DANISH OPEN HAR KRAFTIGT VOKSEVÆRK I ÅR

Lørdag den 3/6 fyldes Fælledhallen igen med de bedste udøvere i Europa og Verden, når Danish Open i taekwondo teknikdisciplinen afvikles af Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub. Stævnet har blandt deltagerne et utal af Europa- og Verdensmestre i taekwondo teknik til start. Siden Covid-19 har Moo Sa arbejdet hårdt på at få opbygget et stort internationalt stævne med masser deltagere. I år er Danish Open eksploderet med deltagere, så værtsklubben kan præsentere færre end 350 deltagere fra 10 lande, heriblandt flere landshold. Det er mere end en fordobling af deltagere i forhold til 2022.

Danish Open byder på en hel dags konkurrencer i Fælledhallen. Ved stævnet er der finaler fordelt over hele dagen i såvel individuelle, par som teamgrupper. De spektakulære freestylegrupper afvikles lige efter frokostpausen. Stævnet starter kl. 09.00 og forventes afsluttet kl. ca. 18.00 og der er gratis entre.  

Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub har store forventninger til stævnet såvel på arrangørsiden og på vegne af klubbens aktive deltagere. ”Vi stiller med ikke færre end 16 deltagere/par/hold til Danish Open og håber, trods stor rekordstor konkurrence og mange deltagere i grupperne, på minimum en håndfuld medaljer ved stævnet”, udtaler arrangør for Skanderborg klubben Torben Sachmann Hansen.