Fem Danish Open guld

Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klubs teknikhold fik en fantastisk sæsonafslutning på dansk grund ved Danish Open i Rødovre. Holdet hjemtog ikke færre end fem guldmedaljer, en sølv og tre bronzemedaljer ved Danish Open.

Amalie Benfeldt og Thomas Purup gik foran da medaljerne skulle fordeles. I freestyle par tog de en sikker guld sammen og fik dermed taget lidt revance fra EM, hvor de endte lige uden for medaljerne. Parret tog endvidere Danish Open bronze sammen i den alm. par disciplin. Amalie Benfeldt var dog slet ikke færdig med medaljehøsten ved det internationale stævne, da hun i den individuelle freestyle gruppe tog endnu en guldmedalje i senior klassen. Og som om det ikke var nok blev det til endnu en guldmedalje i team disciplinen senior sammen med et par træningskammerater fra hhv. Nyborg og Herlev.

Et af klubben store talenter Silje Kjølbo viste igen flotte takter du hun sammen med Caroline Amby og Annesofie Vejle tog guld i junior team gruppen. Silja tog endvidere sølv i den individuelle gruppe.

Den sidste guldmedalje vandt Sarah Therkelsen sammen med et par træningskammerater fra Vejle og Skive i børnegruppen for teams. Senere blev det også til bronze for Sarah i pardisciplinen vundet sammen med Damien Holm fra Risskov.

Sanne Jensen fik rettet lidt op på et skuffende EM da hun sikrede sig bronze i den individuelle gruppe for sortbælter. Helena Therkelsen deltog også ved Danish Open, men måtte nøjes med en finaleplacering som nr. 6.

Teknikholdet kan nu se frem til en sommertræningslejr og masser af individuel træning hele sommeren, så de kan være klar til efterårets store opgaver som Moo Sas egen stævne Budo Nord Cup på Skanderborg Fælled og DM i Odense.