Andreas udtaget til EM i Antalya

Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub har gået og ventet på landsholdets udtagelse til årets EM i den tyrkiske ferieby Antalya. Og endelig kom udtagelsen af  EM holdet og helt fortjent blev Moo Sa’s landsholdsudøver Andreas Bregnballe Sørensen udtaget. 

Dermed bliver det andet store mesterskab i træk for Andreas B. Sørensen, som sidste år deltog ved VM i Taiwan sammen med klubkammeraten Silja Kjølbo.  Andreas er udtaget i  gruppen for juniorer i freestyle individuel og han glæder sig til EM. 

”Siden VM sidste år har det været min store drøm og mål også at blive udtaget til Europamesterskaberne i 2019, som bliver afholdt i Antalya, Tyrkiet. I marts i år kom udtagelsen til EM 2019 endelig og jeg er superstolt over at være udtaget” udtaler den unge EM-deltager anno 2019.

Andreas fortsætter: ”Jeg har siden starten af året trænet 10-12 gange om ugen siden på hhv. landsholdet, i Udviklingscenter Østjylland, med min springtræner Rasmus samt min freestyle træner Thomas Purup, og jeg føler jeg er helt klar til EM.”

Tekniktræner Thomas Purup og klubbens formand Torben Hansen har svært ved at vurderer Andreas chancer ved EM: ”Andreas gruppe og udøverne ændrer sig fra gang til gang – nye kommer til og andre rykker op i seniorgruppen, så det er meget svært at vurdere chancerne på forhånd. Så Andreas må bare koncentrerer sig om hans egen præstation og så håber vi foreløbigt at han når i finalen og derefter kan alt ske”.