere. Holdet hentede 15 medaljer og vandt pokalen for næste bedste team med 57 point kun overgået af Herlev med 77 point og med Risskov på tredjepladsen med 43.

  Læs mere >