Moo Sa får støtte til nye træningsmåtter fra Sparekassen Kronjylland

Med støtte fra Sparekassen Kronjyllands Gavefond kan Moo Sa Taekwondo nu endelig få udskiftet gamle og udtjente træningsmåtter. Skanderborg Taekwondo Klub har fået 15.000 kr. i støtte fra Sparekassen Kronjyllands Gavefond til anskaffelse af nye træningsmåtter til klubben.

I Moo Sa glæder formanden Torben S. Hansen og de omkring 250 medlemmer sig over støtten, som sammen med støtte fra Skanderborg Kommunes Materielkonto gør at klubben nu har alle de måtter der skal bruges i det nye taekwondo center på Skanderborg Fælled.

”Vi er glade og stolte over at Sparekassen Kronjylland valgte at støtte vores klub og dermed give vores medlemmer og andre brugere af klubben de bedste forudsætninger for træningen i de nye rammer på Fælledlunden 1, som bliver klubben nye adresse fra primo 2020” udtaler Torben S. Hansen.

Overrækkelsen af gavecheck på støttebeløbet, som blev forestået af afdelingsdirektør Susanne Talbo fra Sparekassen Kronjylland i Skanderborg assisteret af Regina Aagaard, foregik ved weekendens juleafslutning for Moo Sa, som afholdtes i Realskolens Idrætshal.