Masser af Moo Sa metal ved virtuelle Tommerup Cup

Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klubs teknikhold deltog i det virtuelle Tommerup Cup med rigtigt flotte resultater i form af 4 guld, 3 sølv og 3 bronzemedaljer. Holdet har deltaget i flere virtuelle stævner i løbet af covid-19 nedlukningerne. Og selvom det absolut ikke er det samme som fysiske stævner, så er det super forberedelse til de stævner der kommer efter sommerferien, hvor bl.a. klubbens eget Danish Open afholdes i Fælledhallen den 21. August.

Guldmedaljerne ved Tommerup Cup blev vundet af Silja Kjølbo i sortbælte kvindeholdet med hendes landsholdskammerater Annesofie Fredberg oh Caroline Amby. Laura Nancke tog sig sikkert af guldet i junior sortbæltegruppen, Jacob Tabermann vandt guld i grøn/blåbælte gruppen drenge og Sigrid Biltoft vandt flot guld i den tilsvarende gruppe på pigesiden.

Sølvmedaljerne blev vundet af Mille Bille i grøn/blåbæltegruppen for piger lige foran Freja Hjarsbæk som tog bronze. Der var også sølv til Monique Brændbyge i junior rødbæltegruppen og sidste sølv gik til Anna Faarvang i grøn/blåbælteklassen for juniorer. I samme gruppe tog Lotte Holgaard bronze. Silja Kjølbo tog endnu en medalje - individuel bronze i sortbæltegruppen -30 år.

De virtuelle teknikstævner er organiseret med optagelse og upload af figurer og freestyle serier lokalt i klubben, hvorefter DTaF’s dommere giver point og udpeger vinderne. Teknikholdet blev 3. mest vindende ved stævnet. Nu ser alle Moo Sa’s aktive konkurrenceudøvere på både kamp og teknikhold frem til at få en normal sæson 2021/22 med start efter sommerferien. 

FOTO: Moo Sas hold ved Tommerup Cup.