Dobbelt guld til Mike


Mike Therkelsen lyste op ved Dansk Taekwondo Forbunds teknikstævne i Ringsted den forgangne weekend. Skanderborg Taekwondo Klub havde stillede ellers med 8 deltagere ved stævnet, men præstationerne varierede lidt for meget på dagen til et større guldudbytte. I alt blev det dog til 6 medaljer på dagen.
Mike Therkelsen viste endnu engang prøver på sit store talent, da han vandt to guldmedaljer. Den første kom i den individuelle gruppe for drenge rødbælter på suveræn vis. Senere blev det sammen med Trine Banzon fra DTaF’s udviklingshold til guld i mixpargruppen og dermed fuldt hus til Mike Therkelsen med to guld af to mulige i Ringsted.
Helena Therkelsen tog sølv i rødbæltegrupper +30 år og hendes datter Sarah Therkelsen hentede bronze i pigeklassen. Louise Lundhøj tog sig af bronzen i sortbæltegruppen -40 år og sidste medalje til Moo Sa kom fra drenge synkronholdet bestående af Anders Leth, Jonas Rud og Magnus Nøhr Rasmussen. Holdet tog bronze i deres gruppe. Flere at deltagerne leverede også fine resultater i de individuelle grupper og mixpar, men endte lige udenfor medaljerne. Alberte Frandsen som nu deltager i sortbæltegruppen viste fremgang og placerede sig på 6.pladsen i hendes gruppe.
Nu venter Danish Open i Kolding som næste udfordring for det lokale teknikhold.