Flotte guld og sølvmedaljer ved Croatia Open

Skanderborg Taekwondo Klub’s teknikhold deltog med et team kadethold for piger samt Andreas Sørensen i freestyle for juniorer som del af det danske bruttolandshold ved Croatia Open i slutningen af oktober. Stævnet var en del at det danske landsholds kvalifikationsstævner frem mod næste års VM, som Danmark er vært for i Herningi maj måned. 

Guldmedaljerne fik det meget talentfulde kadet teamhold bestående af Signe Damgaard, Laura Nancke og Amalie Petersen. Holdet måtte vente i stor spænding i finalen, hvor konkurrencen med det bedste svenske hold var meget tæt i blev afgjort i absolut sidste figur. Det danske team trak det selvfølgelig det længste strå og vand en velfortjent guldmedalje. På anden pladsen kom Sverige og bronzemedaljerne gik til Ukraine og Sverige.

Skanderborg’s tidligere EM og VM deltager AndreasSørensen går efter den individuelle disciplin i freestyle og der var gode muligheder for medalje i gruppen til Croatia Open. Desværre kom Andreas til at gå udenfor konkurrencearealetto gange i finalen og det betød pointfradrag, som lige nøjagtigt nar nok til ay den tidligere EM vinder Mihail Kniazhev overhalede Moo Sa profilen til sidste. Andrea Sørensen var selvfølgelig ærgerlig over pointfradraget, men kunne glæde sig over at uden det var det blevet til sejr i gruppen. Men trods alt en flot sølvmedalje til Andreas og en god fornemmelse frem mod VM på hjemlig grund næste år.

Næste opgave for det bedste lokale teknikudøvere bliver DM i Fælledhallen den 23. November 2019. Her stiller Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klubmed ikke færre en 25 deltagere og hold og på kampsiden med 3 kæmpere.