MOO SA I TOPPEN VED FIGHTX OPEN

Skanderborg Taekwondo Klub var selv vært ved Fightx Open i Fælledhallen, og klubben var også tilbage i topkampen om stævnets pokaler for mest vindende teams. Det blev til hele 12 medaljer til den lokale taekwondo klub og pokalen for 3. mest vindende team. Fightx Open havde stor betydning for udtagelsen til årets helt stor mål EM i Innsbruck, Østrig. Så det var med stor spænding klubbens landsholdsudøvere gik ind til Fightx Open, som var det sidste stævne inden udtagelsen.

Fightx Open gav ikke færre end 6 guld til Moo Sa. De lokale profiler der vandt guld var; Regerende EM vinder Andreas Sørensen i freestyle senior sortbælte. Andreas Sørensen tog ligeledes guld i freestyle team sortbælter med bl.a. Silja Kjølbo og Johan Fredmar, trods skader og udskiftning på holdet siden seneste gang, de regerende Europamestre var i aktion.  Silja Kjølbo og Johan Fredmar fortsatte den lokale dominans i freestylegrupperne med deres guld i freestyle par gruppe for sortbælter. Laura Nancke tog sammen med landsholdskammeraterne Annesofie Fredberg og Silje Liborius en flot guld i team sortbælter. Holdet lagde sig dermed i spidsen ift. en eventuelt EM udtagelse. De sidste to sæt guldmedaljer kom i hhv. rødbæltegruppen for juniorer hvor Anna Hansen, Mille Bille og Naja Nancke tog sig en en flot sejr i gruppen samt i grøn/blåbæltegruppen for drenge, hvor Aksel Rohrberg, Johannes Bertelsen og Valdemar Hansen tog guldet. 

Klubbens 2 sølvmedaljer blev vundet af Johan Fredmar og Silje Kjølbo i sortbælte pargruppen og Mille Bille i junior rødbælteklassen. Sidste blev det til 4 bronze medaljer, som gik til Naja Nancke i junior rødbælter, Valdemar Hansen i grøn/blåbæltegruppen drenge -11, Johannes Bertelsen i grøn/blåbæltegruppen cadet 12-14 og endelig Laura Nancke, som hentede endnu en medalje til samlingen i sortbæltegruppen -30.

Klubbens teknikhold gjorde et fantastisk  indtryk, og forventningerne til EM udtagelse efter stævnet steg adskillige grader for de lokale profiler. EM udtagelsen forventes i den kommende uge. Næste opgave for Moo Sa’s landsholdsprofiler er Croatia Open og for hele holdet venter DM i november måned.