Simon og Jonas tog guld i Fredericia

Den lokale taekwondo klub havde en meget aktiv weekend. For mens klubbens bedste teknikudøvere repræsenterede Moo Sa ved de Nordiske Mesterskaber i Trondheim, Norge havde klubben sendt deres kamphold til DTaF stævne i Fredericia. Kampholdet hentede 7 medaljer i alt, heraf to guld, tre af sølv og to af bronze.

Jonas Larsen har længe været en af klubbens bedste kæmpere og det demonstrerede han igen i Fredericia, hvor han efter tre vundne kamp med hhv. 8-2, 5-0 og i finalen 6-1 blev en suveræn vinder af drengeklassen -63 kg. Kort efter gjorde Simon Lyngbak Jonas selskab øverste på skamlen i -55 junior herrer. Simon vandt semifinalen klart 3-0 og i finalen var han modstanderen fuldstændig overlegen og tog guldet fortjent med en 13-2 sejr.
Sølvmedaljerne gik til Bjørg Pedersen i juniorklassen -67 kg. Efter en spændende sejr i semifinalen med hele 18-15 måtte Bjørg se sig besejret i finalen efter en tæt kamp, som sluttede 8-11. Nis Nadarasa - senior herrer -63kg, var direkte i finalen og her endte kampen i golden point efter 8-8 efter de tre ordinære runder. Desværre tabte Nis og måtte tage til takke med sølvet. I Jeff Dams kamp i -80 kg senior herrer var der ikke tvivl om resultatet. Det blev en klart pointnederlag men en sølvmedalje til Jeff, som umiddelbart efter kampen blev kaldt til dopingtest hos AntiDoping Danmark. Dermed stod resten af holdet med lidt udfordringer på sekundantposten. Stævnets to bronzemedaljer blev taget af Christian Roed -46 kg og Marius Hammelsvang -45 kg, som også tabte på golden point efter 3-3 i semifinalen. Til stævnet deltog endvidere Lukas Larsen, Philip Lykholt og Martin Gellert.
Næste opgave for kampholdet er næste DTaF stævne i Esbjerg.