Moo Sa bedste klub ved Munkebo Cup

Skanderborg Taekwondo Klubs teknikhold var helt suveræne ved det første stævne af flere i februar måned. Moo Sa sluttede med 71 point i holdkonkurrencen. Herlev på andenpladsen fik 46 point i Islev på tredjepladsen 45 point. Så den lokale succesklubs tur til Fyn var en kæmpe succes og tegner godt for de kommende stævner i Tyskland, Sverige og klubbens eget Danish Open senere i foråret.

Guldmedaljerne ved Munkebo Cup gik til Morten Turn og Helena Therkelsen som både vandt deres respektive individuelle grupper og sammen også i pardisciplinen. Signe Damgaard blev også dobbeltvinder i hhv. individuel og sammen med Laura Nancke i teamdisciplinen. Mille Bille blev også dobbelt guldvinder, da hun vandt sin individuelle gruppe og senere også sammen med Lotte Jensen pardisciplinen. Sigrid Biltoft og Jacob Tabermann vandt også guld i pardisciplinen. Og så var der en række flotte sejre og guld til hhv. Sofia B. Sørensen - freestyle, Annesofie Fredberg, Johan Fredmar og Monique Brændbyge.

Sølvmedaljerne gik til Anna Hansen, Freja Hansen og Sigrid Biltoft i team, Laura Nancke i både freestyle og alm. individuel gruppe samt Lotte Jensen i individuel. Bronzemedaljer blev vundet i de individuelle grupper af Sofia B. Sørensen, Signe Damgaard, Anna Hansen, Sigrid Kjærsgaard samt Jacob Tabermann.

Teknikholdet kan se frem til et travlt program, for i resten af februar venter German Open i Hamborg, Presidents Cup i Helsingborg og for landsholds-/talentgruppen også US Open i Orlando, Florida. Det bliver spændende at følge de lokale profiler fra Moo Sa.