MALTHE TRÆNER BARE MEST I MOO SA

Skanderborg Taekwondo Klub hædrede på klubben ordinære generalforsamling sæsonens bedste præstationer på både træning, kamp og tekniksiden.

Klubbens trænere på kamp- og tekniksiden hhv. Sanne Jensen og Simon Lyngbak samt Thomas Purup og Amalie Benfeldt havde før generalforsamlingen vurderet sæsonens bedste resultater, som blev baggrund for klubben hædring.

På tekniksiden var der hentet DM, NM titler og flere udenlandske medaljer ved Portugal Open, German Open og Paris Open samt en bunke medaljer ved de danske stævner.

Pokalen for bedste senior teknikpræstation gik til den regerende Europamester Silja Kjølbo. Juniorpokalen gik til Laura Nancke og teknikpokalen for børn gik til Naja Nancke.

På kampsiden har der igen i år været begrænset med stævner til rådighed for de lokale kæmpere. Men der var ingen tvivl om hvem der skulle have pokalerne for sæson 2022/23. Philip Lykholt tog pokalen for seniorer efter flere flotte medaljer i løbet af sæsonen, som både bød på stævner i Danmark og Tyskland. Kamppokalen for børn/juniorer gik til Lucas Lassen, som ved hans debutstævne i Esbjerg, slog alle hans modstandere og vandt en suveræn guldmedalje.

Taekwondo klubben uddeler en meget eftertragtet pokal for bedste træningsindsats. Årets vinder af pokalen blev Malthe Bille, som det forgangne år har deltaget i ikke færre end 116 træninger. Meget imponerende af Malthe, som udover hans eget hold også træner på kampholdet.