Vild succes med 25 medaljer i Fælledhallen - TEKNIK

Skanderborg Taekwondo Klub var i forrige weekend vært for Budo Nord Cup i både kamp og teknikdisciplinerne i Fælledhallen i Skanderborg. Selve stævnet, som den lokale klub var vært for sammen med Risskov Taekwondo Klub blev en stor succes såvel på det sportslige men også på det organisatoriske plan. Klubberne fik stor ros for eventet og rammerne på Skanderborg Fælled. På det sportslige plan var forventningerne helt åbenlyst sat alt for konservativt, da klubben udøvere mere end doblede op på forventningerne og tog ikke færre end 25 medaljer samt pokalen for næstmest vindende hold med retur til klublokalerne på Søtoften.

Sofia B. Sørensen blev klubbens MVP med ikke færre end tre guldmedaljer fordelt på individuel gruppe, freestyle gruppe individuelt samt i team sammen med Alexandra Høyer og Nete Brønnum-Carlsen fra Sjælland. Klubbens VM deltagere i freestyle par vandt som ventet deres klasse og tog guld. Men succesen fortsatte i andre par discipliner, da både Laura Nancke og Signe Damgaard samt Josefine Christiansen og Anders Leth tog flotte guldmedaljer i deres grupper. En af debutanterne for Moo Sa Jacob Tabermann fik guld i sin debut ved Budo Nord Cup. I team gruppen for børn blev det til guld til Anna Hansen, Freja Christiansen og Sigrid Biltoft. Amalie Benfeldt deltog i team sortbæltegruppen med Nikoline Frølich fra Skive og Freje Beldam fra Risskov og de hentede den sidste teknikguldmedalje ved stævnet.
Moo Sa hentede seks sølvmedaljer i teknik som gik til; Amalie Benfeldt, Sijla Kjølbo og Signe Damgaard i de indviduelle freestylegrupper. Anders Leth tog sølv i den individuelle gruppe for juniorer og klubben sluttede med team sølv til hhv. Monique Brændbyge, Signe Damgaard og Laura Nancke samt til teamet med Silja Kjølbo, Annesofie Fredberg og Caroline Amby fra hhv. Vejle og Risskov.
Klubbens tekniktræner Thomas Purup og Amalie Benfeldt vandt bronze i sortbælte par gruppen. Endvidere var der bronze til Ditte Vermehren og Silja Kjølbo i de individuelle grupper samt bronze i freestyle individuelt til Andreas Sørensen. Klubben var i ikke færre end 26 teknikfinaler ved stævnet og det udløste også den flotte andenplads i holdkonkurrencen, hvor man kun blev overgået af Herlev Taekwondo Klub. Næste stævnet for klubbens kæmpere og teknikudøvere er Rødovre Cup i slut oktober.