Stor Budo Nord Cup succes i Fælledhallen

Skanderborg Taekwondo Klub var i forrige weekend vært for det første taekwondo stævne i Fælledhallen, da man afholdt Budo Nord Cup for anden gang. Klubbens stævne indeholdt denne gang alene teknikdisciplinen, men der er forhåbninger om at der til 2018 udgaven også kommer kampdisciplinen med på programmet. Moo Sa tog sig i øvrigt flot af medaljerne ved Budo Nord Cup, hvor det med fire guld, to sølv og to bronzemedaljer blev til en samlet andenplads i holdkonkurrencen.

Silja Kjølbo blev klubbens helt store medaljesluger, da hun var involveret i ikke færre end fire guldmedaljer og en sølvmedalje. Hun stod selv for guld i den individuelle gruppe i free style og sammen med Andreas Sørensen blev det til guld i par gruppen free style. Efterfølgende blev det også til guld i par disciplinen med Caroline Amby fra Risskov og dagen sluttede med endnu en guld i teamdisciplinen igen med Caorline Amby fra Risskov og Annesofie Fredberg fra Vejle. Silja afsluttede den individuelle gruppe for rødbælter med en sølvmedalje og dermed en helt igennem fantastisk gulddag for det lokale talent og hendes makkerede på banen.

I pardisciplinen for rødbælter hentede Skanderborg to ud af tre medaljer. Sarah Therkelsen og Damien Holm fra Risskov tog sammen en flot sølvmedalje med mindst mulig margin til en andet Skanderborg par Signe Damgaard og Laura Nancke, som måtte tage til takke med bronzemedaljerne i gruppen efter en flot præstation. Sarah Therkelsen sluttede den succesfulde Moo Sa dag af med at kæmpe sig til bronze i stævnets største gruppe. Klubbens øvrige deltagere Benjamin Bomberg, Kasper Kjeldsen og Sofia Sørensen var alle i finalen ved Budo Nord Cup, men endte udenfor medaljerne

Den lokale taekwondo klub blev nr to i holdkonkurrencen efter Herlev og med Risskov på en tredjeplads. Nu kan Moo Sa’s teknikhold rette fokus frem mod næste weekends Rødovre Cup og efterårets store mål de Danske Mesterskaber i Odense i november.