Fem medaljer til Moo Sas kamphold

Skanderborg Taekwondo Klubs kamphold sluttede sæsonen til Kampcup i Risskov og selvom resultaterne var tilfredsstillende havde holdet håbet på lidt mere. Sæsonafslutningen endte med to sølvmedaljer og tre bronzemedaljer.

Alle klubbens dygtige drengekæmpere har nu vundet så mange kampe at de skal kæmpe i klasser med hovedkontakt og det har krævet en tilvænning. Desværre har der ikke i forbundsregi været mange muligheder på kampsiden dette forår og det får selvfølgelig betydning for erfaringen i de nye grupper.
I senior herrer blev det til sølv til Simon Lyngbak og på spindesiden tog Bjørg Pedersen en bronzemedalje efter gode indsatser i deres kampe.
I drengeklasserne tog Philip Lykholt sølv efter en god finaleindsats. Andreas Sørensen og Lukas Nolsøe endte deres sæson i semifinalerne og måtte tage til takke med bronzemedaljer også efter en absolut godkendt indsats. Sabastian Bille blev skadet i et ikke taekwondo relateret uheld inden stævnet og sluttede sin sæson på tilskuerpladserne i Risskov.
Nu kan Moo Sa’s kamphold rette deres fokus på efterårets event som bl.a. indeholder klubbens egen Budo Nord Cup på Skanderborg Fælled, Rødovre Cup og måske også DM i Odense.