Nyhedsbrev december 2020: Træningsplan/covid-19, Julearr. mv. aflyst, TKD julegaver, Moo Sa Mundbind, DTC - Fase 2

MOO SA NYHEDBREV:

Kære alle medlemmer og forældre

Hermed følger en lille juleopdatering på den aktuelle situation, juleferie, TKD julegaveideer osv. Men først et stort velkommen til de 52 nye medlemmer klubben har fået dette efterår. Vi håber i alle nyder taekwondo træningen, klubben og vores dygtige instruktører og trænere ;-)

Træningsplan/-tider – Covod-19:

Vi fortsætter med den midlertidige træningsplan frem til jul og evt. også i starten af det nye år. Som vi alle mærker skal der stadig passes på vedr. Covid-19 smitte. Så pas på hinanden og overhold det regler vi tidligere har meldt ud bl.a. kom tidligst 10 min før din træning, ophold i klubben begrænses, 12 årige op skal bruge mundbind ved ophold i   klubben (dog ikke under træning), afstand 1 m ved ophold udenfor salen osv. osv.

Julearrangementer mv. aflyst/udskudt:

Vi har pga. Covid-19 aflyst alle vores julearrangementer samt møder mv., som skulle være afholdt dette efterår og jul. Når vi igen kan afholde arrangementer med større antal deltagere skal vi nok vende stærkt tilbage ;-)

Moo Sa mundbind:

Som i sikkert har set har vi udstyret vores instruktører/hjælpetrænere med nye Moo Sa mundbind. Dette mundbind kan du nu bestille og købe for kr. 80. Vi samler lidt bestillinger sammen inden vi får dem produceret, så der er 1-2 ugers leveringstid. Mundbindene er produceret efter SSI’s retningslinjer. Bestil ved at indbetale kr. 80 pr mundbind til mobile pay nr. 33743 og skriv som tekst antal og et fornavn og et efternavn på dit mundbind.

Taekwondo Julegaver:

Husk at få bestilt dine TKD-julegaver i god tid inden jul. Vi har dobogs på lager og også Grandmaster Choi’s taekwondo bøger bind 1 og bind 2. Du kan købe via vores webshop på mit.moosa.dk eller direkte hos Torben eller din instruktør på kontoret ! PS: Husk at oplyse om det er en julegave, så vi ikke udleverer til julegavemodtageren ! ;-)

DTC – Fælledlunden 1 – Fase 2:

Vi har nu, sammen med DSI, som ejer bygningen, fået lån på plads på vores byggeri på fordelagtige vilkår og har lidt bedre overblik over vores økonomiske fremtid på Fælleden. Derfor begynder hhv. DSI og klubben at planlægge kommende projekter på området og i klubben til fase 2 af etableringen. Vi har allerede projekter i pipelinen for omkring en mio. kr., men har du selv ideer eller forslag, så er du velkommen til at indsende dem på mail til DSI/Klub på [email protected]. Vi kan, som det forstås, ikke garantere netop dine forslag kommer med, men vi tager gerne mod input de næste par måneder, så vi får udviklet område og klub bedste muligt fremover i det tempo og med den prioritering finansieringen tillader.

Juleferie:

Klubben har sidste træningsdag tirsdag, den 22/12 2020 og starter op igen efter nytår mandag, den 4/1 2021.


Bedste julehilsner

Moo Sa Taekwondo