• Moo Sa får støtte til nye træningsmåtter fra Sparekassen Kronjylland

  Med støtte fra Sparekassen Kronjyllands Gavefond kan Moo Sa Taekwondo nu endelig få udskiftet gamle og udtjente træningsmåtter. Skanderborg Taekwondo Klub har fået 15.000 kr. i støtte fra Sparekassen Kronjyllands Gavefond til anskaffelse af nye træningsmåtter til klubben.

  Læs mere >
 • Landsholdsudtagelser til Moo Sa

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub har som en velfortjent julegave fået seks udtaget til det danske landshold og talenthold. Landsholdets træner Ky Tu Dang, som selv er tidligere Verdens- og Europamester udtog holdet i forlængelse af de nyligt afholdte Danske Mesterskaber i Fælledhallen, Skanderborg og der blev altså plads til ikke færre end seks Skanderborg profiler.

  Læs mere >
 • DM Action i Fælledhallen lørdag 23/11 - gratis entre !!

  Lørdag, den 23/11 fyldes Fælledhallen af kampråb når over 320 taekwondofolk kæmper om årets Dansk Mesterskaber i både kamp og teknikdisciplinerne. Årets DM i Skanderborg har ekstra stor betydning for de danske kæmpere, da OL 2020 i Tokyo nærmer sig. Dansk Taekwondo Forbund skal derfor beslutte sig for i hvilke OL vægtklasser man vil stille med kæmpere i til næste års OL kvalifikation. Der er således lagt op til nogle forrygende kampe i Fælledhallen lørdag.

  Læs mere >
 • Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub får støtte til nye træningsmåtter

  Med støtte fra DIF og DGI's foreningspulje kan Moo Sa Taekwondo nu endelig få udskiftet gamle og udtjente træningsmåtter Skanderborg Taekwondo Klub har fået 20.000 kr. i støtte fra DIF og DGI's foreningspulje til udskiftningen af de gamle måtter i klubben lille træningssal.

  Læs mere >
 • Flotte guld og sølvmedaljer ved Croatia Open

  Skanderborg Taekwondo Klub’s teknikhold deltog med et team kadethold for piger samt Andreas Sørensen i freestyle for juniorer som del af det danske bruttolandshold ved Croatia Open i slutningen af oktober. Stævnet var en del at det danske landsholds kvalifikationsstævner frem mod næste års VM, som Danmark er vært for i Herning i maj måned.

  Læs mere >
 • To guldmedaljer til Bille og Simon i Kaltenkirchen - Tyskland

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub stillede til start ved kampstævnet Slesvig Holstein Cup i weekenden i Kaltenkirchen - Tyskland med klubbens stortalent Sebastian Bille i junior -59 kg klassen samt Simon Lyngbak i senior – 63 kg klassen. Det skulle blive en rigtig succesfuld tur til det nordtyske stævne, da begge Moo Sa kæmpere rejste hjem med guld i lommen.

  Læs mere >
 • Mere sølvtøj til Moo Sa efter vild succes i Fælledhallen

  Skanderborg Taekwondo Klub var i forrige weekend vært for Budo Nord Cup i teknik i Fælledhallen. Stævnet blev i år kun gennemført som et teknikstævne pga. for få deltagere på kampsiden. Det til trods blev stævnet en overvældende succes for Skanderborg Taekwondo Klub og klubbens teknikdeltagere, som igen vandt en pokal med hjem til klublokalerne på Christiansmindevej som stævnets 3. bedste hold. Pokalen kom på baggrund af 8 vundne guldmedaljer, 6 vundne sølvmedaljer og 7 vundne bronzemedaljer.

  Læs mere >
 • Guld til Bille i Tyskland

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub stillede til start ved kampstævnet Pinneberg Cup i Tyskland med klubbens nye stortalent Sebastian Bille i 59 kg klassen.

  Læs mere >
 • Moo Sa 3. bedst ved Danish Open

  Skanderborg Taekwondo Klub var selv i samarbejde med Risskov vært ved weekendens Danish Open i teknik, som i år blev afholdt i Forum Horsens, da klubbens normale hjemmehal Fælledhallen var optaget af andre aktiviteter. Og den arrangerende klub tog flot af sig af både medaljer og tog pokalen for 3. bedste hold på dagen.

  Læs mere >
 • Internationalt sølv til Bille

  Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub stillede kun med en enkelt deltager ved det internationale stævne Wonderful Copenhagen Taekwondo Tournament, som blev afviklet i weekenden i Valby Hallen. Til gengæld var der store medaljeforhåbninger til Sebastian Bille i 59 kg. Klassen for juniorer. Sebastian Bille er et af klubbens største kamptalenter i flere år.

  Læs mere >