HEINE 7. DAN SORTBÆLTE !

Det var en meget speciel og sjælden sortbæltegraduering, Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub havde indstillet Heine Pedersen til under klubbens stormester Kyoung-An Choi, 9.dan. Heine Pedersen var indstillet til 7.dan, som kun den fjerde i klubbens historie. 

Heine startede på taekwondo som 14 årig helt tilbage i 1988, så han er en af de få, der han kæmpet sig igennem hele bæltesystemet for at nå hans 7.dan. Heine Pedersen har tidligere både kæmpet, deltaget i teknik- og gennembrydningskonkurrencer. De senere år har Heine fungeret som del af klubbens teknikske ledelse i Moo Sa’s gradueringspanel, og har endvidere taget en uddannelse i selvforsvar for kvinder. Heine er endvidere del af sortbæltecensorgruppen i Foreningen Choi’s Venner, som er trænersammenslutningen bag klubbens stormester Kyoung-An Choi.

Selve gradueringen til 7.dan bestod den lokale profil med glans afsluttende med en flot gennembrydningskombination på 4 brædder. Han fik stor ros af stormestrene, som sad i bedømmelsespanelet under ledelse af stormester Kyoung-An Choi. Efter den nye flotte mestergrad til Heine Pedersen, kan Heine nu tidligst gå til 8. dan graduering igen om 7 år. Klubbens er selvsagt stolt over den nye mestergrad, og håber at Heine fortsætter med at give sin erfaring videre til instruktører, hjælpetrænere og nye sortbæltekandidater i Moo Sa.