TEAM 2. PLADS TIL MOO SA VED BUDO NORD CUP

Skanderborg Taekwondo Klub var selv vært ved Budo Nord Cup i Fælledhallen og tog selv ubeskedent en stor del at stævnet medaljer og endnu en team pokal. Ved Danish Open i august var klubbens teknikhold noget afbudsramt, men ved Budo Nord Cup var næste alle med igen og holdet talte ikke færre en 16 teknikudøvere. Holdet hentede 15 medaljer og vandt pokalen for næste bedste team med 57 point kun overgået af Herlev med 77 point og med Risskov på tredjepladsen med 43.

De lokale profiler der vandt guld var; Andreas Sørensen i freestyle senior sortbælte i sædvanlig sikker stil. Laura Nancke har rykker sit niveau i det seneste års tid og tog en meget overbevisende guld i junior sortbælteklassen. Monique Brændbyge tog endnu en guld i senior rødbælteklassen. Lotte Jensen er efterhånden fast inventar på øverste podie, og hun vandt igen juniorklassen for grøn/blåbælter. Sidste guld gik til det nydannede team rødbæltehold bestående af Anna Hansen, Monique Brændbyge og Josefine Corfits.

Johan Fredmar hentede en flot sølv i kamp mod Andreas Sørensen i freestyle senior. Senere tog Johan også bronze i sortbælte -30 gruppen. Morten Turn vandt endnu en medalje i -40 sortbælter, hvor det denne gang blev til sølv. Mille Bille var tilbage i vanlig stil og hentede en flot sølv i grøn/blåbæltegruppen for piger. Julie Kyneb var oppe mod Lotte Jensen, så hun måtte tage til takke med en flot sølvmedalje i grøn/blåbæltegruppen efter en flot indsats. Mille Bille og Aksel Rohrberg tog sammen sølv i pargruppen for børn grøn/blå, og sidste Budo Nord sølv gik til Valdemar Hansen, Aksel Rohrberg og Johannes Bertelsen i teamgruppen for drenge grøn/blå.

Efter en længere perioden med skader mm. var det dejligt at se Signe Damgaard tilbage i fuld vigør og med bronze i junior sortbælter. Josefine Corfits tog sølv efter Monique Brændbyge i senior rødbælter. Sidste Moo Sa medalje gik til Naja Nancke og Johannes Bertelsen i pargruppen for grøn/blåbælter.

Moo Sa’s teknikhold og coaches Thomas og Amalie Purup var meget tilfredse med resultaterne og kigger nu frem til næste internationale opgaver og Rødovre Cup, som afvikles i december. I starten af 2023 venter næste større mål for teknikholdet i form af Nordiske Mesterskaber i Helsinki, Finland. Moo Sa har endviderefået tildelt både Danish Open i teknik og Budo Nord Cup i kamp og teknik de kommende to år i Fælledhallen, så der er masser at top taekwondo på vej de kommende år i Skanderborg.