Landsholdsudtagelser til Moo Sa

Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub har som en velfortjent julegave fået seks udtaget til det danske landshold og talenthold. Landsholdets træner Ky Tu Dang, som selv er tidligere Verdens- og Europamester udtog holdet i forlængelse af de nyligt afholdte Danske Mesterskaber i Fælledhallen, Skanderborg og der blev altså plads til ikke færre end seks Skanderborg profiler.

Første udtagelse til landsholdet var ikke nogen overraskelse da Moo Sa’s tidligere EM og VM deltager Andreas Sørensen, som igen blev Danmarksmester for nylig.Silje Kjølbo, som nu endelig er over hendes alvorlige skade, er tilbage som prospekt til det danske landshold i teknik.

Skanderborg Taekwondo Klub har endvidere fået hele fire udtaget til det danske talenthold alle efter flotte præstationer og guldmedaljer ved de Danske Mesterskaber 2019. De fire er Signe Damgaard,Laura Nancke, Sofia Sørensen og Monique Brændbyge.

Udviklingscenter med base i Skanderborg giver resultater !

Alle udtagne til landshold og talenthold er en del af Udviklingscenter Østjylland, som Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub med støtte fra Skanderborg Kommune og Dansk Taekwondo Forbund etablerede tilbage i 2016 og som er et elite- og talentsamarbejde mellem bl.a. alle taekwondoklubber i Aarhus, Horsens, Vejle m.fl. Skanderborg Taekwondo Klub og klubberne bag UC Østjylland er netop nu i gang med genforhandling af aftalerne omkring centeret, så det kan fortsætte i årene fremover. Moo Sa har ikke færre end 3 instruktører som underviser på UC Østjylland og som har deres store del af æren for udviklingen i den lokale klub – de er Thomas Purup, Sanne Jensen og Amalie Benfeldt.

Første opgave for lands- og talentholdet og dermed for de seks Moo Sa profiler bliver det Nordiske Mesterskab i Oslo i midten af januar 2020. Senere på året i maj måned venter årets højdepunkt, når Dansk Taekwondo Forbund er vært ved Verdensmesterskaberne i Herning. Her håber klubben også at være repræsenteret.