AKSEL MED BEDSTE INDSATS 2023/24

Under årets nyligt afholdte ordinære generalforsamling hyldede Skanderborg Taekwondo Klub bl.a. det forgangne års bedste præstationer.

Klubbens trænere på kamp- og tekniksiden hhv. Sanne Jensen og Simon Lyngbak samt Silja Kjølbo m.fl. havde før generalforsamlingen vurderet sæsonens bedste resultater op mod hinanden, og de dannede grundlag for, hvor årets pokaler for bedste præstationer endte.

På tekniksiden var der hentet masser af DM, NM titler og flere udenlandske medaljer og vigtigst af alt flere EM medaljer samt et Europamesterskab i Østrig.

Pokalen for bedste senior teknikpræstation gik til Laura Nancke, som var en del af det EM-damehold, som tog en lidt overraskende men fuldt ud fortjent EM-titel. Juniorpokalen gik til Naja Nancke og teknikpokalen for børn gik til Aksel Rohrberg.

På kampsiden har der igen i år været begrænset med stævner til rådighed for de lokale kæmpere. Men der var ingen tvivl om hvem der skulle have pokalerne for sæson 2023/24. Philip Lykholt tog pokalen for seniorer efter flere flotte medaljer i løbet af sæsonen og med et meget modig DM-finale mod Danmarks OL deltager kommende OL-deltager Edi Hrnic. Kamppokalen for børn/juniorer gik til Julius Rosendahl, som ved DM i Kjellerup hentede DM guld hjem til Skanderborg for første gang i mange år.

Taekwondo klubben uddelte endvidere en meget eftertragtet pokal for bedste træningsindsats. Årets vinder af pokalen blev Aksel Rohrberg, som det forgangne år har deltaget i langt over 100 træninger. Meget imponerende indsats af Aksel, som udover hans eget hold også træner på teknikholdet samt under UC Østjylland – det regionale talent-/elitesamarbejde i teknik.

Klubben genvalgte formand Torben Sachmann Hansen samt bestyrelsesmedlemmerne Thomas Purup og Morten Turn. Der var endvidere genvalg til bestyrelsessuppleanterne Mark Lee Larsen og Jeff Dam.