Klubben flytter til Søtoften 5, Skanderborg - praktiske oplysninger

Kære alle

I den kommende weekend flytter vi hele klubben til Søtoften 5 og som lovet kommer der her lidt praktiske oplysninger om ankomst, parkering, checkin til træning og vores faciliteter i hhv. Søtoften 5 og i Søtoften 3, hvor træningerne foregår.


Ankomst/Parkering:
På Søtoften 5 deler vi parkeringsplads med Camillas Diner. På pladsen har vi fået optegnet 20 P-plads til jeres parkering. Er de optaget er der yderligere parkeringspladser uden tidsbegrænsning lige overfor indkørslen til vores nye plads.

Checkin til træning på vores tablet sker i klublokalerne i Søtoften 5. Tablet er placeret i gangen, så det ikke er nødvendigt at tage fodtøj af inden man skal videre til træningen i Søtoften 3.Søtoften 3 - træningsstedet: Indgang til træning i Søtoften 3 er lige overfor Netto via den sorte dør. Sæt jeres sko i entreen på måtterne eller de evt. skohylder der kommer til at stå i vinduespartiet og hæng evt. overtøj på væggen i entreen.
Salen på Søtoften 3 er opdelt, så vi har den del hvor vores gulv er pålagt og STU har områderne bag gardinet i salen. Hold jer venligst på vores område !
Adgang til omklædning/toiletter findes midt i salen. Husk vi skal hjælpe hinanden med oprydning og afskaffelse af affald, da vi deler lokalerne med vores samarbejdspartnere i STU.

Forældre er meget velkomne til at opholde sig i vores klublokaler på Søtoften 5, da der ikke plads til at opholde sig i salen i nr. 3 hvor holdene træner. Vi sørger for at der altid er kaffe i huset - bare i hjælper med at lave den ;-)

Søtoften 5: Vi har indrettet nogle hyggelige klublokaler på Søtoften 5 som indeholder entre med skohylder, et enkelt toilet, opholdsrum, legerum for ungerne og kontor. Endvidere har vi lavet et nyt fitnessrum og som en bonus har vi også indrettet en ekstra dojang på ca. 90 m2, hvor medlemmerne kan varme op inden træning, lege mv.

Vi skal nok være klar til at tage imod jer og hjælpe med den første tid, så vi alle hurtigt vænner os til de nye faciliteter og får en god oplevelse på Søtoften. Vi glæder os til at flytningen er vel overstået og ser frem til at se jer alle på Søtoften.


Med venlig hilsen


Torben Sachmann Hansen
Moo Sa