Forældrehjælp / Moo Sa Support / Forældre guide

FORÆLDRE OPBAKNING/MOO SA SUPPORT:

Taekwondo Moo Sa er en særdeles aktiv klub. Vi er en forening, og som sådan gør vi også ting i forening. Grundpillerne i vores klubarbejde er involvering af forældre og andre ressourcepersoner i vores opgaver og events. 

Der er brug for forældreopbakningen/-hjælp når der skal afvikles arrangementer – store som små. Vi lever jo alle travle liv, men vi har trods for det altid et par timer, hvor vi kan give en hånd med ?!Jo flere vi er jo mindre skal vi donere vores tid ;-) Opgaverne vi har brug for hjælp til er det kan være til at gøre opstille/nedbryde ved fællestræninger, passe kiosksalg, hjælpe ved vores andre sociale arrangementer, beskrevet tidligere samt ved afvikling af større events, som stævner i Fælledhallen eller hjælp til Cityforeningen ved deres arrangementer på Adelgade. Kort sagt – VI HAR OGSÅ BRUG FOR DIG !

Moo Sa Support – Her kan du melde dig og donere lidt klubtid til Moo Sa !

Vi håber du som forælder har lyst og mulighed for at være en aktiv del af klubben ? Så for at melde dig,skal du blot melde dig ind i vores FB gruppe Moo Sa Support her:  https://www.facebook.com/groups/847253972886171

I vil så blive informeret når der bliver brug for ekstra hænder til vores arrangementer, så er det bare at byde ind :-D

Forældre Guide - Ny i Moo Sa:

Vi har udarbejdet en lille guide til jer som nye forældre til børn i Moo Sa. Den er ment som en hjælp til at forstå klubben og taekwondo lidt bedre. Vi håber den kan hjælpe dig lidt på vej, men har du spørgsmål, som ikke er dækket af guiden, så kontakt vores instruktører eller vores daglige leder Torben.

LINK TIL GUIDEN ER:  HER