GULD OG SØLV VED SCOTTISH OPEN

Skanderborg Taekwondo Klub havde to deltagere med et udvalgt dansk hold ved stævnet Scottish Open i Wishaw, Skotland. Det blev til både guld og sølv til søstrene Laura og Naja Nancke.  

Guldmedaljen gik til Naja Nancke i den indviduelle gruppe for rødbælter, hvor hun i finalen slog den lokale Tabitha Cunningham, som blev toer og med en anden lokal englænder Bella Morana-O’Toole på tredjepladsen. Sejren var med mere end 0,5 point.

Storesøster Laura Nancke deltog i sortbæltegrupper for 18-30 år, hvor hun næsten ved  hvert stævne løber ind i den danske Verdensmester Eva Sandersen. Det skete igen ve Scottish Open, hvor de to danskere dominerede sortbæltegruppen for damer. Laura Nancke måtte ”nøjes” med sølv i gruppen med 7,27 point kun overgået af Verdensmesteren, som endte med 8.20 point. 

Således en fantastisk flot indsats for Moo Sa’s udøvere i Skotland, hvilket giver gode forhåbninger inden efterårets stævner som klubbens egen Fightx Open i Fælledhallen, Croatia Open, DM og ikke mindst Europamesterskaberne i Innsbruck, Østrig.