Amalie og Thomas udtaget til VM i Peru

Udtagelsen af årets VM hold har i den grad trukket ud for Dansk Taekwondo Forbund, som først et par måneder før årets højdepunkt udtog det endelige VM hold. EM Bronzevinderne fra 2015 Amalie Benfeldt og Thomas Purup fra Skanderborg Taekwondo Klub er glædeligvis udtaget til årets VM i teknik, som afholdes den 29. september til 2. oktober i Lima, Peru. Den sene udtagelse har dog stor betydning for økonomien i turen, som de aktive og deres klubber selv skal betale for.

I alt bliver der lokale repræsentation i tre klasser ved de kommende Verdensmesterskaber. De to lokale taekwondo profiler udgør sammen Danmarks hold i freestyle par. De er også sammen udtaget freestyle holdet for femmandshold, hvor Amalie Benfeldt dog pt. er udpeget som reserve på holdet. Den sidste klasse med lokal deltagelse bliver når Thomas Purup sammen med Kim Larsen fra Risskov og Kristoffer Andersen fra Aalborg får VM debut i teamklassen for herrer.

Nu skal der så findes midler til at sende de lokale profiler til Peru og klubben er allerede i gang med initiativer der skal skaffe sponsorstøtte på kort sigt. Således kan man bl.a. støtte de to VM deltagere via sponsor.me.

Vurderingen af chancerne i de tre klasser med Moo Sa deltagelse er meget afhængig af hvordan tilmeldingerne til VM klasserne bliver, så klubben forventer at kunne komme med et bud på dette senere op til VM starten.

Skanderborg Taekwondo Klub er rigtig stolte over igen at være repræsenteret ved en af de store taekwondo begivenheder igen. Og VM i teknik bliver ikke større. ”Vi glæder os til at se resultatet af mange måneders træning for Amalie Benfeldt og Thomas Purup og vi har en rigtig god fornemmelse før VM. De har virkelig knoklet for sagen ved siden af deres studier og daglige træneropgaver i klubben.” Udtaler eliteansvarlig Mark Lee Larsen og formand Torben Hansen samstemmende.