Taekwondo indtager Fælleden med DANISH OPEN

Lørdag den 26/5 er det muligt at se det ypperste i taekwondo teknikdisciplinen har at byde på, når Fælledhallen ligger gulv til Danish Open. Stævnet har blandt deltagerne på et utal af Europa og Verdensmestre i taekwondo teknik til start. Dansk Taekwondo Forbund promoter Danish Open i samarbejde med Skanderborg og Risskov Taekwondo Klubber som praktiske arrangører.

Danish Open byder på en hel dags konkurrencer i Fælledhallen. Ved stævnet er der finaler fordelt over hele dagen og stævnet afsluttes med free style grupper. Stævnet starter kl. 09.00 og forventes afsluttet kl. ca. 18.00. Danish Open giver point til Europaranglisten og har i år 210 deltagere primært fra Nordeuropa til start.
Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub har store forventninger til stævnet både på arrangørsiden og på vegne af klubbens aktive deltagere. ”Vi stiller med ikke færre end 17 deltagere/hold til Danish Open og håber, trods stor konkurrence og mange deltagere i grupperne, på minimum en håndfuld medaljer ved stævnet”, udtaler arrangør for Skanderborg klubben Torben Sachmann Hansen.