Amalie og Thomas udtaget til EM

TAEKWONDO – Efter ugers spænding kom EM udtagelsen endelig. Amalie Benfeldt og Thomas Purup fra Skanderborg Taekwondo Klub er udtaget til årets EM i teknik, som afholdes den 26-28/6 i Serbien.

De to lokale taekwondo profiler er udtaget i freestyle både som par og som en del af et femmandshold, så der bliver noget at se til frem til og under de kommende Europamesterskaber.

Amalie Benfeldt og Thomas Purup har sammen og med tre andre landsholdskammerater arbejdet hårdt hele sæsonen på deres freestyle discipliner. Resultaterne har også peget i retning af at en udtagelse kunne være på mulig. Senest blev det til endnu et par guldmedaljer ved Danish Open i Kolding og det besejlede den endelige udtagelse.

Disciplinerne/holdsammensætningen er som følger:
Freestyle Pair (Thomas Purup/Amalie Benfeldt, Skanderborg)
Freestyle Team (Kristoffer Andersen, Aalborg/Thomas Purup, Skanderborg/Chelina Rose Larsen, Holbæk Musool/Amalie Benfeldt, Skanderborg/Sofie Berggren, Esbjerg).

Senest Moo Sa havde deltagere ved EM eller VM er 4-5 år tilbage, så klubben er rigtig stolte over endelig at være repræsenteret ved en af de store taekwondo begivenheder igen. Det er i øvrigt første gang Danmark stiller med deltagere i freestylegrupperne ved EM.