Moo Sa kæmpere i hård sæsonafslutning

Skanderborg Taekwondo Klubs kamphold var kun repræsenteret med 4 kæmpere ved sæsonens sidste stævne i Taastrup sidste weekend. Det skulle blive en lidt hårdere udfordring end sædvanligt, for selv om det blev til 3 medaljer havde holdet set frem til lidt bedre resultater i kampene.

I -80 kg seniorklassens finale for øvede kæmpere kom Jeff Dam fint fra start og kæmpede fint op med hans modstander fra Albertslund i starten af kampen til stillingen 4-4. Men desværre blev Jeff ramt af et par scoringer til hovedet og så vendt kampen på hovedet og endte med 6-11 til modstanderen. Jeff Dam hentede sølv til trods for nederlaget.

Bjørg Pedersen fik også kamp til sit hår i senior -67 kg klassen da hun mod en Ringsted kæmper egentligt leverede en god indsats, men det til trods kunne hun ikke sætte sig igennem. Hun tabte semifinalen i klassen med 7-13 og måtte tage til takke med en bronzemedalje.

Lodtrækningen var ikke rigtig med Moo Sa ved stævnet i Taastrup. Det fik de sidste 2 kæmpere fra klubben af føle. Simon Lyngbak - 63 kg junior havde leveret en flot indsats i hans kvartfinale mod en Islev kæmper som blev vundet 6-4. I semifinalen ventede Robin Alm fra Køge og her blev det til et klart nederlag 1-14. Køge kæmperen vandt senere også finalen i klassen og Simon tog hjem med bronze.

Også klubbens drengekæmper Andreas B. Sørensen blev ramt af den dårlige lodtrækning. Han mødte den senere vinder i -35 kg klassen for drenge allerede i første kamp. Det blev en spændende og jævnbyrdig kamp, som desværre gik Solrød kæmperen Joel Tofts vej med 6-9. Så en lille moralsk finale kunne man kalde den indledende kamp for Andreas.

Kampholdet holder nu pause og næste opgaver venter først i september måned.