Belgisk guld, sølv og bronze til Moo Sa

Skanderborg Taekwondo Klubs teknikhold stillede til start ved det belgiske storstævne Challenge Cup i Tongeren med 8 deltagere. Holdet fra Moo Sa tog godt for sig af retterne ved det store belgiske stævne og kunne rejse hjem med ikke færre end 6 guld, 3 sølv og 1 bronzemedalje og det endda uden US Open deltagerne, som endnu ikke var kommet hjem fra Florida.

Silja Kjølbo blev klubbens MVP, da hun først vandt den individuelle gruppe i freestyle for sortbælter. Senere vandt hun sammen med Annesofie Fredberg, Vejle og Caroline Amby, Risskov også guld i team sortbælter og hun sluttede af med bronze medalje i den alm. teknikgruppe. Silja er for alvor tilbage i gear og kan spændt se frem mod landsholdets VM udtagelse i nær fremtid.

Sofia Bregnballe blev dobbelt guldvinder da hun først tog guld i den individuelle freestyle gruppe for rødbælter og senere også teamgruppen for rødbælter sammen med Sofia Van fra Esbjerg og Vicca Holm fra Risskov.

Monique Brændbyge vandt guld i den individuelle gruppe for junior rødbælter efter en flot indsats. Senere i stævnet blev det også til sølv for Monique i freestyle gruppen for rødbælter. Teknikholdets sidste guld kom fra Johan Fredmar, som træner i klubben, men er medlem i Grindsted. Johan vandt junior freestylegruppen.

Helena Therkelsen tog en flot sølvmedalje i sortbæltegruppen -40 og den sidste sølvmedalje kom til Moo Sa’s teknikholds Annesofie Fredberg, som også træner i klubben, men stiller op for Vejle.

Moo Sa havde også to debutanter med til Challenge Cup Jacob Tabermann og Anna Faarvang. De lavede en absolut godkendt præstation ved det belgiske stævne og kom begge i semifinalen i deres respektive grupper for blåbælter.

Stævnet i Belgien blev det foreløbigt sidste stævne i noget tid for klubben, da de kommende stævner, inkl. klubbens eget Danish Open i Fælledhallen, foreløbig er aflyst eller udsat.