Danish Open succes for Moo Sa

Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klubs teknikhold fik en flot sæsonafslutning på dansk grund, da holdet tog sig af ikke færre end fire guldmedaljer, tre sølv og tre bronzemedaljer ved Danish Open forrige weekend. Danish Open var også sidste mulighed for klubbens landsholdsudøvere til at overbevise landsholdsledelsen om at de skulle i betragtning til en EM udtagelse.

Thomas Purup og Amalie Benfeldt er begge i spil til en plads på landsholdet til næste måneds EM i Serbien, og de leverede i begge deres sortbæltediscipliner maximalt ved Danish Open, hvor det blev til guld for parret i freestyle for par og senere var de en del af det vindende freestyle femmandshold. Så det bliver svært for landsholdsledelsen at se bort fra dem i forbindelse med den kommende landsholdsudtagelse.
Mike Therkelsen fortsatte sin flotte sæson ved endnu engang at hente to guldmedaljer hjem til Skanderborg. Mike Therkelsen vandt som ved sidste stævne både sin individuelle gruppe for rødbælter og i mixpar sammen med hans faste makker Trine Banzon.

Moo Sa hentede endvidere sølvmedaljer ved Sanne Jensen og Thomas Purup i mixpar sortbælter og Helena Therkelsen og Jonas Rud i de individuelle grupper. Bronzemedaljerne gik til Sanne Jensen og Anders Leth i de individuelle grupper og til synkronholdet for blåbælter Anders Leth, Jonas Rud og Magnus Nøhr.

Klubbens øvrige deltagere placerede sig med et par undtagelser alle i finalerne ved Danish Open. Det drejede sig om Sarah Therkelsen, Louise Lundhøj, Benjamin Bomberg, Kasper Kjeldsen og Alberte Frandsen.