DM Action i Fælledhallen lørdag 23/11 - gratis entre !!

Lørdag, den 23/11 fyldes Fælledhallen af kampråb når over 320 taekwondofolk kæmper om årets Dansk Mesterskaber i både kamp og teknikdisciplinerne. Årets DM i Skanderborg har ekstra stor betydning for de danske kæmpere, da OL 2020 i Tokyo nærmer sig. Dansk Taekwondo Forbund skal derfor beslutte sig for i hvilke OL vægtklasser man vil stille med kæmpere i til næste års OL kvalifikation.  Der er således lagt op til nogle forrygende kampe i Fælledhallen lørdag.

Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub har store forventninger til stævnet og klubbens aktive deltagere. ”Vi stiller med ikke færre end 4 kæmpere og 26 teknikdeltagere/hold til DM og håber, trods stor konkurrence og mange deltagere i grupperne, på minimum 15-20 DM medaljer ved stævnet”, udtaler arrangør for Skanderborg klubben Torben Sachmann Hansen.

DM starter kl. 09.00 med konkurrencer i kamp og teknik på ikke færre end 6 baner og den lokale klub forventer at stævnet slutter kl. 18.30. Så der er rigelig chancer for familien Skanderborg til at opleve seriøs kampsport lørdag i Fælledhallen. Klubben oplyser endvidere at der er gratis entre til årets DM i Skanderborg.