PHILIP TOG KAMPGULD I TYSKLAND

Skanderborg Taekwondo Klub kæmper kun ved tyske stævner dette efterår og det går faktisk rigtigt godt for klubbens kamphold. Således kunne klubbens 5 kæmpere ved forrige weekends International Slesvig-Holstein Cup i Kaltenkirchen alle rejse hjem med medaler og en teamplacering på en 10.plads ud af 26 teams fra 4 nationaler, som deltog. Kampholdet kæmpede sig til en guld, tre sølv og en bronze.

Dagens guldmedaljer vinder blev Philip Lykholt i 80 kg klassen for junior øvede kæmpere. Verdensforbundets nye kampsystem betyder at man skal vinde 2 ud af 3 omgange for at vinde en kamp. Philip dominerede hans tyske modstander Ronica Mustafa og vandt kampen med 2-1 i omgange.

Julius Rosendahl havde efter en længere kamppause comeback ved stævnet i Tyskland, og han leverende en rigtig fin indsats i 65 kg klassen. I semifinalen vandt han suverænt 2-0 i omgange mod tyske Kerim Azzez. Finalen var meget tæt, men endte desværre med nederlag til Julius 1-2 i omgange. Men en flot sølvmedalje til Julius Rosendahl.

Anton Wulf var i 73 kg klassen via lodtrækning fundet vej direkte i finalen mod danske Lenschow Køttrup fra Esbjerg City. Anton leverede en godkendt indsats, men han tabte til en lidt mere erfaren kæmper med 2-0 i omgange og måtte tage til takke med sølv.

I 67 kg klassen for senior begyndere fik Emma Frølunde endelig en kamp efter seneste stævne, hvor det blev til guld uden kamp. Emma mødte tyske Martina Gaellaesch og kæmpede lige op med hende. Med lidt mere erfaring var kampen ifølge Coach Sanne Jensen tippet til Emmas side, men nu endte den 1-2 i tysk favør. Dog blev det til en flot sølvmedalje til Emma Frølunde.

Jonas Wulf var i 80 kg klassen for seniorer i semifinalen oppe mod Louis-Ammon Lefort fra Tyskland og det blev en lidt ulige kamp. Jonas kom aldrig rigtig i gang og tabte semifinalen 0-2 i omgange. Jonas Wulf skal i den kommende weekend op til sortbæltegraduering og det påvirkede tydeligt hans indsats i Kaltenkirchen.

Moo Sa’s kamphold med Sanne Jensen som coach har endelig fået godt gang i kamptræningerne samt kampsamlinger i samarbejde med 5 østjyske klubber. Derfor ser holdet meget positivt frem mod 2023, hvor første opgaver er Nordiske Mesterskaber i Helsinki, Finland i januar og Esbjerg Cup i februar. Det bliver spændende af følge kæmperne fra Moo Sa i 2023.

Foto: Moo Sa’s kamphold ved Slesvig-Holstein Cup fv: Sanne Jensen, Philip Lykholt, Anton Wulf, Jonas Wulf, Emma Frølunde og Julius Rosendahl.