GULD OG BRONZE VED PORTUGAL OPEN I LISSABON

Skanderborg Taekwondo Klub havde to deltagere med forbundets talenthold ved stævnet Taekwondosac Poomsae Open i Lissabon, Portugal. Det blev til hele fire medaljer – to guld og to bronze til søstrene Laura og Naja Nancke. Det danske hold vandt flere teampokaler ved stævnet godt hjulpet på vej af Moo Sa medaljerne.

Guldmedaljerne gik til Naja Nancke i den indvidueller gruppe for grøn/blåbælter, hvor hun slog Emma Au-Nguyen fra Herlev og med en portugiser på tredjepladsen. Naja Nancke slog til med endnu en guld i team gruppen for grøn/blåbælter, hvor hun sammen med Emma Au-Nguyen, Herlev og Ellen Roholt, Risskov slog et hold fra Portugal på andenpladsen og et italiensk hold på tredjepladsen.

Storesøster Laura Nancke deltog i sortbælteklassen for juniorer, hvor hun leverede en rigtig fin indsats. Men en lidt mindre god finalefigur gjorde, at Laura måtte nøjes med bronze efter Ana Catalina og Pia Hoffmann begge fra Tyskland.Laura Nancke stillede også op i parklassen for juniorsortbælter med Thomas Lynge Hansen fra Risskov. Parret leverede en absolut godkendt indsats i deres første stævne sammen og tog fortjent en bronzemedalje. Topplaceringerne i gruppen gik til to par fra Storbritannien.