8 Dragon Kids fik det sorte bælte

Efter knap 3 års målrettet træning kunne 8 seje Moo Sa Dragon Kids fejre deres sortbælter i Skanderborg Taekwondo Klubs specielle bæltesystem for 5-8 årige. De 8 startede på et hold med over 40 børn og er således de sidste der har kæmpet sig igennem til sort bæltegraden. 

Det specielle tilbud for de mindste er etableret med støtte fra Dansk Taekwondo Forbund og Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune. I forbindelse med projektet er klubben blevet certificeret og senere også recertifeceret med Danmarks Idræts-Forbunds ”Et godt idrætsmiljø for børn”.

De 8 små Moo Sa krigere har været trænet af Helena Therkelsen assisteret af Lars Sørensen og Tobias Hammershøj m fl. Selve gradueringen blev forestået af klubbens højestgraduerede som var meget tilfredse med nye børne sortbælter. ”I skal være stolte over jeres graduering og bælte. Vi glæder os til at følge jer de kommende år, hvor der venter nye bælter til jer på vores almindelige børnehold” lød det fra graduerinspanelet efter den 1 ½ time lange graduering.

De 8 seje børn som bestod sortbælteprøven var: Lærke Ebbesen Skovsbøll, Nanna Tønnesen, Mikkel Molbech Meldgaard, Sebastian Møller Staghøj, Ebbe Krogh Ærensgaard, Elias Kragh Duborg, Lucas langberg Rasmussen og Marcus Møller Pafiti.

De 8 nye Dragon Kids sortbælter overgår nu til det almindelige bæltesystem for større børn, så der venter nye udfordringer og målsætninger lige forude efter sommerferien.