Fem flotte DM titler til Moo Sa

Skanderborg Taekwondo Klub var usikker på årets DM deltagelse i Arena Fyn den forgangne weekend. Usikkerheden havde baggrund i at taekwondo forbundet til årets DM havde slettet en række DM grupper primært for grøn til blåbælter. Dog kunne klubben åbne lettet op efter et DM hvor holdet kom hjem med ikke færre end fem DM titler, en sølv og to bronzemedaljer. Og oveni det blev det til en flot placering som nummer 4 i holdkonkurrencen, hvor klubben kun blev overgået af klubber med betydelig flere deltagere.

Silja Kjølbo blev klubbens MVP (most valuable player) da kæmpetalentet blev tredobbelt Dansk Mester. DM startede med at Silja Kjølbo vandt hendes individuelle gruppe for rødbælter med klar margin til nr. 2. Herefter tog hun DM guld i den individuelle gruppe i freestyle og som en flot afslutning på DM også guld sammen med Andreas Sørensen i freestyle par gruppen. Andreas Sørensen blev dobbelt DM vinder da han også vandt den individuelle gruppe i freestyle for rødbælter. Det var begges sidste DM i rødbælteklasserne, da de formodentligt skifter til sortbæltegrupperne i 2018.
Klubben tekniktræner Thomas Purup og Amalie Benfeldt har hentet mange flotte medaljer hjem til Skanderborg og DM blev ingen undtagelse. Parret tog igen DM guld i freestyle par for sortbælter, mens det blev til bronze i den allmindelige par disciplin. Amalie Benfeldt havde mere på dagsordenen ved DM, hvor hun samlet deltog i hele fire discipliner. Hun tog medalje i alle fire efter en flot indsats i team damegruppen, hvor det blev til DM sølv med Freja Beldom og Trine Banzon samt bronze i den individuelle gruppe for sortbælte.
DM konkurrencen var hård i Odense, men til trods for det blev det til et utal af finalepladser for klubbens øvrige deltagere Sarah Therkelsen, Signe Damgaard, Kasper Kjeldsen, Benjamin Bomberg og Laura Nancke.

Klubbens eneste kæmper ved DM Simon Lyngbak, -63 kg senior herrer, tabte desværre sin første kamp ved DM og endte lige udenfor medaljerne.

Dermed blev det til en utrolig flot afslutning på årets stævnekampagne for Moo Sa, som nu retter fokus på de første stævner i det nye år Nordiske Mesterskaber i Finland og det europæiske ranglistestævne Lille Open i Frankrig.