JONAS ER BLEVET 1. DAN SORTBÆLTE

Så kom der endnu en ny sortbælte i Skanderborg Taekwondo Klub, som til efterårets Dangraduering i Choi’s Venner havde indstillet Jonas Wulf-Andersen til 1.dan. Med tilgangen af endnu en sortbælte, råder Moo Sa – en af Danmarks største taekwondo klubber –over knap 25 aktive sortbælter. Imponerende af den lokale klub.

Klubbens stormester Choi’s trænersammenslutning afholdt dangradueringen i Risskov med  deltagelse af kandidater til 1.dan – 3.dan. Moo Sa’s enlige kandidat Jonas Wulf-Andersen har trænet i klubben siden 2015, hvor hans interesse primært har været i kamp. Således er det blevet til ikke færre end to internationale medaljer ved tyske stævner dette efterår. Jonas har de seneste 3 år også fungeret som hjælpetræner på klubben pt. på holdet for børn begyndere.

Dangradueringen i Risskov var fysisk hård, men den gik helt som forventet for den lokale kæmper Jonas Wulf-Andersen. Han kan nu kalde sig sortbælte 1.dan i taekwondo, efter en flot indsats ved fortræningskursus og selve dangraduering.

Til forårets dangradueringskursus med dangraduering næste sommer forventer Moo Sa helt op mod 10 dankandidater, og det bliver i givet fald en historisk rekord af sortbæltegrader der regner nedover klubben.