Moo Sa 3. bedst ved Danish Open

Skanderborg Taekwondo Klub var selv i samarbejde med Risskov vært ved weekendens Danish Open i teknik, som i år blev afholdt i Forum Horsens, da klubbens normale hjemmehal Fælledhallen var optaget af andre aktiviteter. Og den arrangerende klub tog flot af sig af både medaljer og tog pokalen for 3. bedste hold på dagen. 

Danish Open var sæsonstart for klubben teknikhold, og det bliver en meget vigtig sæson for Moo Sa’s bedste teknikudøvere. Således slutter sæsonen i maj næste år med et VM i teknik på hjemmebane i Herning. Derfor gøres der en ekstra stor indsats i taekwondo forbundet og alle de førende teknikklubber for at sikre dansk VM succes. Starten på rejsen mod udtagelser til VM startede således ved weekendens Danish Open og det bliver spændende at se om Moo Sa også bliver repræsenteret ved det største teknikevent i Verden i maj 2020. 

Guldmedaljerne ved Danish Open gik til Andreas Sørensen i junior freestyle, som dermed fik en fin start på landsholdssæsonen, Laura Nancke i pige freestyle, Sofia Sørensen og Vicca Holm i pardisciplinen for børn og Monique Brændbyge sammen med hendes holdkammerater Benedicte Andersen og Sophia Ladewig fra Gangnam og Herlev i teamgruppen for rødbælter. 

Sølvmedaljerne gik til Signe Damgaard i freestyle tæt efter Laura Nancke, Signe og Laura tog sammen sølv med Amalie Petersen fra Islev i team gruppen, Sofia Sørensen tog dobbeltsølv i freestyle rødbælter og senere også i den individuelle gruppe, Monique Brændbyge vandt sølv i den stærke junior rødbæltegruppe og sidste men ikke mindste tog de nye talenter i klubben Sigrid Biltoft, Anna Hansen og Jacob Tabermann sølv i teamgruppen for grøn/blåbælter.

Danish Open var også comeback stævnet for Silja Kjølbo, som ved VM 2018 blev ramt af en rigtig  træls korsbåndskade. Silja er nu på vej tilbage og fik en flot bronzemedalje i junior sortbæltegruppen. Annesofie Fredberg, som er del at Moo Sa teknikhold, men stiller op for Vejle tog også en flot bronzemedalje i den meget hårde sortbæltegruppe -30 år. Sigrid Biltog og Jacob Tabermann vandt bronze i pargruppen og Jacob tog endnu en bronze for sin indsats i den individuelle gruppe. 

Klubben havde også flere flotte finaleplaceringer ved Danish Open i Forum Horsens og håber flere af disse kan konverteres til medaljer ved de kommende stævner, som bl.a. tæller Budo Nord Cup i Fælledhallen den 21. September og Dansk Mesterskaber, som klubben også selv er vært ved den 23. November 2019. 

Foto: Moo Sas succesfulde teknikhold