NYHEDSBREV DEC-2020: Julehilsen og tak for 2020, Støtte til klubben, Artikel om DSI/Moo Sa, Sponsorer !

MOO SA JULEHILSEN 2020:

Kære alle medlemmer, instruktører, hjælpetrænere, bestyrelse, sponsorer og forældre m.fl.

Det har i den grad været et skelsættende år vi nu går ud af !2020 blev året hvor vi efter konkurs og masser af ekstraarbejde med byggeri og finansiering kunne flytte ind i vores flotte klubhus DTC på Fælleden. Vores humør har i den grad været udfordret i løbet af hele året, men vi er bare så glade for resultatet. Der skal lyde en kæmpe tak til alle jer, der har hjulpet med at donere penge til projektet, hjulpet med flytning, bygning af huset og været med til at gøre huset til vores nye hjem.

2020 blev også rykket fra hinanden pga. coronakrisen og vi har savnet mange træningsperioder samt de større samlende klubarrangementer, som er med til at definere os og styrke vores fællesskab i klubben. Når vi i 2021 efterhånden kommer forbi coronakrisen, så ser vi frem til at kunne holde en stor åbningsfest for klubben samt komme i gang med stævner og klubevents igen. I kan glæde jer !

Tak til jer alle, som gør en kæmpe indsats for klubben. Vi er vilde med jer !

Pas nu på hinanden og tak for 2020 !Hav en rigtig god jul og et godt nytår.

Bedste Moo Sa hilsner

BestyrelsenSTØTTE FRA HJÆLPEPULJE:

Vi havde søgt støtte fra den 3. Hjælpepakke for vores aflyste stævner mv. Og vi fik for en uge siden en meget tiltrængt julegave i form af godt 26.000 kr. i støtte selvom puljen denne gang var meget mindre. Dejligt med støtten, som gør at vi samlet har hentet omkring 58.000 kr. til dækning af aflyste aktiviteter, stævner mv. i 2020.KOMMUNEKREDIT BRINGER ARTIKEL I DERES MAGASIN:

KommuneKredit har ydet vores lån til klubhuset på 3,5 mio. kr. De har været interesseret i vores projekt og har valgt at bringe en stor artikel om os i deres magasin, som kommer vidt ud i og omkring hele den kommunale og politiske danske Verden. Læs artiklen her: https://www.kommunekredit.dk/kk-information/taekwondo-i-skanderborg/
MOO SA SPONSORER:

Der skal lyde en speciel tak til alle vores venner og sponsorer, som bare ved at kende nogle af os eller har jeres børn i klubben, lader jer lokke til at støtte Danmarks bedste taekwondo klub. I er bare gode og vi håber vi kan lokke med jer igen og igen i årene fremover. Vi har brug for jer !Tusind tak for hvad i gør !MOO SA NYHEDSBREV 2020