Al træning aflyses og klubben lukker ned de næste godt 14 dage !

Det går hurtigt i øjeblikket og set i lyset af den seneste udmelding fra myndighederne, har bestyrelsen i Skanderborg Taekwondo Klub besluttet at bakke op om de nye tiltag, for at minimere smittespredning af Coronavirus i Danmark.

Derfor aflyses alt træning og aktiviteter i klubben på alle hold fra og med torsdag, den 12/3 til og med fredag den 27/3 2020. 

Klubben vil være helt lukket i denne periode !!!

Corona virus er i bedste fald en kraftig forkølelse, i værste fald en dødelig virusinfektion på linje med Influenza. Lægevidenskaben ved ikke hvor aggressiv Co-Vid-19 er, og derfor er vi ikke i tvivl om, at vi må tage disse drastiske tiltag.

Generelt skal man undgå smitte ved at undgå tæt kontakt - hold om muligt min 2 meters afstand og undgå tættere kontakt i mere end 15 min. Dvs undgå at give knus, håndtryk, high-five m.m. Spirit hænder så ofte som muligt, og undgå at røre direkte ved overflader som mange andre kan have rørt ved - eks håndtag, mobiltelefoner (andres), penge eller computere som har flere brugere, Host/nys ned i albuebøjningen og sprit efterfølgende.

Myndighederne har lavet en planche som kommer med 5 råd for at undgå smitte, denne er vedhæftet.

Hvis du føler dig syg - hoste, feber, ondt i halsen, besværet vejrtrækning, sløj, hovedpine, ondt i muskler og led - forkølelses og influenzasymptomer - så skal du blive hjemme til du er helt rask.

Hvis du kommer hjem fra risikoområder eller har været i tæt kontakt med Coronasmittede og mistænkte smittede, beder vi jer ligeledes at blive hjemme (i dette tilfælde burde I være i karantæne, i forhold til myndighedernes anbefalinger aktuelt).

Disse råd beder vi jer om fortsat af følge, når vi igen åbner for træningen. 

I kan se myndighedernes råd og yderlige oplysninger her.

https://politi.azureedge.net/index.html 

Pas godt på hinanden og hold jer væk fra træningen og klubben den næste 14 dages tid. Vi kommer til at savne jer alle og ser frem til at vi kan få vores klubliv og jer retur igen !

Kontakt Torben på 21730333, hvis i har spørgsmål.

De bedste hilsner 

Torben og Mark

Moo Sa Taekwondo