Fire guld ved German Open i Hamborg

Skanderborg Taekwondo Klubs landsholds- og talentudøvere var på årets anden internationale opgave denne gang i weekendens German Open i Hamborg. Stævnet er blandt de største og stærkest besatte i Europa og det lykkedes igen de lokjale profiler at tage metal med hjem til Skanderborg.

Klubbens tidligere EM og VM medaljevindere Amalie Benfeldt og Thomas Purup tog bronze i deres favoritdisciplin freestyle par og Amalie Benfeldt tog endnu en bronze i den individuelle freestyale gruppe for sortbælter. Dermed viste de vejen for klubbens nye profiler Silja Kjølbo og Andreas Sørensen som i deres junior freestyle par gruppe også vandt bronze sammen. Andreas Sørensen vandt efterfølgende også en bronzemedalje i junior freestyle gruppen. Silja Kjølbo måtte ”nøjes” med en finaleplacering som nr. 5 i den individuelle free style gruppe for juniorer og sluttede sidst i finalen i team gruppen for juniorer med Annesofie Frejberg - Vejle og Carolina Amby – Risskov.
Næste opgave for Moo Sa’s teknikudøvere bliver Esbjerg Cup for talenterne og i marts venter endnu et internationalt stævne i Europa for klubbens bedste.