Historisk DM-succes for Moo Sa

Moo Sa’s teknikhold tog forskud på julen og gav klubben en rigtig god indledning på julemåneden da de hentede ikke færre end 5 DM titler og tog pokalen som næstbedste klub i Danmark ved DM i Odense. De 5 DM titler fordelt på ikke færre end 9 personer er rekord i den lokale klub, som i 2014 har skærpet dets elite- og talentarbejde, hvilket åbenlyst begynder at give resultater. Udover de flotte DM titler hastede stævnet også 4 sølvmedaljer og 3 bronzemedaljer af sig.


Thomas Purup, som er klubbens tekniktræner, tog sig i al beskedenhed af 2 DM titler, 1 sølv og en bronzemedaljer. DM guldmedaljerne faldt i freestylegruppen for team, hvor han sammen med andre landsholdsdeltagere vandt gruppen. Den anden DM titel tog han sammen med Sanne Jensen i selvforsvarsgruppen for sortbælter.
Skanderborg Taekwondo Klub har altid klaret sig godt i par og teamdisciplinerne, men det er samtidig discipliner der kræver meget ekstra træning. DM bekræftede at dette ekstra arbejde er blevet leveret igennem året. Klubbens satte sig således på DM guldet i både rødbæltegruppen for børn ved Mike Therkelsen, Rasmus Gellert og Jonas Larsen og senere også på den tilsvarende gruppe for brøn/blåbælter ved Magnus Nøhr Rasmussen, Anders Leth og Jonas Rud.
Klubbens DM titler faldt som beskrevet primært i par og team disciplinerne, men med Helena Therkelsen som undtagelsen. Helena vandt rødbæltegruppen +31 år og dermed sit første DM guld helt overlegent.
Klubbens tog pladsen som den næstbedste klub ved DM med 47 point fordelt på 15 deltagere kun overgået af Islev med 62 point, som deltog med 26 deltagere.
”Årets DM resultater viser vi er på rette vej og har en bunke nye talenter på vej frem. Vi er meget stolte og tilfredse med DM resultaterne i Odense, men vil gerne endnu videre” udtalte Moo Sa’s elitechef Mark Lee Larsen efter DM.
Klubbens teknikhold hentede DM sølv i flg. grupper: Sanne Jensen – sortbælter individuelt, Sanne Jensen og Thomas Purup sortbælter par, Mike Therkelsen – rødbælter individuelt og Amalie Benfeldt med landsholdet i freestylegruppen team. DM Bronze blev hentet i flg. grupper: Thomas Purup – sortbælter individuelt, Amalie Benfeldt og Thomas Purup i freestyle par, Sarah Therkelsen og Anders Leth i par børn.