"Guld Andreas" slog til igen

Skanderborg Taekwondo Klubs kamphold sluttede sæsonen i sidste weekends forbundsstævne i Brande ved Sportmaster Cup. Kampholde stillede til start med 4 kæmpere og kunne efter en blandet dag tage hjem med tremedaljer fordelt op 1 guld og 2 bronze. Igen stod klubbens 12 årige stortalent Andreas Sørensen for toppræstationen og hjemtog endnu en guldmedalje i en sæson hvor han har domineret alle de klasser han har stillet op i.

Moo Sa stillede med ikke færre end tre kæmpere i -41 kg vægtklassen for drenge og lodtrækningen havde maget det sådan et Andreas Sørensen var placeret på den ene side og kunne derfor ikke møde de to andre Moo Sa kæmpere Philip Lykholt og Kasper Simonsen før finalen, da de var placeret på den anden side af poollisten.

Andreas Sørensen indledte stævnet mod en Skjern kæmper i kvartfinalen, hvor det blev til en sikker sejr på 5-1. I semifinalen ventede endnu en vestjyde denne gang fra Brørup, som blev sendt hjem af Andreas Sørens med en meget overlegen sejr på 12-2. I finalen skulle det lokale talent møde Lau Sørensen fra Silkeborg, som i sine to første kampe havde vundet over klassen andre Moo Sa kæmpere. Først gik det ud over Philip Lykholt, som i kvartfinalen tabte en tæt kamp til Silkeborg kæmpere og senere i semifinalen hvor Kasper Simonsen fra Moo Sa tabte til Lau Sørensen og måtte tage til takke med en bronzemedalje ved stævnet. Andreas Sørensen havde således chancen for at tage ”hævn” på sine klubkammeraters vegne, da han i finalen mødte Silkeborg kæmperen. Det gjorde Andreas overbevisende og sikrede sig med en klar 5-1 sejr endnu en guldmedalje for sæsonen. Utrolig spændende bliver det at følge Andreas Sørensen i den kommende sæson, hvor han forhåbendtlig får chancen for at kæmpe i kadetklassen, hvor der også bliver mulighed for at kæmpe i udlandet.

Klubbens sidste kæmper ved Brande stævnet Sebastian Bille i drengeklassen -53 kg tabte hans semifinale mod en Silkeborg kæmper og tog således bronze i sæsonafslutningen. Kampholdet holder nu pause og næste opgaver venter først i midten af august måned.