Moo Sa indtager Island før NM

Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub har i år et rekordstort teknikhold med til årets Nordiske Mesterskaber, som afholdes i Keflavik på Island. Udover de 5 aktive deltagere er klubbens tekniktræner og landsholdscoach Thomas Purup med som holdleder. Klubbens deltagere er netop landet på meget meget koldt og sneklædt Island og ser frem til de næste dages konkurrence.

Klubbens hold, som også tæller en UC Østjylland deltager fra Vejle, skal deltage i 5 discipliner ved NM og der er begrundet håb om en lille håndfuld medaljer til den lokale taekwondo klub.

Holdet består af landsholdsudøverne Amalie Benfeldt og Andreas B. Sørensen, som begge skal deltage i individuel freestyle i sortbæltegrupperne. Derudover har klubben deltagelse af Sofia B. Sørensen, Signe Damgaard og Laura Nancke som skal deltage i freestyle for rødbælter. Signe og Laura skal endvidere deltage i den almindelige kadet gruppe individuelt for rødbælter. Annasofie Fredberg fra Vejle er en del af klubbens elitesatsning UC Østjylland skal deltage i den individuelle gruppe er sortbælter.

Efter de første træninger før NM meldes alle fit for fight og NM holdet glæder sig til at komme i aktion de kommende dage.