Nyhedsbrev februar 2021: Klubben fortsat lukket!, YouTube/onlinetræning, Vision for Fælleden, Puslemåtter mv. til salg

Kære Moo Sa medlemmer og forældre

Klubben er stadig lukket ned:

Vi er, som du/i også er, ved at være alvorligt trætte af nedlukningen, som stadig rammer samfundet og vores klubs aktiviteter. Vi håber dog, at de seneste dages fald i smitte og udrulning af vacciner snart betyder, at vi kan begynde åbningen af klubaktiviteter igen. Det vi er mest spændte på er selvfølgelig hvornår ? samt på hvilke vilkår – antal, afstand, ude/inde osv. Vi glæder os til at se jer alle igen og så hurtigt som muligt. Indtil da må i og jeres familier have en rigtig god vinterferie !

Online/YouTube træninger:

Benyt endelig chancen til at træne hjemme med vores YouTube træninger. Flere af vores instruktører har brugt meget tid på an planlægge og filme træninger af forskellig type til fri brug for alle vores medlemmer. Vi har sendt mail med link til træningerne !!!. Med lidt hjælp fra jeres forældre til visning af videoerne, kan i helt sikkert få stor glæde af træningen. Vi vender tilbage med mere indhold og vil tage onlinetræninger op med vores holdansvarlige, så der evt. kommer flere digitale alternativer til på træningsfronten.

Fælleden – vision for fremtiden:

Skanderborg Kommune, Idrætsrådet og foreningerne er ved at udarbejde visioner og planer for det videre udvikling af Fælleden bl.a. på det idrætslige område. Senere på denne måned er rammerne for det videre arbejde til politisk behandling i kommunen. Herefter skal der arbejdes videre med konkrete planer og det bliver spændende at følge. Torben sidder med i Idrætsrådets arbejdsgruppe, så vi får også vore synspunkter samt planer for bl.a. udendørs træningsområde mv. med i projektet. Vi ved allerede nu der bl.a. er tanker/ønsker/planer om ny kunststof træningsbane, padelhal ved tennishallen, vores udendørs træningsområde og mm.

Puslemåtter mv. til salg:

Vi har benyttet lukningen til at få ryddet op i klubben og fået organiseret vores depot, som trængte til en kærlig hånd. Vi har puslemåtter mv. i overskud, som vi sætter til salg i denne uge. Så der bliver mulighed for at få din helt egen mini dojang hjemme i kældere eller garagen. Du kan se mere, når de postes på klubbens facebook side her: https://www.facebook.com/groups/9163273230 

Pas på jer selv for jeres familier og på genhør snart igen.

Bedste Moo Sa hilsner

Pva. Bestyrelse, instruktører og trænere i Moo Sa