VIGTIGT - OPDATEREDE RETNINGSLINJER: Vi åbner for indendørs træning på jun/sen holdene fra i morgen 10/5 2021 - LÆS NYE RETNINGSLINJER FOR HELE KLUBBEN !!!!

Kære alle medlemmer, forældre, instruktører og trænere

Nu er det endelig meddelt fra Kulturministeriet, at vi også kan åbne indendørs for 18 årige og op. Så vi åbner for de sidste hold - jun/sen holdene fra mandag, den 10/5 2021. Men der er flere justeringer i vores retningslinjer ift. bl.a. coronapas krav, selve træningen, træningstider mv. Læs mere nedenfor…

Vi glæder os alle til at se jer i klubben igen. Har du/i spørgsmål så kontakt undertegnede.

På hele Moo Sa’s vegne

Torben, 21730333/[email protected]


Her følger en kort oversigt over vores OPDATEREDE retningslinjer for indendørs træning samt oversigt over nye træningstider INDENDØRS samt DOJANGFORDELING for den kommende periode frem til sommerferien (håber vi !). Sæt dig/jer grundigt ind i reglerne og tider/dojangfordeling. 

MOO SA RETNINGSLINJER FOR INDENDØRS TRÆNING - KORT VERSION:

  • VIGTIGT: Du skal være rask og uden symptomer for at deltage i træning. Du skal selvfølgelig ikke møde op, hvis du er isoleret som nær kontakt til en isoleret, eller du er i tvivl om hvorvidt en i familien eller anden nær kontakt eventuelt er smittet, men ikke kender smittestatus endnu. Læs mere om din familie og risikoeksponerede mv. HER.
  • Coronapas: Der er krav om fremvisning af coronapas (enten i digital form eller papirform) for alle på 18 år og op. Du må IKKE møde op i klubben såfremt du ikke har et gyldigt coronapas. Coronapas kontrolleres inden træning ! Der er ikke krav om coronapas til træning for medlemmer til og med 17 år.
  • Tøj: Du skal klæde om hjemmefra, da vores omklædningsrum stadig ikke er åbne. Husk at vaske din dragt efter hver træning. 
  • Mundbind: Der er stadig krav om brug af mundbind fra 12 år og op, når du er i klubben. Mundbind skal ikke bruges under selve træningen !
  • Ankomst/afhentning/forældre: Forældre skal kun aflevere og afhente børn udenfor indgangen/ved p-plads i den kommende periode. Kom ca. 5 min. før træning og forlad klubben ca. 5 min. efter træning. Dette er også gældende for vores instruktører/trænere.
  • Håndvask/afspritning mv.: Husk at vaske/afspritte hænder før og efter træning. Sprit står fremme i klubben – brug det.
  • Toilet: Klubbens handikaptoilet er åben som nødtoilet.
  • Træning foregår UDEN KONTAKT og med max 25 deltagere inkl. instruktører/ hjælpetrænere, med 2 m afstand mellem udøverne og UDEN kihap (kampråb). Vi har lagt ekstra tid ind i træningsplanen nedenfor, som kan fungere ift. regler/anbefalinger fra Kulturministeriet/DIF.
  • Udstyr: Vi træner kun med begrænset udstyr som store sparkeskjolde og sparkeskinker, som skal afsprittes både før og efter træning. Der er supplerende regler f.eks. for kamptræning, som i modtager information om direkte på holdet. Det drejer sig primært om personlige udstyr altså ikke klubbens udstyr!
  • Lokaler i klubben: Køkken, fitness, omklædningsrum m/tilhørende toiletter er fortsat lukkede. 

Vi håber, at i alle er med til at sikre, at ovenstående retningslinjer overholdes, så vi får en god genopstart af klubben med alle hold indendørs. Hverken klub eller DSI tager andre aktiviteter, træninger ind i klubben eller udlejer til andre aktiviteter/træninger før vi er godt på den anden side af genåbningen – dvs. tidligst i juni måned 2021. 


DBH

Torben, MOO SA TAEKWONDO