Anna vandt guldet

Skanderborg Taekwondo Klub havde sendt et mindre teknikhold til det nyligt afholdte Munkebo Cup, da alle sortbælter og landsholdsfolk var optaget til anden side. Klubbens syv deltagere gjorde dog en fin figur og kom hjem med en guld, en sølv og en bronzemedalje.

Anna Hansen var helt suveræn i senior dameklassen for rødbælter, hvor hun overbevisende hentede guldmedaljen. Klubbens to deltager i junior rødbæltegruppen Freja Hansen og Mille Bille leverede en rigtig god indsats i finalen. Freja Hansen endte med en flot sølvmedalje og Mille Bille kom på pladsen efter på bronzepladsen.

Klubbens øvrige udøvere Aksel Rohrberg, Anna Maria T. Nielsen, Julie Lund og Valdemar Hansen kom alle i finalerne ved stævnet, men måtte nøjes med placering fra 4.-7. pladserne. Udøverne sekunderet af Signe Damgaard endte på en beskeden 10. plads i holdkonkurrencen, men manglede jo også halvdelen af teknikholdet. Næste gang ved Esbjerg Cup forventer klubbens et næsten fuldtalligt teknikhold, så mon ikke der er bud efter mere metal og pokaler ?