Massiv Moo Sa succes i Rødovre

Både Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klubs kamp og teknikhold producerede masser af topresultater ved det europæiske ranglistestævne Rødovre Cup som blev afviklet i lørdags i Rødovere Hallen. På kampsiden blev det til en guld og en bronze mens klubbens teknikhold blev stævnets næstbedste i holdkonkurrencen med fire guld, tre sølv og en bronzemedalje. En helt overvældende succes for den lokale taekwondo klub, som fik den bedst mulige generalprøve før næste måneds Danske Mesterskaber i Arena Fyn i Odense.

Simon Lyngbak – 58 kg senior herrer behøvede kun 2 omgange i sin finale, så havde han et forspring på ikke mindre en 40-17 over sin modstander og kampen blev afbrudt pga. overlegenhed til fordel for den lokale kæmper. Klubben havde Elvis Kujaukitsoq med i cadet (12-14 årige) klassen -49 kg, hvor Elvis i sin første kamp gjorde en god figur, men tabte i semifinalen og måtte nøjes med bronze.

Silja Kjølbo blev i rødbælteklasserne klubbens helt store medaljesluger, men der var alligevel ikke helt tilfredshed hos det lokale stortalent. For trods guld i individuel free style og par free style med Andreas Sørensen samt i par med Caroline Amby fra Risskov så pinte det Silja at det ”kun” blev til sølv i hendes individuelle gruppe efter en fejl i finalefiguren.

Amalie Benfeldt og Thomas Purup fortsatte deres dominans i free style gruppen for sortbælte par hvor det blev til guld. I den almindelige par gruppe blev det til sølv for parret og Amalie sluttede ranglistestævnet af med en bronzemedalje i den individuelle gruppe senior 1.

Positive takter var det også fra grøn/blåbæltegruppen for piger hvor Sofia Sørensen gjorde kæmpe fremskridt og sikrede sig en overraskende og flot sølvmedalje i en af stævnet stor grupper.

Udover medaljevinderne havde teknikholdet også Laura Nancke og Signe Damgaard i aktion og de endte i finalen med lige udenfor medaljerne.

Nu samler klubben sig om DM kampagnen 2017. Og de næste tre uger står på intens træning og forberedelse med bl.a. en træningslejr for alle østjyske klubber i førstkommende weekend. Klubben stiller til DM med et stort teknikhold, men sandsynligvis bliver Simon Lyngbak eneste kæmper fra Moo Sa ved DM stævnet.