Andreas og Martin er nu Poom sortbælter - stort tillykke !

Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub havde 2 sortbæltekandidater til graduering ved Chois Venners vintergraduering i klubbens egne lokaler på Søtoften. Begge kandidaterne var til den sjældne grad Poom, som er sortbælte under 15 år. Begge kandidater bestod deres kursus og graduering.

I år var det endelig tid til at klubben igen kunne opleve kandidater, der bestod til sortbæltegraden 1.poom for under 15 årige. Både Martin Gellert og Andreas Sørensen kan nu kalde sig 1. Poom sortbælter efter en flot indsats ved både kursus og graduering i CV regi. Martin Gellert har trænet siden 2011 og Andreas Sørensen siden 2010, så de kom til sortbæltegradueringen med en solid erfaring. Begge har været blandt klubbens bedste børnekæmpere med utallige flotte kampresultater bag sig. Senest har Andreas Sørensen også gjort sig gældende i teknikkonkurrencer og sår foran en DM deltagelse i weekenden i Odense. Klubbens 2 nye sortbælter og de øvrige kandidater der var til graduering på dagen fik stor ros med fra censorpanalet som blev ledt af Danmarks højestgraduerede taekwondo instruktør Kyoun-An Choi, som er 9. Dan.
Klubbens kandidater har, inden sortbæltet kunne bindes, gennemgået 3 dages kursus og prøver under ledelse af de højest graduerede instruktører i Danmark.