To guldmedaljer til Bille og Simon i Kaltenkirchen - Tyskland

Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub stillede til start ved kampstævnet Slesvig Holstein Cup i weekenden i Kaltenkirchen - Tyskland med klubbens stortalent Sebastian Bille i junior -59 kg klassen samt Simon Lyngbak i senior – 63 kg klassen. Det skulle blive en rigtig succesfuld tur til det nordtyske stævne, da begge Moo Sa kæmpere rejste hjem med guld i lommen. 

Sebastian Bille kom til stævnet i Tyskland en frisk bronzemedalje fra et stævne i Holland for 14 dage siden, så han var meget motiveret til igen at stå øverst på podiet ved et internationalt stævne.Sebastian Bille startede i semifinalen mod Finn Gauger fra Hamborg og tvivl om resultatet var der aldrig. Den lokale kæmper vandt klart 32-11. I finalen ventede dansk modstand i form af Victor Frøkjær fra Esbjerg City. Esbjerg kæmperen var ikke på Sebastians niveau og det betød at sekundant Sanne Jensen og Sebastian brugte kampen til at prøve lidt nye teknikker. Finalesejren blev på 52-7 og endnu en international guldmedalje til det lokale stortalent.

Simon Lyngbak har være ramt af en knæskade det seneste år og efter en vellykket genoptræning kunne Simon igen tørne ud fra Moo Sa i 63 kg klassen ved stævnet i Kaltenkirchen. Simon var direkte i finalen i Tyskland og her mødte han tyske Ahmet Dabanoglu fra Berlin. Simon viste at genoptræning og al den konditionstræning han har lavet frem mod comebacket har haft stor effekt. Således dominerede Simon sin tyske modstander og ved stillingen 28-8 ved udgangen af anden runde afbrød dommere kampen pga. af overlegenhed fra den lokale profils side. Dermed en flot guldmedalje til Simon Lyngbak i hans comebackstævne.

De to guldmedaljevindere har nu stævnepause frem til DM i Fælledhallen den 23/11, hvor de repræsenterer Moo Sa sammen med Loui Kjølbo.